Idi na sadržaj

Faramir

Moderator
  • Broj poruka

    594
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

  • Days Won

    17

Član Poruke pisao u Faramir

  1. Jok. :jok: Međusobni skor Zagrepč... ovaj, Grobara 

    ​Slušaj dobro ti dečko, ljubitelju komšinice, ako te kojim slučajem budu čuli zagrepčani kako se sprdaš sa njima IDEA će prestati da vam bude sponzor pa ćete opet u besparicu. Bolje budi miran i ne prozivaj rvate bez potrebe, ne zameraj se onima koji vaš klub hlebom hrane. :uglavu:

  2. Možda je bolje da i ne pišem ništa na ovu temu ali ipak moram :laugh:. Trenutno sam se vratio u 80-te godine prošlog veka i gledam ponovo seriju "Nepokoreni grad". Serija govori o velikoj i herojskoj borbi zagrebačkih komunista i ilegalaca u Zagrebu za vreme drugog svetskog rata. Šta da radim kad volim da vidim kako eleminišu ustaše :nempojma:

  3. Pre više od 20 godina imao sam odgaivačnicu nemačkih boksera. Psi II FCI grupe, službeni psi, radni ...Moja deca ali i deca moje sestre odrasle su sa psima i tako zavolele ove divne životinje. 

    Sada kada su deca odrasla i kada žive u stanu u NS odlučile su da imaju psa koji će biti sa njima. I one, na moje veliko oduševljenje izaberu mopsa ili ti paga. U suštini sam odmah prihvatio i podržao njihov izbor jer je pas mala kopija nemačkog boksera sa tom razlikom u repu. Naravno, to je tako nebitno... 

    I tako jednog lepog popodneva u mesecu septembru 2015 odemo u jednu odgaivalnicu i kupimo najlepše muško štene za nekoliko stotina evra (tako je kako je)! Tako je Charlie James Tacker došao kod nas. 

    Nemam šta posebno reći osim da je pametan pas da pametnijeg nisam video. Video sam ga i večeras, a dilema još uvek ostaje u meni. Ni sam ne znam još uvek da li taj pas misli da je čovek kao mi ili smo mi svi članovi njegovog čopora ... Zaista ne znam šta da mislim o njemu.

     

    Charlie i jabuka.jpg

  4. Ne volim poltrone i uvlakače. Ne volim one što im samo cipele vire iz nečijeg dupeta (šefa, policajca, vlasnika kafića, direktorice...) zarad malo privilegija ili nade da će im nekad učiniti ili pak vratiti uslugu što su tako ponizno boravili u njihovom anusu neko vreme.

    I tako...kao što rekoh ne volim poltrone i uvlakače bez obzira na godište, pol i ostale različitosti. E takoc... :lazy:

×
×
  • Create New...