Idi na sadržaj

Pinkerton

Član
  • Broj poruka

    606
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

  • Days Won

    7

Član Komentari u profilu pisao u Pinkerton

  1. :) na trudu i zalaganju ne mogu da im zamerim, a to mi je najbitnije :) trebalo bi uzeti ove dve titule što su preostale, ali obavezno ;) pročitao sam da si bila u Areni na Efesu... krivo mi je što nisi pevala himnu, al' tako se nesrećno namestilo, da je utakmica bila dan posle one iživljavajuće presude...

  2. a ja u ponedeljak navijam za Viktora Grobara :P btw, ne mogu ni ja da progledam... glupi čaj odo' po kafu :osmeh:

  3. a jeste... dobićeš batine i poziv je upućen jer nije favorit :P mada stoji da je verovatnije da će se opet desiti neki Rosol, nego da ti ljubimac napravi nešto na travi :kez:

  4. a što nećeŠ? :P u stvari, beše jednom jedna čizma ako s ne varam :osmeh:

  5. a tebi 2322. od MUG :osmeh: gledamo, dakako.. sad popijem kaficu pa u špacirung i onda popodne uz sport klubove :osmeh: koliko bolja opcija od eurosportova, neuporedivo

  6. a tvoje izjave su fenomenalne :P u jubilarnoj, 200-toj poruci na mom zidu, ti izjavljuješ kako ćeš me bubnuti jastukom :P

  7. aj da ne gnjavim sve ljude tamo sa šahom :osmeh: na kraju sam imao 5.5 iz 9 rezultatski solidno, igrački odlično, jer sam igrao sa jakim bajama :osmeh:

  8. aj ne zezaj ŽUG :P šta fali? odgovoriš šta hoćeš, ne odgovoriš šta nećeš i tako... :osmeh: m? m? :osmeh:

  9. ajao, ma kakav "sorry".. naše je da pitamo šta hoćemo (kao postavljači pitanja) a ako se odgovarač plaši da odgovori - naka ćuti :kez: šalio sam se, za mene nema tabu pitanja :P

  10. ajde, kuvarice, to ti je bar lako :P pa ja sam danas upotrebio minimum 5 kad sam kuvao grašak i gledaš li ti uopšte tventiforkičen? samo Džejmi Oliver koristi 15-20 kad nešto krčka :osmeh:

  11. ali nisam ja taj, nego detektiv, eeeeej :P ove vrućinčine su sve gore i gore... :dry:

  12. baš jesam u toku :P znam šta se dešavalo ove nedelje, ali znam šta se dešavalo i prethodne a mi smo se videli pre svega toga, kad si bila polučokoladna :osmeh:

  13. baš nisam :P mmmmm crveni grudnjak na fotki u profilu... coooool :osmeh:

  14. basket će trajati minimum do 7 ujutru, tako da se kucnemo kad se probudiš :osmeh: poješću prvi sladoled ovog leta uz utakmicu... eno smrzava se u frizu :osmeh:

  15. bez :zakletva: jesi gledala Viktora danas? kakav crnjak poraz :ajme:

  16. blagodarim i ja tebi, ali u vezi golmana se šalim :kez: baš me briga gde će da završe, što se mene tiče mogu i u kontejner :lol:

  17. Bogdanov poljubac :osmeh: izjavio je da ga je uputio Gagiju Milosavljeviću :osmeh:

  18. bravoooo :osmeh: sad ću da okačim njihovu fotku na fudbalu

  19. čujemo se tumorou :osmeh::zagrljaj: btw, mislim da imam samo jedan prikladan peškir za plažu, ogroman žuti i piše Jelen pivo :osmeh:

  20. da, sad sam skontao da može biti odgovor i na ono i na ovo :osmeh: al' oko cmoka tvog i mog uzvraćenog, nema dileme :osmeh:

  21. de god ti da igas tu su toji gobaji samo tebi jejni samo tebi odani oooo Pajtizaneee vojimo teeee scem siiiiiim :osmeh: :zagrljaj:

  22. do danas, ja nisam znao da pohujem hvala ti :zagrljaj: ne mogu sve kulinarske tajne da se izguglaju, a mami ne smem da se obratim, jer zaplače ako je pitam nešto u vezi kuvanja, žao joj što kuvam sam, šta li :lol:

  23. dobro jutrooooooooo :osmeh: :zagrljaj:

  24. dobro nam došla nazad, nedostajala si :zagrljaj: to što si ovih dana upadala na minut-dva se ne računa :osmeh:

×
×
  • Create New...