Idi na sadržaj

Preporučene poruke

Američki streaming servis Netflix od pre dva dana je dostupan i u Srbiji. Za one koji ne znaju, u pitanju je servis koji putem interneta za relativno malu mesečnu pretplatu (7-9 dolara) omogućava korisnicima da neograničeno gledaju serije i filmove iz sopstvene i holivudske produkcije. Imate test period od mesec dana na http://www.netflix.com . Potrebno je samo da unesete podatke sa kreditne/debitne kartice, ništa ne skidaju za taj prvi mesec.

Ja sam aktivirao taj period od mesec dana, pa da vam prenesem utiske. Ponuda se razlikuje od regiona do regiona, pa je tako ponuda za naš region jako siromašna u odnosu na američku. Gotovo nijedna od trenutno najpopularnijih serija nije dostupna, mada ih ima dosta. Filmova trenutno ima možda nekih 100-150, dosta dobrih, ali ipak ne i najnovijih. Za klince ima dosta crtaća, ali za tu oblast zaista nisam ekspert, ne znam koliko je to ažurno i kvalitetno.

Tek kad se korišćenjem ekstenzije za Chrome prebacite na američku IP adresu, pa time dobijete i američki Netflix, stvari postaju drastično drugačije. Ljudi, tu ima SVE. Ali SVE. Pojedine opcije su dostupne samo preko DVD izdanja, ali izbor je fenomenalan. I filmova i serija. Kvalitet je jako dobar, u HD rezoluciji, ne secka, ne zastajkuje (zavisi sigurno dosta i od brzine neta). Prevoda na srpski za sad nema, ili ih ima jako malo, istini za volju nisam mnogo obraćao pažnju. Za 7.99 mesečno gotovo da čoveku dođe da odjavi kablovsku.

Jeste li imali iskustva sa Netflixom ranije? Da li ćete aktivirati probni period? Šta mislite? :) 

Evo i ekstenzija za Chrome, lepo radi: Unlimited Free VPN - Hola - Chrome Web Store

Na Safariju i Vivaldiju Netflix ne radi, bar na Mac-u, javite kako radi na Windowsu da imamo kompletne informacije.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...