Idi na sadržaj

Kako unovčiti nevinost?


Preporučene poruke

Dvadesetogodišnja studentica Noelle iz belgijskog Antverpena dobija ovih dana gotovo više publiciteta u medijima tog dijela Evrope nego vojna akcija u Libiji ili borba sa radijacijom u Japanu. Razlog zanimanja kolega i iz takozvanih ozbiljnih glasila je zatečenost novim načinima korištenja beskrajnog interneta. Do jučer nepoznata studentica odlučila je da na velika zvona raskrsti sa svojom nevinošću. Ponudila je zainteresovanim, putem digitalne društvene mreže i jednog prestižnog seks-biroa iz Amsterdama, da "probude ženu u njoj". Materijalna cijena trenutka koji se pamti cijelog života nije određena i predmet je žustre licitacije na stotine zainteresovanih.

Velikodušni gest

Sama Noelle ponadala se da će za gubitak svoje nevinosti inkasirati između 30.000 i 40.000 eura. No, nakon samo nekoliko dana iznos je povećan za pet puta. Za sada nepoznata mušterija ponudila je ravno 200.000 eura!

Sarah Zentjens, vlasnica de luxe posredničkog seks-biroa, kaže da Noelle i ona čekaju još povoljnije ponude, drugim riječima da ne žure. Dok su one strpljive, Noelle bez ustezanja otkriva zašto se odlučila na ovaj korak:

- Više nisam mogla podnositi čuđenje prijateljica da sam u dvadesetoj godini još nevina. Odlučila sam da to više ne budem i sigurna sam da mi za to nisu potrebne emocije, ljubav, lažna romantika. Shvatam sve kao posao koji treba da obavim sa muškarcem koji će preuzeti tu odgovornost....

http://www.oslobodjenje.ba/?id=14508

Čini mi se da je ova vest dosta složenija nego što se na prvi pogled i čini. Oduvek je bilo seksa za novac ili uslugu, ali to nikada nije bilo pozitivna društvena vrednost. Ni u jednoj civilizaciji do sada. Pošto ne mogu a da ne čujem za raznorazne estradne ljubavne abrove, ali i rijaliti seksualne aktivnosti koje se događaju na očigled kamera i, naravno, publike, pitam se da li se to vrši drastično ubrzana konverzija moralnih vrednosti i pretvaranje doskorašnjih i vekovnih minusa u pluseve, a sve zbog novca, ili je to ipak samo običan stari dobri seks?

Šta vi mislite?

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...