Idi na sadržaj

Preporučene poruke

Malopre sam nasao gradivo, u koje se cerka vise razume od mene! (sav sam sad ponosan tata :roll::roll::roll:)

Kaze da su ridje (zute) macke uglavnom muskog pola, a ostale boje su rezervisane i za zenski pol. Onda sam se zamislio, da li je to genetska anomalija ili neka evoluciona crta?

Ima li nekoga da potvrdi ili pobije tezu?

Naravno, misli se na domace macke, ove salasarke (avlijanere :lol:)...

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Nemislim tako.Nego znaš li uopšte da razlikuješ mušku i žensku mačku:hmm:Kod mene šetaju raznih boja mačke a nijedna žuta nije muška:jok:A klinci su genijalci možda je i u pravu mala gospojica,ipak proveri zaviri pod rep,moraš joj objasniti.Ako neznaš pitaj mene.

Sećam se jednog svog drugara iz detinjstva koji je pitao svoje roditelje o polu mačaka i oni su mu na fin način objasnili.Zapamtila sam.:fijuk:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Onda bravo za frajlicu,retko ko zna da razlikuje a što se tiče miševa neznam baš al ajd valda će biti od koristi.Ja imam crnog mačka nedeljno mi uhvati poljskog miša samo ga udavi i donese pred vrata valda da mi pokaže i zahvali što je hranim salamom i mlekom:).

Izmenjeno od strane člana Dana
izmena reči
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Sada ću možda da odem off...ali ovo moram kaz'ti.

Imali smo sijamsku maču. Godinu dana. Omacila se, donela na svet 6 prelepih mačića ali držati mačku u stanu, kada preko puta imaš sijamskog mačora....ko to nije čuo-život mu je lep.

Elem...padne meni mrak na oči i ja uslovim porodicu da sa poslednjim poklonjenim mačetom mora i mama mačka da ode "u svet". Dobio ih je na poklon jedan naš prijatelj, koji živi u kući. Čovek nam se i dan danas zahvaljuje. Kaže da u životu bolju lovaricu i čuvarkuću nije imao. Posle perioda adaptacije, sve miševe i pacove je potamanila a komšijske mačke razjurila. Kaže čovek da mu nikad "čistije" dvorište, garaža i podrum nisu bili.

PS: Znam da odgovor na temu nije baš onakav kakav se očekuje, ali ko velim reč je o mačkama, miševima i ostalim četvoronožnim bićima.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...