Idi na sadržaj

Parovi, Dvor, Top model, Domacine ozeni se..


Preporučene poruke

  • Odgovori 59
  • Otvoreno
  • Poslednji odgovor

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Popularne poruke

...interesantna je ogromna gledanost ovakvih emisija...da li je u pitanju iskonska covekova zelja da zna sve tajne i ono sto rade drugi ili je u pitanju klasicna dosada i neobrazovanje naseg naroda?..

Ne gledam. Ama baš ništa od toga. Razlog? Pa, zato što je moje mišljenje da su takve emisje obično - :govno:

Jel to sada nesto novo? Ne znam, ne gledam tv...msm nemam ga. Ponekad slusam radio preko neta,padne neki dokumentarac na YT ,ali tv ne secam se kada sam poslednji put gledala.

Zabranjen prenos rijalitija uživo

Izvor: Beta

Beograd -- Rijaliti programi ubuduće neće moći da budu emitovani u direktnom prenosu, navodi se u usvojenom obavezujućem uputstvu emiterima RRA.

Portparol Republičke radio-difuzne agencije Srboljub Bogdanović kaže da je odloženo emitovanje predviđeno da bi emiteri mogli da intervenišu u slučaju incidenta u programu.

"Uputstvo će važiti za sve emitere. Ukoliko se emiteri ogluše o upozorenje, kazna će biti javno upozorenje, a nakon što se ispune neki formalni uslovi, kazna će biti i oduzimanje dozvole", rekao je Bogdanović.

Kako je navedeno u uputstvu, ukoliko se rijaliti program emituje u periodu od ponoći do šest sati ujutro, može da obuhvati i one programske sadržaje koje je dozvoljeno emitovati u navedenom vremenskom periodu, ali uz oznake da sadržaji nisu prikladni za osobe mlađe od 18 godina.

Obavezujuće uputstvo RRA stupiće na snagu osmog dana od dana objavljivanja u Službenom glasniku.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Na konto ovog teksta, ide ispod komentar jednog čitaoca:

"Rijaliti program bi trebalo emitovati uz odlaganje od 2 godine... a moze i vise.

Kada se pojavio Big Brother, mislio sam - nema gore od ovog. E, onda se pojavila Farma... Tu sam shvatio - to je to, ovo je dno dna i dalje nema. No, pogresio sam... Pojavio se Dvor. Sada bolje da cutim jer ko zna sta cu jos gore prizvati. :)"

Pročitam ja to mom dragom ( koji, uz put obožava rialiti programe ( lud pa živi :lol:)), tek će on na to, opušteno:

"Aaaaaaaa pa ne raduj se pre vremena, nije u petak kraj...ček..ček... kreće Veliki brat. Nema predaha...ima samo da se gleda.."

:blink:

Kako li ga samo trpim??? :lol:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Znam šta bih sa guštom gledala, ali tog rijalitija nema ni u najavi...

Operacija trijumf :)

:uzbud:

I ja! I ja!!!

E, to je bio rijaliti koji sam pratila i navijala za onog Vukašina :ok:

Doduše, nisam baš svaki dan gledala šta rade,

ali im je dan bio ispunjen probama,

časovima pevanja i plesa,

pa je još i bilo interesantno gledati :uredu:

Doduše, teško da će se ovakav šou ponoviti,

pored svih ovih prostakluka koji privlače mase...:dry:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 2 sedmica kasnije...

Ćaskamo uz kafu moja mlada i slatka koleginica i ja, dragi se povukao u sobu ( ..:"kako da joj gledam u oči, kad ima toliki dekolte.."-samo kontrola.. :lol: ).

Ćaskanje se privelo kraju, (ćerka je zove,) ona ustaje i moj dragi takođe- da je isprati kako svaki dobar domaćin, i onako stojećki je pita:

"Jeli, jel pratiš ti ovo "Domaćine oženi se"?

Prazan pogled moje koleginice....pa onda jedno začuđeno NE???...

"Idi...nemaš pojma šta propuštaš!! Pa to je divna stvar. Pazi, prijaviš se i samo biraš. To bre imaš njih 10 u ponudi, eeeeej 10!! Ne moraš ni da se udvaraš, ni da ifilozofiraš. Sve ti na gotovo, samo pokažeš prstom i izabrao si. Imaš i plavuše i crnke...Ma sjajna stvar!"

Koleginica ga i dalje gleda "belo" ...pa onda pogleda u mene i upita

"Jel on to mene zajebava?!?!?"

"Otkud, vidiš da je ozbiljan."

Morala sam da ga zagrilim,poljubim i priupitam.

"Dušoooooo moja, hoćeš da te prijavim?" :lol:

Ode koleginica kući zbunjena i još uvek ne naviknuta na mog dragog... :lol: a on se vratio gledanju domaćine oženi se.... :hahaha: A ja? Vratih se kuvanju ručka za mog domaćina :lol:

PS: Ako ga prijavim-javim vam :lol:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 3 sedmica kasnije...

Sutra il' prikosutra krece VB, tehnicko-scenaristicki jaci negro ikad, veli produkcija.. Eto nama novih nadrazaja.. :jupi:

Juce sam na kratko ulovila domacine ozeni se.. Kaze neki "urban" nekoj sparushenoj:

-Sta mislis o feng shuijuju?

-Ja postujem Tomasa Mana, odgovara udavaca. :vez:

:hahaha::hahaha::hahaha:

e kad se sad ne upishah....:hahaha:

inace...ne gledam nista...ne postizavam...ovih dana se kulturno uzdizem (Kulturo,eve me!) pa ne gledam ni VB :(

samo malko,ujutru,dok pijem kafu....

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Kao sto su Sokica i Goga napisale pre mene, jedini shou koji sam pratila redovno je Operacija Trijumf, i cula sam jos prosle godine da je druga sezona trebala biti odrzana u periodu od septembra do decembra 2010. godine, ali smo svedoci, je l', da do toga nije doslo. Sto je velika steta, zaista, em sto deca znaju da pevaju, em sto je i bilo nekih velikih imena koja su nastupala (Anastasija koja nije nikad imala koncert u Srbiji, pevala je na pocetku :beyond: ). Iako sam shou nije ispunio mozda ocekivanja po onome sto su obecavali na pocetku, bio je i ostao nesto najbolje sto se emitovalo od te vrste programa.

Sad gledam Top model, svake srede. Why not? Moda, lepe devojcice, cipelice, haljinice, fotkanje.. Ne udubljujem se mnogo u samu tematiku, pogledam zato sto gleda cimerka, a da ne gleda, ja se mozda ne bih ni setila.

Velike Bratove i Sestre, ostale prostacke emisije tog tipa.. Ne, hvala. Kolicina gluposti je alarmantna, a porazavajuca cinjenica je da je to najgledanije u drzavi. To bi valjda neku sliku o nasem zivlju trebalo da otkrije. Da ne bude da generalizujem, ima ko to gleda zaista samo iz zabave. Medjutim, ima ljudi, a oni su i vecina, koji to gledaju uz toliko postovanje..

Nisam niko da o tome sudim. Ja biram da ne gledam.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 3 sedmica kasnije...

Smaraju me emisije tog tipa.

Svadje,psovke....piiiiip......piiiiip.......malo gola gooza,malo dojka...red :prcprc:a sve VIP do VIPa,anonimusi,propale i zaboravljene zvezde i asteroidi naseg *zvezdanog neba* zeljni kinte i za kintu od par nula u evrima bi uradili sve.

Drago mi je samo sto ni moja deca to ne gledaju.

A nemaju sta da vide.

Jedina rijaliti emisija koju gledam je ona kad prave kucu za ljude koji stvarno nemaju osnovne uslove za zivot.Nema vode,pa se kupaju u lavoru,nema sudopere pa peru sudje u vangli,deca nema gde da spavaju....

Bude mi drago da se neko setio i sirotinje.

A ne ovih vipovaca koji vise ne znaju sta ce pa se kupaju u alkoholu.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 2 sedmica kasnije...
  • 4 sedmica kasnije...

Domacini se ne ozenise :uzdise: ...bio jedan blizO, ali ga potecijalna mlada obrukala...i to javno (hteo co'ek i da je prstenuje, bilo i seXa...ali DZaba, ne moze gorstak posle pljuvacine da ispadne sonja - ne ide to tako). Jos dva para, cini mi se, se zabegenisao .........ali ce jos malo da se druze - bez kamera :roll: .............. I tako, bice i nastavak, drugi serijal, pa se mozda i neka udavaca udomi, neki domacin ozeni, a masa pozerki izreklamira :strikeraj:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Malo sam popizdila sto nije Milica pobedila u top modelu. Retko vidis tako lepo, pametno i duhovito dete pa cak mi je i Bojana bila bolja od Nede placljivice, a i ne dopada mi se taj tip zena u fizickom smislu kakva je pobjednica..

Domacine ozeni se sam probala da gledam ali ukinem ga posle par minuta, valda nismo bili jedno za drugo ja i taj rijaliti.. Svi su mi isli na nerve.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

AhaM, i meni se Milica djalaSvi ...zvrk devojcica, i duhovita, a ne samo lepo lice i fotogenicnos' :uzdise: Kako se samo transformisala u muSko :roll: skinula ih 'u navici' .....................@Lili, snajka rekla da domacin nema ni K od qrca - tako nekako :kez: ...a iza brda se valjalo, to sto je mislila da ce da ga odvede u grad ...msm, tako izgleda.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Televizija u Nemačkoj svakako nije dosadna!

U sedmoj sezoni nemačke verzije reality showa “Domaćine, oženi se” našli su se ne tako tipični kandidati za tu emisiju.

Naime, jedan od takmičara prijavio se u show jer traži svog životnog saputnika, no ne ženu, nego muškarca. Philip koji ima 27 godina jedini je farmer homoseksualnog opredeljenja. Bavi se uzgojem konja. Živi sa roditeljima, bakom, braćom i sestrom na ogromnoj farmi.

- Moj san je da imam muškarca koji će me prihvatiti onakvog kakav jesam - rekao je takmičar.

S druge strane Dirk i Klaus, u 30-im su godinama, a takmičari su koji do sada nisu imali devojke, te se sumnja da su još uvek nevini. Oni su poprilično povučeni, ali traže žene za sebe.

U Srbiji je ovaj show doživeo tek drugu sezonu, no ovako ekstremnih slučajeva nema, bar ne za sada, ko zna šta nas čeka u 7 sezoni.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 4 sedmica kasnije...

Meni ovo preotimanje izraubovanog show-a i pokretanje baljezgarije "Dobro vece Srbijo" u kom se ministar zdravlja prikazuje kako ide po saranama i grli se sa roditeljima zrtava rata pored spomenika deluje kao potez ocajnika. Ja sam do sada mislila da ne moze nize ali dno je ocigledno pomicno. Mitrovic je trso totalno.

Pink preoteo šou "48 sati svadba"

Rat među beogradskim televizijama za rejting nastavlja se nesmanjenom žestinom, iako se leto zahuktava. Posle Prve TV koja je RTV Pinku preuzela nekoliko voditelja i emisija, ružičasta televizija uzvraća udarac, ali ne Prvoj već RTS-u. Posle šest sezona i pet godina emisija "48 sati svadba" sa RTS-a seli se na Pink.

Emisija dobija i novu voditeljku, pa će se umesto Irene Spasić, koja se udala i nedavno dobila bebu s budućim mladencima družiti glumica Anđelka Stević.

164530_as_f.jpg?ver=1310606315

Nije tajna da se Željko Mitrović, vlasnik RTV Pinka i Aleksandar Tijanić, direktor Javnog servisa RTS već godinama ne podnose, padale su i prozivke po novinama, pa sada ostaje da se vidi kako će Tijanić uzvratiti na ovaj udarac.

vesti online

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 1 mesec kasnije...

...interesantna je ogromna gledanost ovakvih emisija...da li je u pitanju iskonska covekova zelja da zna sve tajne i ono sto rade drugi ili je u pitanju klasicna dosada i neobrazovanje naseg naroda?...mnogi ce reci da su ove emisije preuzete Zapada...medjutim,cini mi se da u nasem drustvu ne postoji vise nikakav kriterijum niti merilo, vec 'ajde da uvezemo svako govno koje nam se servira...i nisu to samo ovakve emisije...ovih dana se vodi velika rasprava po medijima da li ce biti gey parade ili ne...znate kako me boli qrac za to...ako je to glavni problem ove zemlje onda definitivno predlazem protektorat...ograditi nas ponovo kao ovce u toru i naplacivati karte strancima da mogu izbliza da pogledaju narod koji je izgubio svoj moral i sve kriterijume drustvenih vrednosti...

...da se vratim na show...pitam se...ko je veci debil...njih nekoliko koji udju u kucu,svesnih da su klovnovi koji zabavljaju siroku narodnu masu ili mi koji gutamo te stvari?...dok je isla sezona VB...otvorim novine kad tamo bombasticni naslov kako su se dvoje jebali u toku noci!...interesantno...u vreme strahovitog tehnoloskog napretka covecanstva,moramo da buljimo da bi mozda uspeli da vidimo ispod carshava kako se nekom njishe dlakavo dupe dok jebe...a u isto vreme porno sajtova ima koliko hoces i svakom su dostupni...:blink:

...sve sam blizi odluci da odem u chobane...chuvam ovce dok slusam muziku i livadarim po prirodi...ne chujem,ne vidim,ne znam...nista...:kul3:...

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 2 meseci kasnije...

Nema Bliverke da razmenimo impresije o Domacinima i potencijalnim domacicama, a bas krenulo da se zakuvava. Dolazi do izrazaja na sta su zene spremne, ne bi li osvojile izabranog muskarca :roll: a 'najbolja' taktika je 'pljuni po suparnicama'. Oko Bogoljuba i Marka se najozbiljnije lome koplja. :hmm: Bogoljub je ok covek, ali je vec na samom startu bilo ocigledno da je za sebe, pardon, za svoju decu, bezecovao uciteljicu Blazenku. Marko je dobar zalogaj, pa mi se ni jedna devojcica nekako ne uklapa pored njega (ni izgledom, ni ponasanjem). .........ps. Nastavak sledi :strikeraj:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 1 mesec kasnije...

Bogoljub je ok covek, ali je vec na samom startu bilo ocigledno da je za sebe, pardon, za svoju decu, bezecovao uciteljicu Blazenku...

Bacila sam pogled veceras, mislim da si ovo pogodila i da je izabrao uc'teljcu ali sad se ona nesto necka posto joj je sumnjivo njegovo objasnjenje da se njegova zena iz cista mira jednog dana pokupila i ostavila ga, sa dvoje male dece, bez ikakvog razloga. Blazenka pokusava da sazna da li je ipak neki razlog postojao. To je ok, nego onaj Roki, majkoisusova:

- izabrao sam sanju jer je ona priblizno ista sa mojom bivsom tinom.

- malo me sanja razocarala zbog njenog ponasanja s moje strane

- iako sanja misli da ona mora biti gornja u vezi ja mislim da sam ja musko, jeR tako da musko mora biti povr zene u vezi

:lol:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Mukica Roki? :lol: Sreca, pa su mu crte lica solidno slozene, jer sa recenicama ne moze da se izbori ....msm, Sanjici ce biti lakse da ga gleda, nego slusa. :celepenka: ... Zato je 'mama Rokica' lik. Zena kao da se rodila ispred kamera - opustena, nasmejana, duhovita, ali i namazana. Steta sto Roki nije povukao neki gen i od nje. ....... Ne znam da li sam spominjala, ali tokom ovog serijala (preskocila sam 3-4 epiz.), upadljiva mi je bila ta neka 'kolektivna zaljubljenost' zena ...sve su bile zaljubljene u svoje domacine ...skoro dramaticno, zakljucak - scenario i 'uloge po ugovoru' ...

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 1 godinu kasnije...

:hhh: :hhh: :hhh: ne mogu do vazduha da dođem od smeha....

Upravo na Pinku počinje novi serijal Farme. To je omiljena glupost moje muške polovine. Sa tolikim žarom gleda i tako otkačeno komentariše...da ću umreti od smeha.

Inače Pink kanal smo izbrisali sa spiska TV kanala međutim kad je čuo da je Ekrem ponovo "u kući" nije se smirio dok nije ponovo pronašao i memorisao kanal!!

"Svi su druželjubivi, svi su samo kritični, svi su vredni i marljivi...kao da ih je isti tata pravio, kad da ih je ista majka rodila!! Kako su se samo pronašli tako isti??"

"Čuj ovaj hit-Daću daću, nego šta ću! Jaooooooo moram to naučiti da znam da pevušim!"

.........:hhh: :hhh: :hhh: :hhh:

"Nadam se da će Ekrem opet plakati u bure...i još da mu dođe Vendi pa da umrem od smeha!"

"E kada Ekrem bude imao koncert u NS JA ĆU VODITI I TEBE I KUMU na koncert!!! Ne pitam koliko košta ulaznica!!"

......:hhh: :hhh:

" Ne smem da ti obećam da ću te voditi na Topalka-taj još i dođe povremeno u naše krajeve!!"

....:hhh: :hhh: :hhh:

Izmenjeno od strane člana vesticara
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...