Idi na sadržaj

Duka

Član
  • Broj poruka

    40
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

Sve što je napisao član Duka

  1. Duka

    Istina ili izazov!

    ja to necu raditi,i bas mi je zao sto sam narusio igricu:(
  2. Duka

    Današnji vic

    podgoricka anegdota Evo već 5 godina živim sa ženom koja ima alergiju na moje prđenje. Da bih se pokaza ka dobar i brižan muž, već odavno sam presta da jedem pasulj. Prije neki dan mi je bio rođendan, a prijeo mi se pasulj, pa to je strašno. Nakon posla svratih u obližnji restoran i nabucah se prebranca, ka da neću, ometoh 2 pun punana tanjira. Bolje da prošetam do kuće, nego kući da izdušim, pa tako i bi. Okrojih pored Sat Kule, prdim pored Metalke, dušim na most, smrdim glavnom ulicom, ofunjah na pješački, rafališem u duetu sa semaforom što pucketa... nema što, najviši sam smrad u grad,
  3. Duka

    Pitam te, pitam...

    ok sam obicno.dje ces za novu?:roll:
  4. Duka

    Istina ili izazov!

    :blink: zalim slucaj,nemam ja toga u kucu:pljuc:
  5. Duka

    Istina ili izazov!

    izzazov:trt:
  6. da cuti i radi(zbo avatara) :uzbud:
  7. da me ispizdis,nemoj:( iskustvo,da:zloca:
  8. volim se smijati,sto jes jes:plaz: i ovaj forumcic:)
  9. Duka

    Današnji vic

    Neki prolaznik naleti na Pericu i pita ga: -Izvini, dečače, možeš li mi reći gde se nalazi apoteka? Perica: Mogu, ali neću da ti kažem! Prolaznik: Ti si loše dete, nikad nećeš otići u raj! Perica: Nećeš ni ti u apoteku! :lol:
  10. :roll: sto je s tobom:lol:
  11. a evo citam forum:roll: a oci mi na pola koplja..by the way,nikad to necu razumjet 'na pola koplja' cus 'na pola koplja' :roll:
  12. Duka

    Današnji vic

    "Jesi li ti prije deset dana ukrao bačvu rakije? " - "Jesam! " - "Policija je kod tebe našla praznu bačvu. Gdje je rakija? " - "Popio! " - "Pa nisi valjda za deset dana popio cijelu bačvu rakije? " - "I nisam, vala, popio sam pola. " - "A šta je sa drugom polovicom? " - "Prod'o! " - "A gdje su pare? " - "Popio! " :smeh:
  13. :lol: ne znam Gogo,cim ga nadjem,vracam avatar...mada lijepo je i ovo vidjet:treptrep:
  14. druzenje na jednom forumu ,nekad davno:kiss:
  15. ti se samo smijes:) kuku kako ga zaspamovasmo:ggg:
  16. ali ne,pazi...i sad ja ne mogu da udjem,nego na primer usao sam na ovu temu,preko tvog profila...vidio sam tvoju zadnju aktivnost i tu usao,pfffff koja jadost:ufrci:
  17. Imam problem sa forumom,ne mogu da udjem U forum,bukvalno.ako me razumijete! Pokusaovao sam i pokusavao,al ne ide...ne znam koji je K! Odje sam usao,jer ima ono ispod chata teme dje pisete...pa sam tako usao! Nece i ne znam sta je! nervozan sam sad!
×
×
  • Create New...