Idi na sadržaj

Starsica

Moderator
  • Broj poruka

    1499
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

  • Days Won

    17

Član Komentari u profilu pisao u Starsica

  1. A je l'? Sa tobom? :stid: Dogovoricemo se, kontala sam da dodjem cim malo za'ladni. Nego, si ti vid'la moju poruku sinoc? :kez:

  2. A ne. Vlast je tu da nadzire bUraniju :smoke: :smeh:

  3. A, 'oce li taj izazov da podrazumeva i ono mesto gde ces da me vodis jednom? :kez: Jooooooj bre, mamu ti tvoju, nedostajala si mi :srce:

  4. Aaaaaa, oZbavam te, sto bi rekla Shacky :uzbud: :ljubac:

  5. Aha :kez: U komsiluku mi je ta sto ti je poslala poruku :kez: Sva sreca pa mi je rekla onda kad cu da se iselim :smeh:

  6. Bas sam juce prolazila tuda i vidim da ima nesto novo, ali posto se ni u Novom Sadu nisam zadrzavala, nisam imala vremena da obidjem. Znaci, vredi. Verujem tvom utisku :) :kiss:

  7. Bas sam juceR mislila na tebe, da ti se javnem, al' nije mi ostalo vremena, vol'o sam se sa covekom :stid: Nisam jos, nemam pojma ni kad cu da odem za grad, jedino sigurno je da necu jos :kez: Idem 25. septembra, imam ispit u ponedeljak, pa.. Kontaj kafidzon te nedelje :kez:

  8. Bezobrazna? Takva sam po celom telu :treptrep: Hvala ti :kiss:

  9. Bio si dobar ;) :ljubac:

  10. Boze :deda2:, k'o da ne znas cari studentskog zivota :kez:

  11. Di su se zalili? Mislim, ne zalili kao da su cvece zalivali, nego zhalili :kez: Da ga odma zapljunem :kez: Znam za temu na b92 da je bilo zHaljenja, al tamo necem pisem, iako imam profilj :treptrep: Pivo, pivo, pivo :uzbud: Mouze, mouze, mouze. Dogovoricemo za posle Uskrsa, jedno vece, taman da te uglavim medj ucenje :ljubac:

  12. Eto ti vrline.. Skromna si ;) :kiss:

  13. Falja ljepa :kez: A o kojoj slidzi pricamo? :)

  14. GotoJe blokade :treptrep: Nemam pojma kad stizem, tek cu sutra da vadim krv, pa.. Ko zna kad cu doci. Bices informisana :kez:

  15. Hvala Veco, ziva bila :osmeh: Uzivajte :kiss:

  16. I bice me dok sam kod sestre :) Nemam net ovde, k'o od sveta odsecena sam :dry:

  17. I ne javlja se.. :ajme: Ma znam, ti si odustala posle proslog puta :smeh: Al' to cu da ti objasnim sta se izdesavalo cim se vidimo :) Do kad si u gradu?

  18. I to na vise nacina, da se razumemo :cica: :ljubac:

  19. Injao :stid: A kada ces da pipnnes? :stid:

  20. Injaooooo :uzbud: Tebe kad nema, stvarno te nema, a ja sa netom u NS - u kuburim.. Missim, ne kuburim, jer ga nemam, ali dobro :kez: Zaista mi je nedostajalo ovo, i ti si mi nedostajala i sve mi je nedostajalo. Ja sam post'o student, pa se ni vremena nema vise, al' ne dam se :) Breeeee :srce:

  21. Izraslo mi sto sta u procesu odrastanja :smeh: Upravo sam naucila jedno pitanje. Imam jos 4. A taaaaaaako me mrzi, ne mogu ti opisati :( Znas kako, ja sam vid'la da znam da studiram, sad mogu i da se vratim kuci :smeh:

  22. Ja sam u Filipa Visnjica, bukvalno na 5 minuta peske od KUD - a :) Komsinka ;)

  23. Ja ti poslala sms na 064 broj :beyond: A nisam trebala na taj? :smeh:

  24. Ja to kad imam inspiraciju :) I volim što si mi ovde, što si raspoložena.. Iako te je milina čitati i kad mrziš sve redom, škorpijo moja :srce:

×
×
  • Create New...