Idi na sadržaj

Uhapšeni Miškovići


Preporučene poruke

Miroslav i Marko Mišković su uhapšeni i određen im je pritvor. Zanimljivo je da je vlasnik Delte izjavio da Vučić neće dočekati večerašnje gostovanje na RTS-u.

http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/357552/Pocelo-saslusanje-Miskovica-Vlasnik-Delte-Vucic-nece-docekati-vecerasnje-gostovanje-na-RTS

Kako kažu u Blicu u pitanju je krivično delo zloupotrebe službenog položaja i u paketu sa Miškovićima su i još nekih 7-8 lica lišena slobode. Ako picousti uz pomoć policije i pravosuđa ovo istera do kraja i zaista se ispostavi da ovo sve oko Miškovića nije farsa ili će ga stvarno smaknuti kao Đinđića onomad ili će uraditi nešto što ni jedna vlast do sada nije uradila :kez: Mogu misliti koliko će rejting SNS da skoči ako bude ovo drugo. Ja sam nekako bio ubeđen da će ovi šmugnuti na Kipar pre nego što se ovako nešto desi, naravno ako ovo sve nije neka zajebancija jer mi je too good to be true sve što se dešava. Da nismo mi našli svog Sanadera? :lol: Kažu preti mu cirka 17 godina robije.

:siroma:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

17 godina robije, pa uračunamo li i neku amnestijui malo dobrog vladanja, eto njega napolje i za manje od 10. A kako li su došli već do tih 17?!? Nego džaba sva ta robija, ako ga milijardica čeka napolju. :kez:

I ja sam očekivao da će šmugnuti, ali izgleda da se Vule Nes dobro organizovao!?! Samo da ne zapne kod pravosuđa. :dry:

Nego, samo da se Pokojna Mileva ne pretvori u proročice. Reče: "Mišković ima 48 sati u MUP-u da odluči da li će nositi Svarovski ili Kartije nanogicu."

P.S.

A što se tiče pretnje, malo mi je neverovatna. Skloniji sam verovanju da je izvučeno iz konteksta i da su u pravu ovi iz "Delte" što su demantovali pretnju i objasnili da je komentarisao nešto kao "Ne može Vučić večeras na TV, a da ga ne uhapsi.".

Izmenjeno od strane člana Adrijan
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Kaže izvor Kurira 17 godina :lol: bem li ga, ali to je valjda samo za putare jer je tu pao. Ovo ostalo mu još istražuju a ovde je sve bilo čisto. Za nanogicu verujem da je moguće, iskreno fer bi bilo da ga metnu u mardelj i njega i juniora. I da vrati pare narodu dabome. Moguće i da je pretio jar mogu misliti koje mu je stanje psihe sada, nije to toliko ni bitno uostalom, poenta života je da ne prođe jeftino a to ćemo već videti vremenom.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 2 sedmica kasnije...

Stvarno uhapsen?

Ne mogu da verujem.

A dokle ce da bidnu uhapseni.

To ono...nema leba ...dajte mu igara.

Nema sistemske borbe

A i budzet treba popuniti..

jasta ..more ...vaistinu ...jelde ...jes ...jes.

Majnejm......Aca.

Majnejm .....moja zivotna misija je borba protiv korupcije i kriminala.

Ja ratujem sam.

Kurira mi moga omiljenog lista.

E jest ova drzava zeljna pravde i Ace serifa.

Sta nam drugo treba.

Nista.

Uhapsen Misko .

Pa sa osmehom na licu u pekaru.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Hehe... danas u taksiju neleteh na vesti, pa neka 'apšenja po Novom Sadu i još nekim gradovima, pa se raja oko mene stade utrkivati u aplaudiranju organima vlasti. "Neka, neka, nakrali se deset godina, sad lepo u zatvor, a pare da vrate narodu pa će odma' biti bolje... ih, Bog da nas vidi!" Pitam se kako niko nije primetio blaženi osmeh na mom licu. Nekako sam se odmah setio smešne optužnice protiv drugova Miškovića koja još nije ni podignuta (?), pa još nekih drugih... sreća pa mi ne navališe suze na oči.

Predviđam nanogicu, ili neku kaznu jednako smešnu istoj. Pošto će i optužnica takva biti - smešna.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 3 sedmica kasnije...
  • 5 sedmica kasnije...

Slozena je to stvar. Naime krivicno delo se mora i dokazati, te ako se ne dokaze, drzava ce morati isplatiti odstetu za dane provedene u istraznom zatvoru.

Automatski se postavlja i pitanje krivice sadasnje ili bivse vlade. Ako bude kriv, treba hapsiti bivse jer ga nisu hapsili, ako bude oslobodjen, treba hapsiti ove jer spiskaju drzavni novac zarad jeftinih politickih poena.

Jedno je samo sigurno a to je da su sigurne samo dve stvari:

1. na postoji pravedna privatizacija

2. niko jos nikada nije uspeo da ponisti nepravde stvorene privatizacijom i da ponovno izvrsi reprivatizaciju.

Mada ima i ono trece, privatizaciju je potrebno izvrsiti na najbrzi moguci nacin a ne za 20 godina kao sto se radi u Srbiji.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...