Idi na sadržaj

Evilka

Član
  • Broj poruka

    1837
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

  • Days Won

    18

Sve što je napisao član Evilka

  1. Deliblatska pescara, vodimo dJecicu 5 dana. Nadam se da ce nas vreme posluziti kako treba...
  2. ...ako maNtretiras starijeg brata da te vodi u bioskop jer si jos mala da ides sa svojim drustvom, a on te ipak (uz maminu pretnju) povede pa ti kaze da kupis karte za balkon a u bioskopu nema balkona. ...ako od rodbine dobijes nesto novaca a ti jedva cekas da odu pa strcis u radnju i pokupijes za sve novce slatkisa i jedes ih dok ih ne pojedes ...ako u osnovnoj skoli nisi skoro pa svakom nastavniku dao nadimak ...ako si zaboravio posle skole da se javis roditeljima da ides kod drugarice..a oni te traze po celom naselju i kad se pojavis kuci dobijes batine kojih se i danas secas
  3. Da ne bi sinoc "Cikaskih perverzija" ko zna kad bih je opet cula... Bi jos jedna sinoc al' mi stalno bezi s pameti te ne mogu da se setim koja je u pitanju.
  4. Magic Mike (2012) Film cak ima i pricu al' sto su tipovi doooobriiii... https://www.youtube.com/watch?v=eMU7s6cwxEM Sad "vijam" i drugi deo Magic Mike XXL
  5. Evilka

    Erotski vicevi

    Pričaju Englez, Francuz i Srbin o pozama u seksu. - Ja volim odozgo, da joj gledam lice - kaže Englez. - Ja odozdo, da gledam grudi - tvrdi Francuz. - Ja otpozadi, da gledam utakmicu - veli Srbin.
  6. Evilka

    Video zapis dana

    Interesantno... https://www.youtube.com/watch?v=lmIFXIXQQ_E
  7. Evilka

    Mujo i Haso

    Odselio se Mujo u Kanadu i dosao u posetu nakon 4 godine. Pitaju ga njegovi jarani: "Bolan Mujo, jel stvarno tol'ko hladno u toj Kanadi ko sto pricaju?" Mujo odgovara: "Pa eto, kad smo dosli prve godine napravili smo sneska...eno ga stoji u avliji treca godina samo mu sargarepu menjamo"
  8. Ostavilo me bez teksta prosle nedelje jedno cedo od 5 godina iz moje grupe...preslatka (a koja nije?!) devojcica. Nekako je februar u nasoj grupi pun rodjendana i tako ja spomenuh da je i meni u subotu rodjendan. "A hoces nam doneti torte? A hoces nas zvati na rodjendan? A gde ces ga slaviti? Haaajde nas zovi na tvoj rodjendan!"...nizala su se njihova pitanja i zelje. Cetvrtak, moja jutarnja smena te nedelje, dolazi ta preslatka devojcica, prilazi mi i pruza nesto umotano u papir i vezano pertlom u masnu: "Izvoli, ovo sam ti ja donela poklon za rodjendan." Zanemela sam ali se brzo pribr
  9. Hvala vam drustvo u moje i u kumino ime...ona druga je neodgovorna pa ne dolazi nikako. Sram da je bude bilo!
  10. Natrcah na interesantan video koji ce omoguciti onima koji su zaboravni (recimo ja ) da zaliju cvece i na neko duze vreme opusteno zaborave da ponove proces. Dobra stvar je sto moze da se primeni i za "oko kuce" https://www.youtube.com/watch?v=sXb8rJ8Rm3I
  11. Gone Girl (2014) Radnja prati Nika Dana (Ben Aflek) koji nakon nestanka svoje supruge Ejmi postaje glavni osumnjičeni za njeno ubistvo i pokušava da dokaže svoju nevinost. Jeste da nisam ljubitelj Benovih glumackih sposobnosti ali, dobar je film jedino sto bih volela da se kraj filma drugacije zavrsio.
  12. Srecan rodjendan Smuco! Sve najbolje!
  13. Meni se zavrtelo u glavi samo dok videh ove dve fotke... Nek' im je "Bog u pomoci" u svakom narednom izazovu na koji se namerace. Kako li njihovi roditelji reaguju na tu njihovu stras ili vec sta je?!
  14. Pa da l' je ovo moguce?! Ja bih njih svrstala u Ginisovu knjigu rekorda.
  15. Srecan nam 4.rodjendan! Neka se nizu...neka ih bude jos...pa i kao valja da se druzimo... samo da bude vremena i mogucnosti.
  16. Volim...dokle god ne predje u bljuzgavicu.
  17. Evilka

    Noc kao tema

    https://www.youtube.com/watch?v=9muzyOd4Lh8
  18. Moj house majstor. Doneo mi Milku sa lesnikom..kao da me pit'o koju volim.
×
×
  • Create New...