Starsica 757 Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 Nije jos gotova, ali racunam da vise nema sta da se pokvari do kraja Dakle.. Lepo, manje lepo, ruzno, tuzno, veselo.. Pucajte Po cemu ce te pamtiti ovu godinu? :) Quote Link to post Share on other sites
pleSachica 1,123 Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 Po tome što sam postala tetka po drugi put I to mojim maVim blizancima :srce: Quote Link to post Share on other sites
Sirano 11 Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 po tome sto je prosla bez puno turbulencija i izazova:hahaha: Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 :hmm: mislim da mi je ovo jedna od težih godina... jbg morala je i takva jedared doći... prvo, zdravstveno sam otišla uuuu... Honduras drugo, emotivno sam se operisala od svega treće, nekih dragih ljudi više nema... A lepe stvari? Pa, ima i njih prvo, dečaci su mi dobri, srećni i moj ponos i dika drugo, završila sam specijalističke, onako - za moj ćef treće, moji najbliži su dobro, zdravi su i postaću dogodine tetka po četvrti put Sada, kada stavim na vagu dobro i loše... ne znam ipak sačekaću još ovih par dana do kraja, pa ću izvagati... :) gresan 1 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Kao prvo... omiljena muzička podloga: Pamtiću... po dobrom... manje dobro brišem... Za početak, jer planiram još da se oglasim na ovoj temi, prestala sam da kao izigravam noja Vratila sam se k' sebi, (dok sam još imala kome) posle mnogo vremena.. Malo li je? gresan and Adrijan 2 Quote Link to post Share on other sites
Amia 41 Posted December 12, 2012 Report Share Posted December 12, 2012 cure diplomirale tata se u 83 leta ponovo ozenio ...i takooo, sad nemam razloga da ikad vise krocim u zavicaj :( Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 Ovu godinu? Pamtiću je po jednoj prelepoj vesti ali sledeća godina će biti za pamćenje!! Pamtiću je po načinu kako mi je voja čestitao rođendan!! Osim toga nema neki poseban razlog za pamćenje...bila je, i još je nekako obična. Nadam se da će tako i ostane!!! U principu volim ovakve "obične" godine. Kada nema strasa...nervoze...tuge... Neka su i obične ali su bar svojim velikim delom mirne i dani samo klize. Volim ovako lepe godine. :kez: Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 Ovu godinu imam po malo čemu lepom da pamtim... rastanci, suze, bolnice, teške vesti... a počela je lepo, rodio se Joca tetkino sunce najmilije... dečaci su mi pravi momci, oni su moj ponos :srce: i od 26. septembra, nekoliko lepih nedelja... ostalo sve... želim da brišem... da pokušam da ispravim na bolje ako je ikako moguće... i tatino zdravlje i majku i tetkino zdravlje... mene, ako stignem Sve u svemu - godina i nije baš od onih o kojima ću s osmehom pričati... Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
Starsica 757 Posted December 4, 2013 Author Report Share Posted December 4, 2013 Još nije gotova. Pisaću za dve ili tri nedelje, mada teško šta veliko može da se promeni, ali.. O tom potom. Quote Link to post Share on other sites
Adrijan 3,662 Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 Još nije gotova. Pisaću za dve ili tri nedelje, mada teško šta veliko može da se promeni, ali.. O tom potom. A onaj poljubac od neki dan? Nije za pamćenje? :roll: Quote Link to post Share on other sites
gresan 1,851 Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 Ovo je bila jedna rodna godina... Kad se okrenem bilo je i tužnih momenata...odlazaka nekih dragih ljudi...ali to je život-bem ga takvog surovog, a lepog. Kod kuće sve kako treba hvala Bogu. Na poslu boljitak u statusu...plus stečena diploma! Par lepih honorarnih poslova... Pod razno...knjiga, najava i zahtev za sledeću...jedno divno morsko letovanje... Ljubav & seks... ako bih tražio više i bolje bio bih nezahvalan... Zdravlje...kuc...kuc....kuc... Luda glava? Još ludja! Sitni i krupni začini života? Ma ko mediteranska mešavina! A zaprška...baš kakvu volEm! :roll: Quote Link to post Share on other sites
Faramir 537 Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 U ovoj godini nije bilo slobodnog dana, sve je nekako natrpano, prebukirano, a opet bojim se da cu je ispratiti emotivno prazan. I sada dok pisem ovo ispred ociju mi prolecu slike najtuznije krsne slave u januaru, zatim skole engleskog jezika u Beogradu, najcudnije obelezenog 8-og marta, zivota i rada na moru...podizanju spomenika...nerazumevanju, bezrazloznom optuzivanju. U svakom slucaju nestrpljiv sam. Zelim da se zavrsi sto pre, neka se spusti zavesa i za 2013. Quote Link to post Share on other sites
gOOzatEE 435 Posted December 4, 2013 Report Share Posted December 4, 2013 jedino sto je vredno pomena je: *reaktivirano jedno prijateljstvo iz detinjstva...sad je intenzivno i bas me ispunjava *zavrsio sam svoju gajbu...sve je spremno, samo da se uselim...konacno solo zivot...dokle, videcemo cekam da se zavrsi zima...lepse je kod svojih i dalje tokom zime ostalo sve isto...kuca - poso - malo zajebancije, gimnastike fantastike i tako... e da, umalo da zaboravim...imao jedan mali hirurski zahvat koji i da ocu ne mogu da zaboravim :fijuk: Quote Link to post Share on other sites
vojo 1,783 Posted December 7, 2013 Report Share Posted December 7, 2013 Zato sto je bila dvijehiljadetrianesta...:smeh: Quote Link to post Share on other sites
Evilka 933 Posted December 8, 2013 Report Share Posted December 8, 2013 ... po tome sto je za nijansu bolja od prethodne od kako sam se vrnula iz CA. Radim cele godine i dobijam platu. :lol: vesticara and Adrijan 2 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 Lepim stvarima, dobrim ljudima... Samospoznaji (p' dobro - nikad nije kasno ) Sam doček NG mi je bio fantastičan - daj mi vatromet i ceo svet je moj. Čitav januar u znaku slavlja. Micekovog rođendana, koji sam morala da pomerim, jer sam dve nedelje bila oborena s' nogu zbog neke viroze. Imam utisak da sam samo spavala.. spavala.. A kada sam se probudila, više nisam zaspala. Moje čedo napunilo 8.. Kako su me oduševili njegovi drugari... Kompaktni su.. Celina.. Tim.. U maju mi je bila moja Nataša.. Proslava 20-ogodišnjice od mature. (kad se žene raspištolje - ne znam da li sam bila jedina trezna, ali sam ubedljivo prednjačila u pičvajzu) Kum mi je javio da ću da postanem kumetina. (rodila se kumina ljubav - Ana u novembru) Mnogo toga sam započela.. kada je posao u pitanju. Uspela sam da po ko zna koji put, posle kolapsa u avgustu, sebi otvorim vrata na više polja. I opet rad na sebi za sebe. Živim svoj život, onako kako ja to hoću, uživam u svakom momentu, koji provodim sa svojim čedom. Sve je rešivo, ''živa glava'' - nema limita. E, da.. kaže mi prijateljica: ''Zašto sve svoje uspehe vezuješ za još nekog?'' ''Uspeh je imati nekog, sa kim možeš da deliš lepo, manje lepo, nedoumice..'' Ljudi, koje volim su moj (naš) uspeh. (sada bih pisala do jutra, ali.. vreme je za san.. ) .... .. ....... .. ..... Starsica, vesticara, Adrijan and 2 others 5 Quote Link to post Share on other sites
Starsica 757 Posted December 10, 2013 Author Report Share Posted December 10, 2013 Mislim da nema više šta da se pokvari u ovoj godini.. Kad bih stavljala na tas.. Jako malo lepog. Slomljeno srce. Pad sa budžeta. Besparica koja jede džigericu. Nikako sponzoruša da postanem. Odlazak nekoga koga sam mnogo volela. Brige i muke zbog bolesti. Nikad mira. Sa druge strane.. Upoznala sam neke ljude koji mi obogaćuju i vreme i život, neki svakodnevno, neki su tu i kad nisu. Znam. Pametnija sam. Čak mogu da se pohvalim da sam u ovoj godini nešto naučila i na tuđim greškama Jeb'o godinu kad higlight treba da mi bude što sam smršala Ali eto.. Nisam izgubila nadu. Što uopšte ne liči na mene defetistu. Čitam neki horoskop za sledeću godinu, kaže da će biti gora nego ova. Mislim se.. Bring it on, bitch, ako me ova godina nije slomila, pa neće ni sledeća. Mia 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 Dakle definitivno ću je pamtiti po masovnom crkavanju bojlera (prošlo leto sam se zezala sa kumom kako mi nedostaje onaj "letnji" bojler...i kako bi mogao da joj crkne bojler pa da mi se želja ispuni.. ) Naravno prvo je početkom leta fasovala kuma novi bojler (stari sada odlični "radi" u vikendici )-još me mrzi zbog ovoga!! Nakon toga je na redu bio sin pre dve nedelje...a preključe i ćera. Sada kad se muški vrati kući moraću da mu uručim diplomu za "dipl. montažer bojlera" Ajd što to..ali što ga niko od nije za to častio..nego sve moram ja!! :fijuk: Quote Link to post Share on other sites
Mrgud 51 Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 Ovu godinu ću pamtiti po sestrinom venčanju, pa onda po mom venčanju i na kraju po dobijanju sestrića :jupi: Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 Sad vec znam da mi je ova godina najgora od svih... Vreme je stalo... za navek... i ostavilo prazninu, ogromnu prazninu... jbm ti zivot! vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 Hmm... pamtiti... da, pamtiću je, a tako bih volela da se nije ni desila, da sam je nekako preskočila I da, kad dođe, prvog januara budemo svi tu, na okupu... Nedostaju... pleSachica and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
neobarocco 1,125 Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 po teatralnom davanju otkaza. po hlebu od sedam kora. po jednoj toploj cokoladi. rodjenju mileta. po prijateljima koji me trpe... madinserbia™ Adrijan 1 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 Po jednom slatkom biću koje mi je zauzelo. Po jednom slatkom biću koje mi je okupiralo. Po jednom slatkom biću koje mi je obuzelo Po jednom slatkom biću koje mi se u .uvuklo. Po jednom slatkom biću koje ima tako kiselo ime a tako je slatka. Po nekim stvarima koje sam prvi put u životu uradila...naravno lepim..iako sam ovako matora..ali eto..nikad nije kasno zao "prvi put u životu" Razočarenja...? Bilo ih je...Neka su čak zaslužila da se pamte..no poznavajući sebe.. zaboravi ću ih...samo su mi još "sveža" uglavi... gresan, Mia, pleSachica and 2 others 5 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted December 13, 2014 Report Share Posted December 13, 2014 Auuu.. po vratolomijama.. troskocima.. setama.. i pobedama.. Mada... ne bih još stavila tačku na slovo ''i''... Smucalica and vesticara 2 Quote Link to post Share on other sites
Evilka 933 Posted December 15, 2014 Report Share Posted December 15, 2014 Po povratku u vrtic zahvaljujuci kumi. Po klimaksu koji se zahuktava Po tome sto prvi put po povratku pozeleh da se vratim u Kanadu jer mi dete uzasno nedostaje... Po nekim poznanstvima koja su se pretvorila u prava i iskrena prijateljstva. vojo and vesticara 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts