Idi na sadržaj

Trenutak istine


Preporučene poruke

Slučajno malopre naleteh na ovu emisiju. Nemam običaj da se zadržavam na takvim sadržajima, naročito ne na Pinku, ali sam zastao da malo osmotrim. Neki utisak iz ove trećine odgledane emisije je da osoba koja laže, a ima dovoljno inteligencije, može bez problema uzeti novac. Pitanja su jasna, odgovori su logični, potrebno je samo biti iskren prema sebi. Ranije je vođena rasprava o tome koliko je ova (i druge) emisije "moralna", odnosno da li bi trebala biti prikazivana u udarnom terminu. I tad sam tvrdio da emisija ne bi postojala da nema publike koja bi je pratila. Zašto je u udarnom terminu? Zato što ima mnogo publike koja bi je pratila.

Kako vi gledate na ovu emisiju? Pratite li je, odobravate li je?

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Iskreno rijetko je odgledam. Ne vidim u njoj ništa nemoralno. Nit ko tjera narod da to gleda ( barem danas imamo izbor šta ćemo gledati ),nit ko tjera "takmičare" da učestvuju. Mada meni zaista nikada neće biti jasna potreba pojedinaca da u javnost iznesu i ono što apsolutno nije za javnost. Npr onaj od prošle sedmice koji javno priča o tome kako je žigolo a ima odrasle ćerke od kojih je do sada to krio.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Kad je bila reklama zainteresovana sta- je- to pogledala i nije mi se svidelo:jok:sta je sve covek spreman da kaze za neku bednu kintu...da bi kresnuo svastiku,tastu,da je sevio ljubavnicu dok mu je zena u drugoj sobi....a zena negde tu u publici sedi,smeska se,slusa, tvrdi da imaju solidan brak.:blink:A kako li deca podnose takve price svojih roditelja?

Pitam se kako to utice na njih?

Kod mene je izazvalo nagon za:pegla:.

Vise ne gledam.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Na koju foru je verodostojno, to sto dramaticno objave:'Vas odgovor je istina-laz'? To sto su ranije sedeli za detektor aparaturom i odgovarali, pa su strucnjaci odgovor rastumacili, i u studiju je sve na takmicaru? Meni je sve to klimavo...... Odgledala sam par takmicara, videla da nije za moj stomak, i batalila. Presudan je bio onaj kreten Radasin iz VB-a ...msm, i inace sam mislila da je bolesnik, ali kad su na pitanje da li bi kresnuo svoju snajku, poskakali Manulac i zena mu da pritisnu 'blok taster'...da se odgovor-istina ne cuje, meni muka i od coveka, i od emisije, i od pazljivo im izabranih pitanja.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...