Idi na sadržaj

Gde je, šta radi?


Preporučene poruke

E, sad mi pala na pamet jedna igra, mislim nije kopipejst pa ne znam da li će vam se svideti, ali ajde da smislim pravila u letu, evo ovako:

ja kažem da u ovom trenutku ( 22 58 ) recimo Sunflower (bitno je da je onaj o kome se govori trenutno offline) ima divlji i neobuzdani sado-mazo-bizar sex sa nekim tamo čobaniNom izbosne. Ukoliko se neko ne slaže sa mnom, on kaže šta on misli da ona u tom trenutku radi. Kad Sun sutra dođe, ugleda temu, priseti se vremena i kaže šta je stvarno radila tada.

Onda zada novog člana i radnju za koju misli da on u tom trenutku obavlja.

Ukoliko se ne pojavi duže od 24 sata, igra se može nastaviti, a ona će naknadno obaviti svetu dužnost deljenja svoje privatnosti sa nama, jer svi smo ovde naši, jelte.

:lazy:

Izmenjeno od strane člana ako_odem
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • Odgovori 66
  • Otvoreno
  • Poslednji odgovor

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Članovi sa najviše poruka u ovoj temi

Popularne poruke

Vratio se iz teretane gdje je dizao 200 kg jednom rukom! ...prošao pored par znojavih djevojaka koje za njim već odavno, pročitao im na licima da slušaju Šaku Polumentu, sjeo na traktor i došao kući.

:hahaha: Odavno se nisam ovako slatko nasmejao. Stvarno ste kreteni, svi do jednog. Elem, najbliža istini je bile Beliverka, s tim što sam u to vreme već bio u nekom polusnu kao i ceo jučerašnji d

E, sad mi pala na pamet jedna igra, mislim nije kopipejst pa ne znam da li će vam se svideti, ali ajde da smislim pravila u letu, evo ovako: ja kažem da u ovom trenutku ( 22 58 ) recimo Sunflower (

Dobro bRe polumentašice,zar je toliki problem da ispoštuješ jednostavna pravila? :lol: Znači, treba da se prisetiš šta si otprilike radila u vremenu koje sam naveo u uvodnom postu i da zadaš sledeću žrtvu, pardon glavnog junaka za pogađanje, a ne da mi se tu hvališ kako si sljuštila gajbu piva...sram te bilo! :deda2:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Mislim stvaaaaaaaaaarno Sun...uopšte nisi "amarikanac"....kako se oni lepo prisete šta su radili pre 10 godina, u utorak 23 aprila u 20:58 a ti ne možeš....

Oduvek sam ostajala "bez teksta" u filmovima kod tog "zadatka" u sudnici...:lol: i što je još zanimljivije, tačno se prisete sa kim su bili u minut....( al' je režiser dobro odrađivao posao :lol:)

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Pošto vidim da plavuša izbosne još nije ukapirala da ona treba da pretpostavi šta radi određeni član forma, prerušiću se u nju:

sad je 20 49.

Ja mislim da Believerka trenutno sedi na wc šolji imajući žešću diJareju koju je zaradila usled neprestane napetosti oko forumske igrice - da li će pobediti plesaĆicu i Zirmeta.

Samo da napomenem: i u tom trenutku ona misli o igrici. I veš mašini, ali samo na kratko.

:lazy:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

apsolutno ste u pravu svi samo sto se radnja desava veceras:

1.imam dijareju jer sam pojela 200 grama ociscenih suvih sljiva u nedostatku neceg konkretno slatkog,i zalila vodom

2, ginem na black jacku i umesto da sredim zivce ja tek tu popizdim

3. oprala sam na ruke dve potomkove majice dok sam sedela na vc=solji i mislila o black-jacku

4.sta jos? a da.Alkohol..pa nisam se bas odala al` me ovolicko deli od toga...a sve vreme zamisljam kako bi trebalo da izgleda taj baja koji bi nogom razvalio vrata i strovalio me na patos :uzdise:

a juce...juce su me smarali nepozvani gosti a ja sam se pravila da slusam njihovo bla bla bla i sanjala o black jacku,pobedi,vesh mashini i onom koji me bi me strovalio na patos....

A sad je 20.37 :kez:

mislim da ninja leskari i prenemaze se....keva mu donosi mleko,sok,vodu....a on shalta kanale i ziv nije dok ne pocne VB

m?

Izmenjeno od strane člana believer
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Vratio se iz teretane gdje je dizao 200 kg jednom rukom! ...prošao pored par znojavih djevojaka koje :balavi: za njim već odavno, pročitao im na licima da slušaju Šaku Polumentu, sjeo na traktor i došao kući...sad se tušira i gleda svoje bicepse, tricepse u ogledalu....pa će doći ovamo da nas smara. :dry:

p.s. izvinjavam se za zadržavanje igre, poslije te noći nisam više vidjela ovu temu, a bojim se da je ni te noći nisam vidjela dobro. :smeh:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

:hahaha: Odavno se nisam ovako slatko nasmejao. Stvarno ste kreteni, svi do jednog. :lol:

Elem, najbliža istini je bile Beliverka, s tim što sam u to vreme već bio u nekom polusnu kao i ceo jučerašnji dan (dolazio sam s posla da bih odspavao od 10 do 12), temperatura me maltretirala, gadilo mi se na hranu i tome slično. Noćas sam se budio jedno 150 puta i sanjao isto toliko snova (jedan je bio :balavi:, zapamtio sam ga), jedno vreme sam sanjao kako sanjam pa nisam bio siguran da li spavam ili sam budan, sve u svemu ujutru sam se osećao kao mexikanac posle noći na žvakanju peJotla* - iscrpljen, ali sa mnogo vizija iza sebe. :lol:

Elem, sada je 15:49 i ja mislim da Morfinjo upravo stoji ispred ogledala i snima svoju guzu u raznim pozama i iz različitih uglova, zlu ne trebalo - ako ga slučajno Mara, Kumica ili neko treći izazove na Istini i izazovu, a i ukoliko poželi da šarmira Sanjalicu na msn-u. ZnaĆi, Morfinjo trenutno zagleda svoje dupence i pokušava da ga fotografski prikaže u najboljem svetlu.

:lazy:

*pejotl - halucinogeni kaktus koji raste uglavnom u Mexicu i okolini

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Mene k'o i svakog poštenog forumaša zanima, za koga treba da zamišljamo gde je, za Morfijuma il' za Pejotla? Mislim, sudeći po nekim fotkama koje slučajno ugledah da Morfijum gleda u ogledalo, ali ne pedu već prostor u ćegama gde mu stoji vršnjak, te da pati što mu Kumice nema :lazy: . Glede Pejotla on nije viđen da kuca na forumu. :lol:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...