Idi na sadržaj

Sunflower

Član
  • Broj poruka

    1397
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

  • Days Won

    16

Sve što je napisao član Sunflower

  1. Sunflower

    Pitam te, pitam...

    20 000 hiljada milja pod morem Sta te zadnje rastuzilo?:(
  2. Aşk Tesadüfleri Sever (Love Likes Coincidences) (2011) Turski...jako lijepo uradjen....ajmo reci jedna serija od 200 nastavaka stala u lijep film. Ne znam...imao je tu neku notu sjecanja, porodice...lijepih prelaza...na kraju....kanu suza izdajica. :stid2:
  3. Skyfall...i da vam kazem, i dalje nisam James Bond fan...a ovaj trenutni Dzejms nije uopste markantan. Bljuv. Javier i kad je negativac i unakazen ima ono nesto.:roll:
  4. Ne mogu da vjerujem da neko vrijeme necu raditi...paaa ne znam kako da se ponasam. Ali tjesim se onom da se na dobro lako navici. :)
  5. Ja sam naucila svoju lekciju...password od dvije rijeci, plus brojevi, plus kombinacija velikih i malih slova. Ko me provali...nek crkne! :(
  6. Aaa ne znam vise....brat bratu nekih 15-ak dana vucem ovu prehladu...sad nocu kasljem kao tuberan ...zbavila sam sirup za noc...pa cemo da vidimo. Da je meda lizati ovako dugo, dodijalo bi.
  7. Seruckam o svom jednogodisnjem boravku u tudjini...:zeva:
  8. Slusam kisu kako padaaaa.... konacno rashladjenje. :crkoh:
  9. Vielen dank a todos muchos! Estoy muy contento! Da jos ovol´ko u evrima prevalim, da mi zubi ispadnu, da ne znam di sam...al da mi je lepooooo. :lol: Luv yu all!!! :astasad:
  10. :lazy: ....mLogo hvala!!! :treptrep:

  11. Zakomplikovao si. I ostao uskracen za predivnuuuu poruku. :cica:
  12. Sarnes mi porukicu na zidic a svoj nemas!!! :samtirekla:
  13. Sretan rodjendan Glishavoj!!!:uzbud: (ja se izvinjavam sto ne ispratim sve rodjendane...ne budem, ne vidim )
  14. Ubi me vrijeme....aaaaaa ne mogu vise kisa, fali mi suncaaa...umrijet cu. Ne mogu da se pokrenem kako treba...
  15. Sunflower

    Rolan Garos 2012

    Nasla sam sajt koji prenosi meceve....:uzbud: i gledala Noleta i Tsongu...uuuuuf kako mi je falio tenis!!!:(
  16. ...nego kad odlucis da ne jedes par dana meso...i okrenes se svojim makaronima sa povrcem...a komsije raspalile rostilj. :(
  17. Popila kaficu, okupala se ..da je Bayern pobijedio isla bih na Marienplatz i gledala docek, ovako...raspalili smo rostilj, nije ni to lose ...predivan dan u Bavarskoj...
  18. U petak za Minhen ...pa utakmica...uopaaa! Vidjeti mamu...njuskati po Minhenu par dana. :lazy:
  19. Da bih trebala nesto da uradim povodom svog spavanja. Legla sam sinoc poslije 00h...probudila se u 4.25 tacno naspavana...mogla sam kolo zaigrati. Eh sad, ili meni u zivotu ne treba toliko sna...ili sam poookla! Bice prije da je ovo drugo...mozda bih trebala naci neki posao u casinu npr..da radim do jutra...a spavam danju. Izgleda da sam pobijedila spavalicu u sebi.:astasad:
  20. Borim se sa sobom da napisem neki post ovdje...jer stalno vidim MAMU... Malo je scary. :blink:
  21. Onako...od jutra neke ruzne, tuzne vijesti...bace te u razmisljanje, o prolaznosti, o svemu...prestane da vrti centrifuga novog grada i vremena...pa malo zastanes i razmislis o bitnim stvarima, o prioritetima, o ljudima.
  22. Sunflower

    3 x 8 sati

    Ja nemam fixno radno vrijeme...ali onih boljih dana u sedmici ne prelazi 8...s tim da se nekad zalomi i 12-14h ...ali to onda iskasljavam danima, mLogo je. Obradujem se kao mawi deca svom cetvrtku koji je free (sutra nije ) ...i taako, onda mogu da se smucam gradom, da obilazim radnje ili da prosto blejim u plafon. Duze od toga ja vise ne mogu da zamislim. Pocnu vile da me nosAju. Navik´o organizam da radi sada i da je u pogonu...sad ovaj odmor koji sebu priustih od 8 dana...pa dobro je bilo u startu, a onda sam vec pocela da gledam kako da ubijem dosadu onog radnog dijela dana. Spavam u
  23. Fotic je...ali su casne kjut. Sezona sladoleda pocela, niko nije imun na to...
  24. Kupanjac pa spavanjac....sutra duuuug, slobodan dan. Iznenadno zensko druzenje od jutra do mraka u Bratislavi, treba skupiti snagu. Sve kazem da cu da odolim pivu...pa slazem. Lijepo je kad zivot ovako da priliku da planiras neke stvarcice, da mozes da uzivas u njima zajedno sa dragim ljudima. Ovih dana bas nekako volim svoj zivot...:trep:
  25. Svi gradovi nude nesto predivno, od najmanjeg do najveceg...i najbolje se upoznaju bez nekog jasnog cilja i putanje. Danas sam i Bec iznova upoznala, i iznova mu se pocela diviti...svim malenim ulicicama, na koje moras nabasati, i tesko da ces s namjerom uspjeti da ih nadjes. I temperatura zraka, i asfalta i grada...napune pluca nekom milinom. I cekas da padne mrak da u jednom parku uberes par grancica jorgovana, i obradujes nekoga sutra ko voli miris jorgovana... Umorne noge, puna dusa, lijepo je...:)
×
×
  • Create New...