Idi na sadržaj

Hex

Član
  • Broj poruka

    5
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

O članu Hex

  • Nivo
    Novajlija

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Slučajno naiđoh na forum što znači da sam nov, što dalje znači da nisam siguran da imam moralno pravo da učestvujem na ovoj diskusiji :D ali ću bar da napišem svoje mišljenje na ovu temu. Pre svega, mislim da bi bilo najbolje uvesti pored ovog standardnog sadašnjeg skina jedan tamniji tako da forumaši mogu da biraju između ta dva po želji. Prvi skin koji bih preporučio i koji je moj favorit je ovaj http://virteq.com/files/file/4-revolt/ Postoji još jedan za tamnu varijantu http://www.skinbox.net/skins/viril/ ali je onaj prvi koji sam naveo lepši a 3 puta jeftiniji koliko vidim tako da bi
  2. Naravno Morfe, kad god to bude stiglo na red, nije hitno. Samo, kolika je maksimalna visina i širina avatara u pikselima? Čisto da znam da gif ne bude eventualno automatski smanjen. Za veličinu kaže da je 50kB.
  3. Važi. Ali ne moraš da žuriš, ima sada bitniji poslova verujem. Samo me zanimalo da li će, kada sve bude došlo na svoje mesto, biti dozvoljeno koristiti takav avatar, da ne bude da kršim neko pravilo?
  4. Imam jedno pitanje - da li je na forumu onemogućeno postavljanje gif avatara (naravno u granicama propisane maksimalne veličine) ili gif ne radi zbog ovog trenutnog prebacivanja na novi softver?
  5. Od skora sam počeo da koristim Opera browser 22 (najnovija verzija je izašla pre desetak dana ako se ne varam) i imam pozitivne utiske tako da možete da me uračunate u svežeg korisnika iste. Čujem iz priča, pre svega od starih korisnika Opere da su se dogodile radikalne promene od verzije 15 koja je predstavljala početak stvaranja jedne nove Opere tako da nije imala gomilu opcija koje bi kvalitetni browseri trebalo da poseduju ali vremenom se od tada konstantno dodaju nove stvari... logično je da će se taj trend i nastaviti a ovo kako trenutno Opera funkcioniše je sasvim dovoljno kvalite
×
×
  • Create New...