Idi na sadržaj

Pitam te, pitam...


Preporučene poruke

  • Odgovori 5,1k
  • Otvoreno
  • Poslednji odgovor

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Popularne poruke

Smuce, Orionke, Vece, Goge, Duge... pa onda jedna tebi, jedna meni... koga bi hipnotisali, pa mu radili šta vam je volja? :kez:

Jedno crno vino, za početak Omiljeno alkoholno piće? :)

Uh... moji košmari su nesvakidašnji...   Subotu na nedelju noć sam sanjala kako sam ostavljena u sred Beča u galeriji, jer sam se zadržavala ispred svake slike... i moj saputnik nije imao strpljenja,

Naravno da mi znači. Volim kad je recimo PlesaĆica tu jer znam da kao sunđerčić upija moje mudrosti i razmišlja: "Jao, kako je diiiivan...još uvek!" (a možda me i ne primećuje viseći u Igraonici :lol:), a umem i sam da se igram, samo je manje interesantno, jelte. :lazygirl:

Šta misliš o meni? (jedno sasvim novo pitanje) :andjeo:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Ma jok, ne treba mi. Sam pocinjes da radis na sebi. Dublje disanje, trazis najbolja resenja, uvidjas da drzis kontrolu u svojim rukama ili nogama (svejedno) i lagano osetis da je sve bolje nego sto izgleda da jeste :hahaha:. Bolji recept ne postoji.

Da li bi volela/eo da podelimo ovu moju vocnu salatu na dva dela pa da se lepo zasladimo zajedno :fijuk:?

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Eto slučajnosti.. baš sam radEla doktorsku disertaciju (jednu od mnogih) na temu "Dupe i Gaće".. i u tom smislu mnogo razmišljala

i oPažala..

evo kratkog odlomka iz poslednjeg naučnog rada u toj oblasti..

Od pamtiveka se zna da muškarci otkidaju na žensko dupe, koje ume da bude ubojitije oružje od bombe, tenka, topa, puške, metka, praćke i kamenice. Tako je to još od pra kewe Eve, pa sve do danas. Ništa se tu promenilo nije, osim mode, tj. pakovanja.

Pakovanje (u daljem textu-gaće) se iz veka u vek smanjivalo, što zbog globalnog otopljavanja, što zbog teškog ekonomskog stanja u čitavom svetu.

Danas smo došli do tačke kada se nema ni za leb, a kamoli za gaće. Ipak, živeti se mora.

Prve tange izmislile su srpkinje, tačnije srpkinja iz okoline Radikine Bare, negde početkom oktobra 2000te godine.. otprilike u vreme pobede demokratske opozicije srbije. Bio je to tada tihi demokratsko modni krik srpske ženske momčadi.

Danas je situacija takva, da se taj krik izgubio, ne iz razloga što je on sam po sebi utihnuo, nego što su ga prigušili krici svih onih koji na dupetu gaće i nemaju.

Takođe je primećeno, u ovom dvanaestogodišnjem periodu, naročito od kada su Boris T. i Ivice D. najveći kreatori mode ikad u nas, stupili na životno modnu scenu srbije, da su se prvobitne tange iz godine u godinu rapidno smanjivale i izdrpale.

Neke.. jer su mnogo prane u mašini, pa su se u centriFugama pokupile i ofucale, neke.. jer nisu uopšte prane, pa su se od samog nošenja stisnule, a od nekih su ostale samo tragovi na dupetima, od nekadašnjih trački.

Postoji još jedna veoma prisutna podela tangi, podela na zgodne i nezgodne (debele) korisnice.

Zgodne ih nose, prvenstveno zato što im se može jer su lepe, a ništa manje i iz patriotskih razloga (kako bi i u ovom teškom, osiromašenom periodu u kome se srbija nalazi i kroz koji tranzitno prolazi, srbima dizale moral). Treći razlog je, da svet ne kaže kako nemamo gaće.

Nezgodne (debele, ugruvane) ih nose iz jednoh jedinog razloga, da bi im se na balonima od guz'ca, ocrtala kakva takva linija koja bi pokazala da tu postoji nekakav, kakav takav procep, te da bi se (uz položaj glave/lica) shvatila razlika, šta je kod te žene napred a šta pozadi.

Ima tu još podela i još razloga, ali više o tome na stranici http://ŽvaćeDupeGaće.com

Da li si/ste zadovoljna/ljni odgovorom?

DA .......................... NE

Izmenjeno od strane člana Glisha
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...