Idi na sadržaj

Lillith

Član
  • Broj poruka

    741
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

  • Days Won

    3

Član Komentari u profilu pisao u Lillith

  1. http://www.youtube.com/watch?v=Vy_CQVebfuo&feature=related A vol'ces i ovo.. Tifa, Halid i 20 ijada seljaĆiĆa.. (vaLda je zetra) pure emotion.. :( :srce:
  2. http://nsportal.info/showthread.php?t=348 :vez: A vidi ti slike, tek sad vidim.. :hahaha::hahaha::hahaha: Imas moj telefon pa ga uporabi.. :ljubac:

  3. Sve sto znam o ljudima i svetu naucila sam gledajuc film. Kako se ponasa ljudsko telo i ima li besmrtne duse; ko caruje, a ko valja klade; sta je moral, a sta malodusnost; hrabrost i kukavicluk; autonomno funkcionisanje u heterogenim skupinama; invencija i rutina; inteligencija i tupost... ukratko,kazi mi koji film volis da ti kazem tko si. :zakletva: Malo se salim ali ima i veze.. :kiss:

  4. 2 dana me nije bilo, ne 2 mjeseca, 100 mu gromova. jedva si izduro, jelda? mucenik :zagrljaj: Ovo sam ti napisala jucer, al' na svoj zidic.. :lol: Mislim, ja nikad na nista u zivotu nisam dovoljno koncentrisana, osim na pokusaje da se, majkumu, malo koncentrisem. Pa tako i sa lakukaracinom. :dry:

  5. a bice da je to ipak bio teren za skvosh :blink: razumem se u americke sportove kao marica u krivi qratz. :dry: :kiss:

  6. A od Lilith jedan, sto bi sumadinci rekli, soundtrack:

    para para rara pap para ra.. :dance: :kiss:
  7. ah nisam videla da je vec mechavat taj klip, prastaj, sta da ti kazem.. nece se ponoviti, brzo ucim.. :zakletva:

  8. aj trudicu se da ne povredjujem vise tvoja krxka chula i ticala i nadam se da ce trudjenje uroditi plodom ili makar njegovom vodom.. :lol: imal baneta na fezbuku? garant pokazuje oziljke sa pecanja devojcicama (lici mi na trapavka koji lako zapne i pane) i baronise kako su mu to oziljci iz vijetkonga ili tako nesto.. :(

  9. ajmo grla, ajmo dlanovi, ajmo fanfare.. Stigla siiiii.... :skokskok: eto vidis ko ti se najvise obradovao :sutoguz:

  10. b92 nacija popiždjela.. dobijo srbin 'rvata meshchini sa 3:0 :zeva: ko'tebe?

  11. bujrum.. bujrum dade dudureste.. sto bi reko nas narod.. :srbija: ja da te obidjem, nemam nista pametno da kazem

  12. curi mi nos, boli me grlo, glava mi pilsira.. ali ne moram na posao racunar mi se pregrejao ali sad imam na cemu da susim carape vidis, u svakoj situaciji ja nadjem ono "zasto je to dobro.." jbga, sva sreca pa nemam problem sa umetanjem potpisa.. to bi me jamacno izfrustriralo.. :) :kiss:

  13. e'o zabudal'la se na IMDB-eju, gledam sta da skidam.. vidim ti cakulas sa letargijom.. njega treba ukloniti s foruma zbog izazivanja apatije i beznadja medju clanovima foruma.. gori je od ninje.. :( sacu ti sibnem sms, al samo za tvoje otji

  14. Eto me dosla.. I znas kako govore ovi u rijalitima: Ovde cu se ponasati kako se uvek ponasam i biti chu ono sto jesam.. :lol: A tebe lolem, to je fakat.. :music: I srecan rodjendan.. :srce:

  15. eto, neko bijo brzhiji.. :) :kiss:

  16. Evo ti slika da imas a mozda se malo i nasmijes. :sutoguz:2nkp1dy.jpg

  17. fala fala.. :sesir: to sam maznula s jednog bloga koji mi vec neko vreme odistinski drzi paznju.. a to je pravo tesko.. :zongler:

  18. Gramatitjki.. :lol: Od kad su se zalili da ce da oslepe od nas sto pisemo sh, ch i te stvari (i temu su otvorili), ja se trudim da ne promasim ni jednu priliku.. :lol: Cujem da si u Novom Sadu.. Pa da te povedem jedno vece da konacno platis to pivo? :ljubac:

  19. Gyorgye Gyorgye.. Ti bas volis koncert... :blabla: :kiss:

  20. http://www.youtube.com/watch?v=cfRK63vhpg8

    Ova vaistinu miluje chula.. :uredu: :sutoguz:
  21. Ja sam, bolan.. :sutoguz: Samo nesto slabije pisem.. Jedva cekam da pocMe neko da se buni za nesto.. Satra ova harmoniĆnost.. :lazy: I jos jednom.. :sutoguz: Al' sto volim sto si dosla, Ćudo jedno.. :srce:

  22. jebiga liĆi malo.. :pljuc: :kiss:

  23. kakav je to skrushen pogled? ako ne znas sta da pises aj bar okaci guj'cu na neku temu pa da balimo a i citamo se tolke godne a nijedna prsa ni dexolte ti bre ne vidjo' bre.. :dry: pojelo te vreme

×
×
  • Create New...