Idi na sadržaj

Ukrali i prodali most od 20 tona


Preporučene poruke

Četvorica radnika preduzeća "Mostogradnja" iz Doljevca pritvorena su zbog sumnje da su nelegalno prodali stari gvozdeni most preko reke Toplice težak 20 tona.

Ovaj most je bio demontiran i smešten pored novog betonskog mosta, a šteta koju je pretrpelo preduzeće "Mostogradnja" procenjuje se na oko 770.000 dinara, piše portal Južne vesti.

Policija je podnela i krivične prijave protiv Miloša S. ( 28 ) i Dragiše S. (54) iz Doljevca zbog sumnje da su otkupljivali delove mosta, kao i protiv čuvara "Mostogradnje" Miroslava C. (56) koji se tereti da je pomagao kolegama. Ova trojica nisu pritvorena jer su krivične prijave podnete u redovnom postupku.

Policija je na 48 sati zadržala šefa gradilišta "Mostogradnje" Osmana K. (51) iz Bele Palanke, dizaličara Bobana J. (42) iz Žitorađe, radnika Dejana S. ( 38 ) iz Doljevca i Slavišu J. (53) iz Aleksinca.

"Sumnja se da su Osman, Boban, Dejan i Slaviša u periodu od 10. jula 2012. godine do 28. decembra iste godine, delove starog metalnog mosta prodali osumnjičenima Milošu i Dragiši u saradnji sa osumnjičenim čuvarom Miroslavom. Sumnja se da su prodali most kao staro otpadno gvožđe i na taj način naneli štetu preduzeću "Mostogradnja" od oko 770.000 dinara", navodi se u policijskom saopštenju.

Nakon isteka mere zadržavanja, osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji radi saslušanja, dodaje se u saopštenju Policije.

Izvor: Južne vesti

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Eto..ja se tu zezam sa zaradom od 6 dinara, ljudi lepo odneli most, uzeli novac i ćao :smeh:

Ne znam šta da kažem, možda su učinili i uslugu, prirodi bar..jer se taj most verovatno nebi odatle sklonio narednih 20 godina, trunuo bi tu i pravio ruglo, ništa drugo..jer ovi naši ne umaju sve lepo prvo da pomere, očiste, srede, pa tek onda tu nešto da naprave.

Ja kad sam išao u civilnu vojsku, imali smo akciju sadjenja belog bresta, tačnije pošumljavanje bivše nelegalne deponije, oni su deponiju zatrpali slojem zemlje i samo preko toga posadili sadnice...

I onda dodje televizija, novine, i lepo pokažu kako čistoća obavlja poslove, a niko ne zna da je ispod buduće šumice ustvari gomila svakojakog smeća..

Tako da podržavam ove likove, neka su im odneli, treba im odneti i taj novi što su napravili kad su nesposobni..

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...