Idi na sadržaj

Izašao u lokalni klub u Engleskoj, probudio se u Parizu


Preporučene poruke

Luk Harding (19) postao je prava senzacija, ne samo u Velikoj Britaniji već u celom svetu, nakon što se priča o njemu pojavila u skoro svim medijima prikupivši stotine hiljada lajkova.

Naime, Luk je krenuo da obilazi klubove u rodnom Oldhamu, a poslednje čega se seća bio je poseta noćnom klubu Tokyo Project. Nakon toga stvari su postale maglovite, a Luk se idućeg jutra probudio u WC-u aerodroma u Parizu.

Umesto da pođe kući kao i ostali njegovi prijatelji, Luk je nakon izlaska iz kluba taksisti rekao da ga odveze na aerodrom gde se u poslednjem trenutku ukrcao na jutarnji let za Pariz nakon što je mobilnim telefonom uspešno rezervisao kartu. Uz sve to, kod sebe je imao i pasoš koji je te večeri koristio umesto lične karte koju je izgubio.

Njegova objava na Tviteru postala je viralna.

- Ne sećam se leta. Ovde je sve tako skupo - napisao je Luk.

On je uprkos visokim cenama uspeo da kupi kafu i kroasan u jednom pariskom kafiću, a budući da je imao još malo vremena do leta, odlučio je da poseti i Ajfelov toranj, ali red je bio predug pa je odustao.

Njegov preskupi izlazak završio se u Mančesteru, a na aerodromu ga je dočekala mama i odvezla ga kući.

Izvor: 24sata.rs

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Pročitah to neki dan i nije me previše imresioniralo. Im'o lik pasoš i lovu, pa sad što ima par crnih rupa, ne znači da nije bio koliko toliko priseban na aerodromu. No, ovde kod nas na zapadu Bačke kruži jedna bolja priča na tu temu. Nisam je čuo iz prve ruke, ali lik koji mi je pričao poznaje jednog od junaka.

Taj junak je vozač kamiona i jedne večeri je krenuo na put za Beograd. Tu kod nas, na izlasku iz jednog sela, primeti nešto na putu i jedva ukoči. Izađe iz kabine i vidi kako lik, pijan ko letva, leži na sred puta i spava pored bicikla!?! Ovaj prvi, em popizdi, em neće da ga ostavi tu, ubaci ga u kabinu na suvozačko sedište, a bicikl u prikolicu. Istovario ga je pored puta između Batajnice i Zemuna.

Bila istina ili ne, mnogo puta sam pokušao da zamislim šta je pomislio pijanac kada se probudio pored bicikla, sto sedamdeset kilometara od kuće!?!

:hahaha::hhh: :hahaha:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...