Idi na sadržaj

Top lista

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05.05.2011. u svim oblastima

  1. ELA

    Volim...

    Volim prvu ispecenu palacinku. To je i jedina koju pojedem od citave gomile. Obicno ta prva sluzi da se proba - da li je testo dovoljno slano, gusto, da se ne lepi itd. a ja volim da je iscepkam i komadice umocim u secer .............i onako, dok se jos 'pusi' - pojedem. ............. Ostale, s cime god da su namazane, nisu kao ta p r v a! :strikeraj:
    3 poena
  2. ako_odem

    Koga ste upoznali sa ovog foruma?

    Onomad sam upoznao Letargiju. To je bio jedan pravi maĆo susret pun dijaloga na intergalaktičkointelektualnom nivou, lišen i najmanje trunke patetike, cmizdrenja za ženama i tih pojava totalno nedoličnih svakom alfa mužjaku koji drži do sebe. :pljuc:
    2 poena
  3. Adrijan

    Sva raskoš narodnjačkog talenta

    Mile voli disko, disko... Jebte, ispade Brena Marija Kalas za ove danas.
    2 poena
  4. Sunflower

    Tamburaši

    Jedna od onih od kojih mož' da se rikne... Život teče u laganom ritmu, tamburaši to najbolje prate Topot konja sa osmehom žena, često noću u moj život svrate Kad se sitim pisme od nedavna, uhvati me neka čudna seta Pa mi često na um padnu riči, Ne mogu se točno sjetit' leta Krenuli smo svak na svoju stranu, ne živi se više k'o nekada Čini mi se sudbina me steže, pa se neću vratiti nikad Ostavit' ću grobove i didu, i sve pisme što su znali svirci I sve nane, čizme i salaše, i sva žita u mojoj ravnici I sve nane, čizme i salaše, i mrkove u mojoj ravnici Dunavom će mo
    2 poena
  5. Sunflower

    Do kog ste zaključka danas došli?

    Da ne mogu da se ne nasmijem Eli koja se sjeća kako je Bombica zabušavala na istina/izazov :hahaha: pa se durila na nas kad je opominjemo. Elaaaa ...
    2 poena
  6. Bledoliki_Vrach

    Moje pesme

    Izbledeo sam Kao što blede sećanja Iz tvojih misli iščileo Nestao, za vijek vijekova Nema me A hteo bih da me U tvom srcu bude Da kuca u ritmu moga imena A šta bih sanjao Da tebe nije Opet stare, Poznate košmare Od straha sam Gradio zabran I hteo u njega da te strpam Da te druge oči ne vide Da niko ne otkrije Da postoji žena kao ti Sanjao sam da si moja tajna Neotkrivena, celom svetu neznana Trudim se da mislim Da si samo zabluda Da nisi nikada Ni postojala Uzalud, neće te to otrgnuti Iz sećanja Jer mi telo drhi U ritmu tvoga imena
    2 poena
  7. Boginja

    A ... šta ti sada radiš?

    je*em redom i belezim kredom p.s. turila sam zvezdicu, da me ne bi nekim slucajem neko prozv'o da ja pCujem :cica:
    1 poen
  8. Duga 12

    Tamburaši

    ...perverzija od pesme
    1 poen
  9. kompaj

    Klasična muzika

    1 poen
  10. stiklica

    Tamburaši

    http://www.youtube.com/watch?v=PDftlkISBWQ&playnext=1&list=PLDCAA282F92ED8E37 Jos jedna....
    1 poen
  11. bigrancer

    Tamburaši

    U istom ritmu .... Joj tamburo joooooooooj!!! A di casha ?
    1 poen
  12. Glisha

    Sva raskoš narodnjačkog talenta

    kLapa sateLiti mozgojedCi http://www.youtube.com/watch?v=o0fIugBx0JE leleee majkeeee
    1 poen
  13. Kumica

    Osoba iznad Vas je...

    moj glas savesti :kiss:
    1 poen
  14. ELA

    Istina ili izazov!

    Hm, sad bi mi trebao neki Memoril Bilo je X puta, ne znam koju da izaberem Kad smo se doselili u Ki, idemo u porodicni shoping. Cale i keva ispred, brat i ja iza njih. Krene tata da udje u prodavnicu ali nije ukapirao da su providna staklena vrata zatvorena i svom silinom se zalepi za njih. Od blama smo brat i ja ladno produzili dalje, kao da ih ne poznajemo. Setih se sebi 'najgore'. Bila sam u nekom mega marketu sa klincem, on sa svojih 4-5 godinica. Razgledali, nesto malo pazarili, pa na kasu da platimo...vec kad sam zavrsila, on na sav glas:'A da platis i ono sto si uzela?' - Koje? 'P
    1 poen
  15. Evilka

    Espadrile

    Volim da ih nosim. Udobne su i laHka obuca za leto. Moj izbor, gledajuci model je recimo
    1 poen
  16. Valter

    Do kog ste zaključka danas došli?

    Da je kolega Letargija k'o (onaj) margarin: U sve se mesha ! ..... A to shto ne prati Velikog Brata nije razlog da ne vodi diskusiju Nesto slicno kao Lillith na : Moja erotika :trtmilojka:
    1 poen
  17. Kumica

    Do kog ste zaključka danas došli?

    Da nisu sve zene rodjene da idu u soping...Ili se razocaram kad ne nadjem velicinu,ili mi se nista ne svidja...*bem ti soping :dry:
    1 poen
  18. Lillith

    Veliki Brat

    majkoisusova.. Slušala sam je juče kako se žali velikom bratu kako su novajlije ušle sa predrasudama.. Kao nije ona *rava nego to tako televizija dodaje.. ko što kamera udebljava tako umnogostručuje na svim poljima.. :lol:
    1 poen
  19. katamaran

    Ostavite poruku nekome, ko će je razumeti

    toliko puta sam te video, ali u maloj crnoj nikada ... :(
    1 poen
  20. Boginja

    A ... šta ti sada radiš?

    Delim repute na erotiKama :uzbud:
    1 poen
  21. believer

    Sta ste danas kuvali?

    pazi kad sam se pozelela pasulja ! i pristavila ja pasuljce jedno za sutra,s nekim rebrima i dimljenim govedjim repom...a jos ce da bude i ljut... a kupila sam i kiseo kupus u Rodicu...vidim,vraca se zima,pa da se ne ispustimo...:lol:
    1 poen
  22. Vaznesenjska u BG-u
    1 poen
  23. Boginja

    Istina ili izazov!

    Ninja i ja smo u posebnoj mentalnopsiholoskointelektualnoj vezi i nase razgovore ne mozemo nikom objasniti. Mi ne pricamo o pornicima, o ljubavi, nego o drustveno korisnim temama, kao sto su pingvini, beli meDJedi, koale, globalno zagrevanje i slicno Istina ili izazov?
    1 poen
  24. ELA

    Istina ili izazov!

    ...zato sto nema Boga ............. Salim se. zMu (cuveni 'dragi'), radi van Pa ...'tamooo dalekooo, dalekooo najdalje' - (htedoh reci pi"dincima, pa se setih Vece ). Zbog posla njegova - strada moja ......mlados' ............. Posto se 'mlados' namirila ovih praznicnih dana, vreme mu je da ide. Spakovacu mu kUfere da mu suptilno to dam do znanja :strikeraj: ............. Salim se ............. Is ili Iz?
    1 poen
  25. Sunflower

    Sva raskoš narodnjačkog talenta

    Muzika, tekst, spot...dotična Ne mož' čovjek da ne razbije nešto, ne kune sudbinu i ne zaplače.
    1 poen
  26. Boginja

    Ostavite poruku nekome, ko će je razumeti

    Volim i ja tebe :ljubac:
    1 poen
  27. kompaj

    Dogodilo ( Vam ) se na današnji dan...

    Na dan pred Vaskrs, pre dve godine prvi put sam se prijavio na neki forum.Onaj forum. Prvo sam neko vreme privirivao, posmatrao, pokušao da u moru nikova skontam ko je ko, ko kako piše... More nikova.Nisam mogao da razlikujem Morphea od Mementa, Kohili od Makili... Nikako skontati kako se šalje post, pa kako se citira, pa ... I malo po malo pa se odomaćio :kez:
    1 poen
×
×
  • Create New...