Jump to content

slavkos

Members
 • Content Count

  523
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

slavkos last won the day on May 20 2012

slavkos had the most liked content!

4 Followers

About slavkos

 • Rank
  Member
 • Birthday 09/07/1969

Converted

 • Location
  Vrbas
 1. slavkos

  Incest

  pa šta si gledao, šta si čitao ako nisi primetio godine??!! alo!!!! kaže: Ali moral sa ovim slučajem nema ništa. Šta ja ovde tražim, o čemu čitam, o čemu da pišem ako se ovako doživljava moral i ako se ovako piše....? odjavljujem se, serite da sam otišao zbog nedostatka argumenata ili slično ali za mene je dete od 16g maloletno a icest nije tabu nego bolest! odjava....
 2. slavkos

  Incest

  odlično vidim, imam i potvrdu od lekara od petka, ne moraš pisati velikim slovima, postavljaš tekstove koje ne pročitaš, o ovako ozbiljnoj temi, u sledećem se postu pravdaš da nisi skontao da je dete od 16 g maloletno i sad pokušavaš mene da ubediš da si shvatio tekst koji nisi pročitao???!!! kako da shvatim šta želiš da kažeš kada ne znaš o čemu pišeš!!!?? da li ti sebe shvataš?????
 3. slavkos

  Incest

  opet ti o odraslim osobama!! da li ti stvarno misliš da je dečak od 16g odrasla osoba??!! zatvor i kazna.... ne verujem u zatvor, zatvor kao kaznu će shvatiti onaj ko je nedelo učinio slučajno, greškom, omaklo mu se...a ko svesno prekrši zakon... njega zatvor ne opameti....
 4. slavkos

  Incest

  kažeš na kraju: Koliko god nam se gadilo ono što se dogodilo, to se dogodilo između dve odrasle osobe na obostranu saglasnost i ni mi ni država nemamo ništa s tim. Niti bismo trebali imati. kako!? kako ni mi ni država da nemamo ništa s tim?! samim izvlačenjem da nemaš ništa s tim za mene si odobrio tako nešto!!!! a evo i da ti odgovorim, ne verujem da se takve osobe mogu izlečti, ne verujem u prevaspitanje, ne verujem u bolnice i sl ustanove, pogotovo u srbiji, ne verujem.... ako se sam dozove pameti dobro je ako ne, sapun u zube i dupe uzazid!!
 5. slavkos

  Incest

  kojoj temi? ajmo prvo referendum, ako nemamo pravo da se zajebavamo onda nam daj pravo da glasamo da li je inc ok ili ne, ako ih ima još na ovom forurumu da kao ti misle da je inc ok, ja odoh odavde istog časa a vi ih posle branite do mile volje!!
 6. Turke brate-prijatelju, jesi li skoro video čika Mićka, legendu?
 7. slavkos

  Trenutno slusam ...

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tM7tj_WVcAk ljubilice pomagaj :pijani:
 8. slavkos

  Incest

  prvo pročitaj šta postavljaš pa onda komentariši post je tvoj, da si na nečij drugi tako komentarisao izvinjenje bi bilo uvaženo ali na svoje reči, na svoj post...:jokjok:
 9. slavkos

  Incest

  umna poremećenost a ne stvar dvoje odraslih od kojih jedno nije ni doraslo a kamoli odraslo....bolest ili ludost ali nikako nešto što se odobrava prećutno ili na glas:blink:
 10. sunce sunce jako sunce neke jo pičnulo u glavu..... :sesir: Gviš sestro

 11. "...nije srećan onaj mnogo što na sreću gleda strogo što je meri sa svih strana srećan čovek sreću stvara..."
 12. sad ću doći tamo nešto da t' kažem ;)

 13. ...dve lude u PPSu u pohodu kroz Srem....

 14. Pre nedelju dana... u ovo vreme... :)

×
×
 • Create New...