Idi na sadržaj

Preporučene poruke

Ovako: na jednom tamo forumu bila je slična tema ovoj Sam protiv svih, jedino što su te maltretirali mesec dana. I tako se zadesilo da je na red došla i jedna Nena koju sam ja zagotivio na prvi čiT, pa je bio red da je ispitam sve i svašta, između ostalog i da mi napravi listu od 10 omiljenih pesama. Jedna od njih je bila Madcon - Beggin, pesma koja mi je stajala u malom mozgu godinama, ali nisam znao ko je peva, i tog trenutka je povežem sa Nenom, zauvek, i slušao sam je jedno 50 puta uzastopno zato što je mnogo zarazna.

Slika druga: pošto dotična gđica živi u Madridu, za novu godinu je, jelte, skoknula do kuće, tj. Bgd-a, i mi se dogovorimo da se nađemo negde po onoj zimoći kako bi i uživo prozborili nekoliko pametnih reči :lol:. Uglavnom, ulazim ja u Biblioteku (ime kafića, op. a.), i odmah ugledam Nenu, onako kovrdžavu i nasmejanu, i ona ustaje da se izbalavimo ko ljudi...u tom trenutku krene Beggin sa razglasa.

E sad mi vi kažite, kolika je verovatnoća da se tako nešto desi? Ja sam ostao bez teksta. Znači, od milijardu pesama na ovom svetu, baš ta je zasvirala u sekundi kad smo se sreli. Ludo, je l' da? :)

Imate li nekih sličnih primera?

P. S. Da ne zaboravim:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Kada sam biJo kolporter desi mi se da se na štandu pojavljivala neka riba, neobična, zavodljiva, vragolastog pogleda i stalno smo kao nešto ćaskali pomalo, onako reda radi. Sviđala mi se na prvu loptu neviđeno.

Jednom sam pevušio Clandestino na štandu tiho, da me niko ne čuje i ona se pojavljuje da kupi Vogue, i valjda čuje kako pevam, samo joj se nasmeši izdepilirani brk, i ode.

Kada je Manu zasvirao na Tašu, odem tamo i krenem ka bini, zaustavimo se na mestu koje nam je bilo ok, i tako pratimo koncerAt, kada je krenula Clandestino pJesma, ja se okrenem i na 3 metra sa svoje leve strane ugledam tu ribu.

U suštini priča je jako glupa, ali meni se pisalo, a nisam znao šta ću, pa tako

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Uvek sam na neki cudan nacin povezana sa svojom najboljom drugaricom iz detinjstva. Drugarstvo nam je bilo prekinuto kada sam se odselila u drugi grad ....nedugo posle toga, njen brat se zbog posla doseli u moj komsiluk, i nas dve se vidimo kad mu je dosla u goste. Posle par godina, moja najbolja drugarica iz KI koja je studirala u BG, se upozna sa drugim njenim bratom ...rec po rec, dodjose do toga da se poznajemo. (a nekom prilikom se upoznase i njih dve). Na proslom poslu, kafe kuvarica me pozdravi u njeno ime - jer su komsinice ...na sadasnjem radim sa njenom sestrom ...i tako, iako se nismo videle godinama, uvek postoji taj splet okolnosti, ili slucajnosti, koji nas podsete jednu na drugu.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

izgubila sam brata pre cetiri godine, Bog zna koliko mi nedostaje. Dve godine (otprilike) kasnije, vrzmao mi se po glavi, njegov osmeh, njegov glas, njegove prelepe oci... Istog dana, razgovarala sam preko zice sa njegovom zenom, naravno pricale smo o mom bratu. Rekla sam joj da bih dana ne znam sta i koliko samo da mu na trenutak vidim lice, da mu na trenutak cujem glas. Bio je to jedan od onih dana kada bih sebi olaksavala suzama, kada bih pustala njegovu pesmu, pesmu koju je voleo, sedela uz kafu u tisini, gledajuci to, tako drago mi lice na uvelicanoj fotografiji.....

Iste veceri odsetala sam do "Sub"-a da pokupim neki sendvic. Ispred mene, ledjima okrenut, stajao je covek, cekajuci svoj sendvich. Okrenuo se prema meni. Nasla sam se oci u oci sa svojim bratom. Noge su mi se oduzele, srce 'prestalo da kuca', mozak utrnuo, zurila sam u njegovu facu, ne znam koliko dugo, jer se i vreme zaustavilo. Ne znam kakav je bio izraz mog lica, kada me je uz osmeh pitao da li sam dobro! Nisam odgovorila, okrenula sam se i izasla!

Da li je moguce, da li je slucajnost da dve osobe mogu imati toliko slicnosti u fizickom izgledu? Koga sam te veceri videla - muskarca koji neverovatno mnogo lici na mog brata, ili mog brata u strancu, koji se slucajno zadesio tu?!

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Ako trazis slucajnost,nacices je. Iskreno neverujem u to,nekako je to obican subjektivni osecaj,ali isto vremeno prizeljkujem da dozivim to sto vi nazivate slucajnim,da me razuveri da je cista i puka slucajnost. Npr,kod muzike je to cest dogadjaj da se ljudi pronalaze i kazu e bas ,koja slucajnost. Lepo je verovati u te stvari,ali jos je lepse znati da one nepostoje :kez:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 3 godina kasnije...
  • 1 mesec kasnije...
  • 1 mesec kasnije...

Znate  da  sam  pricala  kako  jurim   skolske  drugove preko  fb i  da ne nalazim  na  nikog..i  jedan od  mojih  fb  prijatelja,za kog  nikad  ne  bih  pomislila  da  ima  ikakve  veze sa  bilo  kim  od  njih,prenese  objavu na  kom  moja  skolska predstavlja   svoju  tek  izdatu  knjigu,u  nasoj  osnovnoj   skoli.Gomila  slika,sto  omiljene   nastavnice,sto  mojih  skolskih..:uredu:..odusevih  se..

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...