Idi na sadržaj

Kako ocenjujete dosadašnji rad Vlade RS?  

5 glasova

  1. 1. Kako ocenjujete dosadašnji rad Vlade RS?

    • Odlično
      0
    • Dobro
      1
    • Loše
      1
    • Izuzetbo loše
      3


Preporučene poruke

Eto prođe i tih 100 (i kusur) dana Vlade RS i prosto ne znam šta bih napisao. Osim što su cene nastavile da rastu, od novih radnih mesta ni traga a broj nezaposlenih i dalje raste, životni standard i dalje u opadanju, dinar slabi i dalje, itd. Za sada ništa bitno nije vlast uradila da bi poboljšala životni standard građana, oživela privredu a to je ono što nas običan svet uglavnom i zanima. Lično mi deluju kao vrlo labava većina gde većinu struna drži SNS u rukama, prvi čovek Vlade Srbije mi deluje vrlo nedoraslo svojoj funkciji (jes' da je i telesno prilično nedorastao :lol: ) i sve mi se čini da će svoju funkciju obavljati kako je to radio i Mirko Cvetković. Što se tiče borbe protiv korupcije i kriminala ja tu ne vidim ništa bitno da je urađeno još uvek, ovo sa Dulićem i Agrobankom je tek otpočelo i lično bih voleo da se nešto na tom planu zaista i reši. Novce o kojima tu govore niko neće vratiti građanima a da li će neko da svira klavir ostaje tek da vidimo što eto zavisi od pravosuđa (koje ova vlast nanovo reformiše pa ćemo i te rezultate moći da sagledamo vremenom). Evropa, Kosovo, međunarodni odnosi su uglavnom nepromenjena priča osim što je predsednik sa par gafova izazvao da nam par puta upute demarš, ali to je već predsednik države i druga institucija... Kako vi ocenjujete dosadašnji rad Vlade Srbije i kako ocenjujete njenu stabilnost i jedinstvenost?

Izmenjeno od strane člana Turkmenbashi
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Novce o kojima tu govore niko neće vratiti građanima a da li će neko da svira klavir ostaje tek da vidimo što eto zavisi od pravosuđa (koje ova vlast nanovo reformiše pa ćemo i te rezultate moći da sagledamo vremenom).

U ovo naročito verujem. :bezobrazansmajli:

Kako vi ocenjujete dosadašnji rad Vlade Srbije i kako ocenjujete njenu stabilnost i jedinstvenost?

Sve su... i stabilni i jedinstveni i zato im tako "dobro" ide. Meni bi bilo jako interesantno da na centralnim mestima u svim gradovima i selima narod postavi video bim sa snimcima predizborne kampanje (obećanja). Toliko drskosti i bezobrazluka ovaj svet još nije video. Jako me zanima šta kažu oni koji su glasali za poziciju.

P.S. Prema ovoj anketi, bogami će uskoro pasti. :kez: (ovo je gorki osmeh na nervnoj bazi jer stvar je vrlo ozbiljna)

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Mislim otprilike isto kao autor teme, s tom razlikom što ja ništa ne očekujem od ove vlade. :lol: Pošto ništa nisam očekivao, nisam ni razočaran onim što je vlada uradila, a nije uradila ništa. Dulić je kolateralna šteta, a Agrobanka će se razvlačiti po sudovima godinama i na kraju je pitanje da li će biti ikakve osude. Cene rastu, zaduživanje nastavljeno kao i otpuštanja, počeli smo štedeti čak i na hlebu, MMF dolazi u novembru da nam odredi budžet i veličinu minusa u njemu, Klintonova donela novi paket naredbi, posao policije radi B92 čiji zaposleni nalaze bombe u dvorištima, predsednik nesrećne vlade još uvek nije izgovorio nijednu rečenicu bez upotrebe reči "znači"... psi laju, karavani prolaze.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 2 godina kasnije...

Pošto je prošlo malo više od onih sto dana, možemo slobodno izneti ocene rada Vlade RS. I pored rekonstruisanja i isključivanja klovnova poput Mr Aflatoksina i onoga sa kineskim milijardama biliona para i kanalom do Soluna, mogu slobodno reći da je ova vlada radila izuzetno loše i da nema rezultate sa kojima se može pohvaliti.

 

Rezultati rada ove vlade su ukratko - kadrovske promene i sklanjanje onih koji su žešće kompromitovali vlast svojim glupostima, rast javnog duga države, rast budžetskog deficita i dalji pad dinara, smanjenje plata i penzija i pored inflacije i devalvacije dinara, štrajk prosvetnih radnika i advokata te blokada obrazovnog i pravnog sistema zemlje. Da ne zaboravimo dronić posle koga bi svaki normalan čovek na čelu neke policije ili obaveštajne službe dao ostavku i pobegao u mišiju rupu, a ovaj naš lovi dilere i sitne lopove po blokovima na NBG. Da ne zaboravim i da se lik umalo nije udavio kada su bile poplave u Obrenovcu na koje je država opet neviđeno usrano reagovala. Bože me sačuvaj neke veće pošasti ako je država onako spremna. Sa druge strane dok se kaiš steže penzionerima i zaposlenim građanima Srbije država baca pare na razne parade, ne smanjuje javnu potrošnju gde bi trebalo, ne otpušta viškove iz javnog sektora, najveći gubitaši u javnom sektoru i dalje imaju ogromne plate, itd.

 

Ukratko, jedna sprdnja od lopovske države sa sprdnjom od rukovodstva i nekada stvarno mislim da bolje nismo ni zaslužili. Marketing i demagogija, živećemo bolje 2159. pa ko preživi pričaće. Malo su me razočarali Tasovac i Ljajić, dok od ovih ostalih stvarno ništa nisam ni očekivao.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Potpisujem svaku reč. :ok: Da ne zaboravimo ni inflaciju sumnjivih diploma, smanjenje ili ukidanje socijalnih davanja najugroženijima, "borbu protiv korupcije" davanjem javnih preduzeća tajkunima na upravljanje, navodno falsifikovanje ličnih isprava i posledično opraštanje milionskih dugova, "zagubljene" pare od servisa 1003, drastične gubitke u poslovanju NBS i rasprodaju preostalih resursa države u začetku.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...