Idi na sadržaj

Top lista

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 19.05.2011. u svim oblastima

  1. kompaj

    Ja bih da se pohvalim...

    A rakiju ne-vo-lem :mukica:
    4 poena
  2. Glisha

    Paparazzo fotografije

    3 poena
  3. gresan

    To samo meni može da se dogodi...

    Meni je posao na 5 minuta pesice od kuce. Jutros krenem punih ruku raznih sitnica potrebnih za posao i pune glave sta sve treba da uradim, kao i kesa sa smecem da je bacim izpred ulaza u kontejner. Usput nastavljam da planiram....i 'ladno donesem kesu sa smecem do radnog stola i tek onda primetim da mi je u ruci..... :kez:
    3 poena
  4. gresan

    Paparazzo fotografije

    [Danas 21:17] Evilka : cisto da obavestim kumoo zvao sada cika sto ce da silje kUfere... [Danas 21:17] Evilka : koji glaaaas imaaaa Evilka slikana dok prica sa cikom....
    2 poena
  5. Aiko

    Danas me je nasmejalo...

    Moja cerka.. Od kako su mi stradala tri misa i jedan punjac, od strane naseg ljubimceta zvanog Cule, sve nosim sa sobom i sklanjam u drugu sobu i zakljucavam.. Malopre Dora vice kaki mi se, a laptop upaljen, telefon na punjacu, a Cule stetocina vrslja okolo..nemam vremena da sve to posklanjam, ukakice se dete, nego ja Culeta u ruke, pa u kupatilo.. Sela Dora na WC solju i kaze.. -Ali mama, ja sad ne mogu da kakim pred publikom..i sama si rekla da je to kakenje mnogo intimna stvar.. Morala sam Culetu da zatvorim oci da dete moze da kaki.. :hahaha::hahaha::hahaha:
    2 poena
  6. Sunflower

    A ... šta ti sada radiš?

    Nadam se da joj je vibrator na baterije. A šta ja radim...kletem ovu sudbinu igračku...pfffff...taman kad u moru ovih svojih kruna nekako osjećam da sam onu za tetris zapečatila, osigurala ...dođem, vidim Evilka se razmahala. ...ma gdje to ima? Taman kad pomislim da ne moram više da slušam onaj glupavi zvuk (btw, što nema opcija da se isključi taj zvuk? Da mogu muziku da slušam, imala bih i 2 mil) ...ovako...ima dumrem, ali na ovome neće ostati. Ćeraćemo se. dry:
    2 poena
  7. ELA

    Nisam mogao/la, a da ne primetim...

    ...da sam sama na forumu .............ukrasCe me neko :ufrci:
    2 poena
  8. vesticara

    Sta ste poslednje kupili..?

    Meni ovako ženstvenoj ne priliči da kupujem te kreme, šampone....veš i ostale špecije. Ja kad kupujem onda je to nešto makismalno ženstveno.... Kosilicu :beyond:
    2 poena
  9. vesticara

    Video zapis dana

    Kako mrse nogama svaka im čast. Samo sam čekala da im se noge zavežu u čvor...i setih se Aiko kako je kukala da hladi stopala na prozoru...
    1 poen
  10. Turkmenbashi

    Istorijske zanimljivosti

    Најкраћим ратом на свету сматра се рат који се збио 27. августа 1896. године између Британске империје и султаната Занзибар, и који је трајао читавих 38 минута. Рат је био објављен у 9.02 а приведен је крају већ у 9.40. Занзибар је био острвска држава у Индијском океану која је од 1698. до 1858. године била под контролом Оманског султаната, када се издвојила у независни султанат. Султанат је, након периода борбе између Британије и Немачке, постао део британске интересне сфере на економском и трговинском плану. Године 1893. на занзибарски престо ступио је Хамад бин Туваини, изразито пробрита
    1 poen
  11. Aiko

    A ... šta ti sada radiš?

    Isprobavam upravo kupljeni punjac za telefon.. (prethodni pojeo zeka.. )
    1 poen
  12. Evilka

    Današnji vic

    Jednom je zenska mozdana celija dolutala u muski mozak. -Ima li koga, 'alo? Dugo je trazila i dozivala. -Heeeej ima li koje zive celije u ovom mozgu?!?! Niko nije odgovarao i vec se osetila jako usamljenom...Pokusala je i poslednji put da dozove nekoga... -Hej, ima li uopste koga ovdje?! Napokon je cula glasic, vrlo udaljen: -Mi smo svi dole! Doleee!
    1 poen
  13. Adrijan

    Današnji vic

    Muž se kasno vraća kući, ulazi u krevet i počinje da se gura uz suprugu. - Dragi, nisam raspoložena za seks. - Ma, šta vam je danas, kao da ste se sve dogovorile!
    1 poen
  14. vesticara

    A ... šta ti sada radiš?

    neće zvati....ammmmmmm...neće zvati....ammmmmmmmmmmmmm neće zvati....aammmmmmmm
    1 poen
  15. vesticara

    Nisam mogao/la, a da ne primetim...

    Da sam nekada (u prošlom veku) ubijala onog ko me probudi pre 8 sati ujutro. Izgleda da sam ih sve pobila, i sada se za kaznu budim sama u 6 Od kako je zabranjeTo ovo javno pušenje, kad se (ispo)vratim kući pojedem kutiju cigara za popodne Eto na kraju da zaključim da sam omatorila i da hoću u peMziju :kez:
    1 poen
  16. vesticara

    Nisam mogao/la, a da ne primetim...

    Da bi ti još danima mantrala, da ja nisam zOvela telefonom :lol:
    1 poen
  17. Kumica

    A ... šta ti sada radiš?

    Bila,videla,otisla :kez:
    1 poen
  18. Adrijan

    Podela Kosmeta - rešenje ili izdaja?

    Vukovar im niko nije "dao", on nikada nije bio deo Srbije. Kako misliš "istorija se ponavlja". Nisam razumeo kontekst, pa ako može... Moje mišljenje je da je ovo "ispaljivanje signalnih raketa", veoma loše i da neće doprineti poboljšanju ičega. Samo može da škodi.
    1 poen
  19. Lillith

    Poslednji film koji sam pogledao/la je..

    Nije bezbol nego americki fucbal. :aham
    1 poen
  20. Adrijan

    A ... šta ti sada radiš?

    Upravo razmišljam kako li izgleda pajalica za skidanje prašinice pre upotrebe kosilice. :andjeo:
    1 poen
  21. Glisha

    A ... šta ti sada radiš?

    Evo dobih pismo od sestre Vece.. pa se malo smirih Dajem joj saVet : kosilicu imaš, sad idi (poslednje) kupi zGrtalicu! Ne možeš to ruchno a ni s'metLom :lol:
    1 poen
  22. Glisha

    A ... šta ti sada radiš?

    čitam ... pola čitam, pola šaRcu dajem sve u svemu na zaPadu nishta novo.. ista meta isto rastojanje, isto sr@nje isto pakovanje Vecoo... ooooo Vecoooo sestRo. Znaš li gde nam je sesTra Kumitza ? I gdimije moj braT GoGo?
    1 poen
  23. Lillith

    Trenutno slusam ...

    1 poen
  24. Turkmenbashi

    Podela Kosmeta - rešenje ili izdaja?

    Prvo što bi to bila pljuvačka na sve one koji su dali život braneći taj Kosmet, pa i na sve one koji su ga branili, izgubili zdravlje itd. Drugo što bi sami sebi pljunuli u lice na taj način i priznali da smo bombardovani sa razlogom. Zatim bi stavili tačku i na pitanje državne imovine Srbije time što bi Kosovo postalo sukcesor, odnosno pravni naslednik Jugoslavije. A da ne govorim da bi imali igranku kakvu smo već imali sa BiH i Hrvatskom, tužakanja pred međunarodnim sudom, interpolove poternice za našim građanima itd. Otvorili bi pitanja još nekih regija u Srbiji i dali vetar u leđa secesion
    1 poen
  25. Orion Lady

    Nase fotkice

    Frizura mi je TOP... shit.. :hahaha:
    1 poen
  26. Orion Lady

    Trenutno slusam ...

    1 poen
  27. Adrijan

    Karirana top lista

    Jeste dobra teme. Drago mi je da vam se sviđa. Al' molio bi vas, još jednom, kada navodite neku pesmu koja je već na listi, napišete pored naziva i njen redni broj. Veoma je nezgodno bez rednog broja ažurirati stanje na listi. Osveženu listu ću objaviti kad se još neko javi. Da ne pretrpavam stranu dugačkim postovima.
    1 poen
  28. Duga 12

    Danas me je nasmejalo...

    ...kad bolje razmislim ne znam da li je za smeh...Novi Sad - New Now
    1 poen
  29. lenjivica

    Ja bih da se pohvalim...

    Saznala sam da cu za tacno nedelju dana postati clan komunisticke stranke
    1 poen
  30. Glisha

    Nisam mogao/la, a da ne primetim...

    da volim da doprinosim posebnom guštu gotovanskom jerBo sam i sama ista taka gotovanka eveti mažnjavaj kompleti
    1 poen
  31. Glisha

    Danas me je nasmejalo...

    "Bermudski trougao: Vranje, Pirot, Niš - mesto gde se padeži gube i nestaju." bez traga :lol::lol:
    1 poen
×
×
  • Create New...