Idi na sadržaj

ELA

Član
  • Broj poruka

    3414
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

  • Days Won

    24

Član Komentari u profilu pisao u ELA

  1. :ajme: QQ ... pa, di sad da ti uvale decu, msm, nevaljalu? :hmm: Znaju li da si 'opaka teta' ... i da malu decu tamanis za dorucak? :new: ...... Dragam, septembar se priblizava :lol: :ljubac:

  2. ELA

    :astasad: ...... :lol: :lol: :lol: ....... Zar ti sumnjas u moje pamcenje? Zar mislis da bih mogla da zaboravim nase 'vojnicke dane'?...te najuzbudljivije vragoLije? :vez: JoCk, ELA ima pamcenje slona, srce zirafe, vernost psa, kandZe pantera (al' to sad nije bitno, jelte, kad treba da se hvalimo :strikeraj:), i godine, pardon, strpljenje kornjace. Lm, sta sam 'tela? A da, da te bubim i zahvalim :ljubac: ..........ps. Necem da se sigram sa dugmicima (numem to....a i da nesto ne sebem) plav sam samo da bi' bio leP :stid2: Za vas, a ne za nas :treptrep:

  3. :celepenka: kako se nisam setila? Msm, to je n a s a :lol: ... :kiss:

  4. :celepenka: kapiram da je to onaj sto salje cmoku ...jer su meni smajlici 'ne mrdajuci' ...jbg, do fona je ...nije do tebe i tvog turanja :roll::lol: ..... Hvala :kiss:

  5. ELA

    :dry: ae, soli mi ranu :( eeeeehhhhhh :uzdise:

  6. :hahaha: ... To vec ima logike :kez: msm zaova (ili bese snajka? :lol: ) ... :kiss:

  7. ELA

    :hahaha: da lazem ... il' da priznam da nije pao? :lol: ....... :ljubac:

  8. ELA

    :jupi: :jupi: :jupi: Joooj, te radosti. ...Adrijane sine, Glisa nam ponovo ide u rat ...je l treba ispracaj da joj pravimo? U kafani, naravno :pst: .............. Ae, Gliso - satri ih - politicki/eroCki :lidersica:

  9. :jupi: dobro nam dosla :kiss: .........ps. Moram da pitam....da li si dobila moj pp na VC? Zbog moba nisam sigurna :stid2:

  10. :jupi: Ej, a ja se tebe setila pre neki dan. I mislim se- garanT UCI :lol: WelkoM, draga :zagrljaj:

  11. :kez: msm, nije da ih mrzim ...ali nije ni da ih volim ...ako cemo pravo - numem s mackama :stid2: ........ Toliko ne umem, da sam zalepila stiker na frizider:'Nahrani macu, i zatvaraj vrata' :lol:

  12. ELA

    :ljubac: Jasta da ima nade ...... pod utiscima sam koleginicine price, ali jos njih dve poznajem koje su bile podjednako hrabre da progovore i odu :) Svaka prica je jeziva, ali imaju hepi end, bogu hvala!

  13. ELA

    :ljubac: velik ko kuca (lepI moJ :zagrljaj:)

  14. ELA

    :lol: Jubim ja moje magare :ljubac: .....i Bebicku...a ti o5 prenesi , pa tako dok joj ne dosadi, i dodZe :roll: :srce:

  15. ELA

    :lol: mislila sam da sam se zeznula u postavljanju :stid2: ....kod mene je 'sve golo' - pust text :kez: ............. Hvala, oko moje :kiss:

  16. ELA

    :lol: ... E, TOG volim ............a Be, kosu cE da pustim, i kikice da upletem :narcisa: ...a naCu i nekog sponzora za subaru :cica: msm, nema zime

  17. :lol: ..........tak'e ne primamo - msm, zagadjivaCe :vez: ..........ps. brisala sam jos - za svaki slucaj :treptrep:

  18. ELA

    :lol: .....eJ, bre, kud ces bolju podrsku - neg podrsku zaove? :cica: ..........@ znam - znas :kiss: ...da je drugacije, to bih i napisala ...a ovako, i onako, to je TO ...

  19. ELA

    :lol: ...je li ti znas da krastavci vole kisu, tj vodu? ..........ja znam :roll: ...a sad cu da vidim di da ucackam pricu o 'zalivanju' krustavaca. :strikeraj:

  20. ELA

    :lol: ...kad nesto trazim, nisam sigurna sta cu da dobijem :stid2: ...msm, od vas obaDvoje :trep: .............. :kez:

  21. ELA

    :lol: 'fala ...........k'o da sam je popila :uzbud: (:kiss:)

  22. :lol: :lol: :lol: ... Gle, gle, znas korindjalice ... Ae da se iZljubimo, kako red nalaze :ljubac: ali moram da ti kazem - korindja se na Badnje vece, a ne na Bozic :kez:

  23. :lol: :lol: :lol: ... Ne preteruj, lazu da moras za dvoje da jedes :ajme: :lol:

  24. ELA

    :lol: :lol: :lol: ........i sve 'zadJaBa' aman, nijednu korisnu informaciju nismo izvukle :nadrndanko: :lol:

  25. :lol: :lol: :lol: ...jbt, placem od smeha :hahaha: D'izvines, slavko ... tvoj potpis, ipak, nije sls? :lol: ZnaCi, ne mogu da verujem! ... Goga mi pravi zaYebunciju :kez:

×
×
  • Create New...