Idi na sadržaj

Spavala sa 1000, pa otkrila da je muškarac


Preporučene poruke

Kontroverzna Kristal Voren šokirala je britansku javnost. Nakon što je javno priznala da je seksualna zavisnica koja je spavala sa čak 1000 muškaraca, otkrila je potresnu činjenicu – da je nekada bila muškarac, piše britanski Sun.

Gostujući u emisiji Imona Holmsa gospođica Kristal otkrila je svoju tajnu i time naljutila veći deo muške populacije. Naime, Kristal je rođena kao muškarac Kristofer Snouden, a svoj pol je promenila 2005. godine.

"Bojim se da će biti mnogo ljutih muškaraca kad ovo čuju, ali moram da kažem svima istinu. Mnogi misle da sam lagala svim tim muškarcima, ali ja se sa tim ne slažem. Sada sam žena i prošlost je iza mene", priznala je Kristal.

Još kao mlada Kristal se osećala kao da je zarobljena u telu muškarca. "Sećam se kada sam jednom bila s majkom na bazenu i osećala sam se jako depresivno. Tada mi je majka prišla i rekla: "Ne brini, znam šta se dešava, nisi gej, ti si samo zarobljen u tuđem telu", rekla je Kristal.

Roditelji su oduvek razumeli njen problem, pa joj je otac za četvrti rođendan kupio suknju.

"Prvi put sam imala seks sa 17 godina i tada sam shvatila da nešto nije u redu. Nisam uživala u svemu jer sam bila u muškom telu", otkrila je Kristal Voren koja je sa promenom pola započela 2002 godine, kad je krenula na hormonske terapje, a promena pola završena je 2005. godine.

Muškarce je najčešće upoznavala u gej barovima jer se tamo osećala najprijatnije. Kristal danas oseća veliku potrebu za seksom i dnevno spava sa čak sedam muškaraca kako otvoreno priznaje, pošto za sebe smatra da je zavisna o seksu.

***

:hahaha: Mogu zamisliti njihova lica kad su čuli...

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...