Idi na sadržaj

Deset prekršenih obećanja DOS-a


Preporučene poruke

Pogotovo ovo za Crnu goru, tako su reshili da ne mogu da se nacudim divnim reshenjem, eto postali smo i postacemo tako velika drzava uz tako sposobnu vladu. Mada je ovo vlada iz 2000-2001 godine ako se ne varam..hmm buduca vlada...kosovo miran i stabilan zivot. Odlicno. Necu dalje ni da citam ,Turk je vec sve u procentima objasnio :kez:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Meni su sve ove stavke kao i cela tema kao i Blicovo bavljenje njome totalno nevermind. Mislim, ustavni haos, crna gora, kosovo, policijski dosijei.. :ajme:

Dobro, nije nebitno ali nista od svega toga vlastima od 2000-te naovamo ne bih zamerila da je napravila puteve, podigla standard obicnom coveku, uvela nas u uniju, umesto sto je napravila Srbiju posuvraćenu u sebe samu, bez para, bez podrske, bez ideje. 90% medijskih kuca treba zatvoriti, a g.i o. urednike utamnichiti. Kurir lamentira nad novcanicom od 2000 dinara, zamerajuci dizajnerima sto Milutin ne gleda u grb i sveta ocila vec nedje u kosmos i vasijonu. Blic stampa manje masna slova pa se cini blazim ali sve je to ista neodgovorna magarad.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...