Idi na sadržaj

Šta radi profesionalna "mazulja"?


Preporučene poruke

[h=1]Šta radi profesionalna „mazulja“?

IZVOR: B92, DAILY MAIL[/h]Džeki Semjuel ima 29 godina i profesionalnu „mazionicu“ koja joj donosi 260$ dnevno.

Džeki Semjuel; Foto: thesnuggery.org

Profesionalnom maženju ova žena se okrenula kako bi platila svoje studije i podigla sina. U proseku zarađuje 260$ dnevno a nedeljno se mazi sa 30 muškaraca, uključujući penzionere i ratne veterane.

Njena „Maziona“ nije prošla neopaženo, pa su joj sa fakulteta pretili izbacivanjem, dok su je drugi nazivali prostitutkom.

"Mislim da sam rođena sa znanjem o maženju. Grljenje je zdravo, duhovno i zabavno“ misli Džeki i dodaje „Moji klijenti dolaze iz različitih pobuda. Nekima od starije klijentele žene su preminule i potrebna im je osoba sa kojom će se osećati blisko, iskusiti običan dodir. Mlađi klijenti su između dve veze ili u problematičnim vezama dok su neki radoznali i samo žele da iskuse nešto novo i drugačije.“

Džeki Semjuel se reklamira na internetu i naplaćuje sat vremena 60$. Grljenje se može dogoditi u bilo kom delu njene kolibe u Ročesteru, Njujorku, ali njene mušterije najčešće biraju veliki krevet.

Zabranjeno im je da je dodiruju po delovima tela koji su prekriveni donjim vešom, preko koga ona obavezno nosi pidžamu.

Posao se razvio tako dobro da je sada angažovala još jednu „profesionalnu mazulju“ - Kolin.Ponekad se Kolin pridruži njoj i klijentu u „duplom maženju“.

Uprkos strogim pravilima koja zabranjuju seksualnu aktivnost, Džeki prima gomile mailova i poziva ljudi koji je etiketiraju kao prostitutku: „Neki od njih misle da sam gora od prostitutke zato što je maženje i grljenje intimnije od seksa. Rekli su mi da `unovčavam ljubav`“.

Tim, koji je njena redovna mušterija, protivi se takvim etiketama tvrdeći da mu je Džeki pomogla da preživi veoma težak raskid.

On je rekao kako će nastaviti da je viđa i kada bude u novoj vezi:“Nema elementa prevare, nema ničeg nemoralnog“ tvrdi on.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=J19E2V0BOh4

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...