Idi na sadržaj

Starsica

Moderator
  • Broj poruka

    1499
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

  • Days Won

    17

Član Komentari u profilu pisao u Starsica

  1. I bice me dok sam kod sestre :) Nemam net ovde, k'o od sveta odsecena sam :dry:

  2. Ma.. long story. Prosli put kad sam probala da se ulogujem, nije mi prihvatao lozinku i trazio mi je neke kerefeke, pa sam odustala. Al' ovog puta nije bilo odustajanja :astasad: Drago mi je da vidim ekipu :) :ljubac:

  3. Pa gde si bre Lenja, kuco stara :kez: Navratila, a i napokon sam se dokopala neta :kez: :ljubac:

  4. Injaooooo :uzbud: Tebe kad nema, stvarno te nema, a ja sa netom u NS - u kuburim.. Missim, ne kuburim, jer ga nemam, ali dobro :kez: Zaista mi je nedostajalo ovo, i ti si mi nedostajala i sve mi je nedostajalo. Ja sam post'o student, pa se ni vremena nema vise, al' ne dam se :) Breeeee :srce:

  5. Je, je, dosla kuci da spremam ispit.. Al' sam se setila ovog sajta onda :smeh: Duga je godina, necu plakati ni ako me jun bude video sa ovim. Student sa velikim S, nema sta 8) I trudim se i uporna sam.. Nije mi 19 vise :hahaha:

  6. Ali izgledas tako :zaljub:

  7. Cija osh da budem? :treptrep:

  8. Ta, ja stig'o i sad ne planiram da odem vis. Sve dok ima interneta :kez: :ljubac:

  9. Ja ne izazivala, ja bila ozbiljna skroUz :treptrep:

  10. Aaaaaa, oZbavam te, sto bi rekla Shacky :uzbud: :ljubac:

  11. Vi muskarci uvek imate vremena :dry::kez: :ljubac:

  12. Ak' mislis na istinu, ubola si ga, k'o prstom u guzicu :kez:

  13. Falja ljepa :kez: A o kojoj slidzi pricamo? :)

  14. Ma nesto si pominjala pre neki dan, nesto oko slika.. Ali, jako lako moguce da sam ja pogresno povezala, neka te to ne cudi :kez:

  15. Oooooo, pa gde si bre, izem ti shampitu :uzbud: :ljubac:

  16. Ma ne, faks je super, neg' sam, u zbiru svih desavanja, skontala da sam trebala biti ili pravnik ili ekonomista, posto prosto ne mozes usta da mi zapusis :kez: Nije lose. Gibam se. Moram, sta cu :) VolEm :ljubac:

  17. Ooooo, ljubicice moja rosna :treptrep: Vidim da nisam bijo ovdi, pa reko da ti deknem jedan ljubac onako u prolazu. Al sasvim smisleno i gramatitjki ispravno. Ti si bila od od onih koja mi je najvisije nedostajala :ljubac:

  18. Di su se zalili? Mislim, ne zalili kao da su cvece zalivali, nego zhalili :kez: Da ga odma zapljunem :kez: Znam za temu na b92 da je bilo zHaljenja, al tamo necem pisem, iako imam profilj :treptrep: Pivo, pivo, pivo :uzbud: Mouze, mouze, mouze. Dogovoricemo za posle Uskrsa, jedno vece, taman da te uglavim medj ucenje :ljubac:

  19. A, 'oce li taj izazov da podrazumeva i ono mesto gde ces da me vodis jednom? :kez: Jooooooj bre, mamu ti tvoju, nedostajala si mi :srce:

  20. I ne javlja se.. :ajme: Ma znam, ti si odustala posle proslog puta :smeh: Al' to cu da ti objasnim sta se izdesavalo cim se vidimo :) Do kad si u gradu?

  21. Znam ja da ce biti dobra 8) VolEm da ti ugodim, pa to je :kez:

  22. Pa sta chu, kad jesi :trep: Nego, stvarno si ninja. Da ne bi jedne reci, ne bih ni skontala da si ti :ajme: I di je avatar? :batina:

  23. Zoljka, izem ti naocare, pa gde si bre? :uzbud: Si mi dobra? Ljubim :srce: :ljubac:

×
×
  • Create New...