Idi na sadržaj

kompaj

Član
  • Broj poruka

    412
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

  • Days Won

    2

Član Komentari u profilu pisao u kompaj

  1. :hahaha::hahaha::hahaha:U pravu si, šljuk nije naziv, ko zna gde sam to čuo. Pravi naziv je kljuk.

  2. :kolce::uzdravlje::skokskok: Stvarno divne vesti

  3. :lol::zagrljaj: malo se šalim s' tebe

  4. A di si ti zadnjih dana???? Učiš?:kiss::ok:

  5. A kam gi Džedajke :hahaha:? Ti s' prva?:lol:

  6. Aaaa, pratiš radnju fabule.:respect: Eto desilo mi se a nisam hteo da te gnjavim pa sam lupio:kez:. Bio si u gužvi sa prenošenjem foruma kad sam dobio taj reput :ok:

  7. kompaj

    Bio na periferiji Subotice, čekao sina jedno pola sata.Čist vazduh, samo bagrem miriše....:uredu: Milina jedna.

  8. Ćao Maro:kiss: E, a da nisi ti ustvari Marija-Roza :hahaha:, to je često ime u raznim serijama :kez:

  9. Danas kosim po voćnjaku i malo-malo razmišljam o postavi Sislija na onoj utakmici u NS. Setio se Zorzija, Tofolija i Gardinija, onog srednjeg blokera.Ne sećam se imena ostalih... Bio sam i ja na tom meču, ali se nismo sreli :lol: I da, slomi nogu sutra (jel' se tako kaže?)

  10. Dobro curo, kol'ko ti filmova pogledaš godišnje :lol:?

  11. E moj prijatelju, ja sad iz voćnjaka. Ove godine neću pojesti krušku sa svojih voćkica.:jok: Rutava buba majku joj :ljutko:

  12. kompaj

    E, pažljivo sam pregledao pitanja na temi 'sam protiv svih' i nisam našao nijedan moj odgovor koji ocrnjuje žene.:jok: To si me ti pobrkala sa nekim.:uredu:

  13. Imam kokoške, sad sam zapatio i Plimutrok u čistoj rasi. A nemoj mi slati tritikale, ima toga ovde koliko hoćeš :lol: U svakom slučaju hvala na ponudi :ok:

  14. Jes' ti to diplomirala?:uzbud: Čestitam :zagrljaj::jupi::uzdravlje:

  15. Jesi li se najeo višanja ove godine :lol:?

  16. Jeste, imam viljamovku:uredu: Od krušaka, šljiva i kajsija po 40-ak komada. Mislim da trešnje i višnje treba imati ili 2-3 ili pak 200-300.Pa se profesionalno baviti njima. Ja sam hobista i pokušao sam samo koštičavo a da se lakše bere :kez: Al' najvolim jesti krušku pa sam i to posadio.Ne računam na prodaju, samo za sebe. Kad je vreme branja trešanj i višanja ja sam u svom poslu uvelike:lol:

  17. Karolina pa Karolina ...:lol::kiss:

  18. Ma vesti ne gledam.Sve isto, k'o za Slobina vakta.Nema više ni jedne televizije da pokaže i neku vest iz drugačijeg ugla.Sve upregnuto u 'državotvornu' zapregu. Pa tako malo šaram po e izdanjima.Našim i komšijskim. I kako ti izgledaju letovanja :lol: ?

  19. Namestio mi sin radio fokus na AIMP pa mogu slušati i ja ovu interesantnu stanicu.:uredu: Ali sat vremena slušam ali samo pustaju muziku.S' ukusom, mora se priznati:kez::roll: A kad idu oni komentari i javljanje slušalaca?

  20. Ne pričaš kako je prošao prvi dan nastave...:kez: Ili ja nisam sve poruke detaljno pregledao:blink:

  21. Pa što me zajebaješ?:lol: Ja reko' da si čula samo deo monodrame.:uredu:

  22. Prikane nema te ovijeh dana.Il' se kurvaš, ili piješ, il' se kockaš.:uredu: A ako sve ovo radiš u isto vreme... najebo si:hahaha:

  23. Šefe jel' to nešto malopre zaštucalo, nisam uspeo poslati jednu pp?:kez: Ili ja nešto brljam? E izvini, sad vidim na čatu :kez:

  24. Šemi, latom ujšag (e-ujšag).Te? :lol: nezuink:lol: dobro ti ovo.

  25. Srećan rođendan i od mene:zagrljaj::jeee::rodj:

×
×
  • Create New...