Idi na sadržaj

Alergičan na samog sebe


Preporučene poruke

Dečak Junior Rucroft (7) iz Velike Britanije, je do sada bio u bolnici više od 50 puta pošto je dobijao napade gušenja jer njegovo telo loše reaguje na njegovu kosu. Njegova majka Pola Hops kaže da je ostala u šoku kada su joj lekari rekli na šta je njen sin alergičan.

"Pozivali su me iz škole jer se on uznemiri kad radi zadatke, pa prstima prolazi kroz kosu. Kad posle toga dodirne lice sav se ospe" kazala je njegova majka. Pored ove bizarne alergije gde je alergičan na samog sebe, dečak Džunior je alergičan na još gomilu stvari poput koštunjavog voća, mačaka, pasa, zečeva, konja, travu, grinje…

Kada je imao samo godinu dana umalo je umro od alergijske reakcije i nakon što ga je majka poljubila.

"Jela sam orase pa sam ga poljubila. Njemu je lice posle toga nateklo i počeo se gušiti. Bilo je strašno" izjavila je dečakova mama Pola.

Ona je dodala da zbog njegove alergije mora da vodi računa da joj kuća praktično bude sterilno čista kako Džunior ne bi došao u kontakt sa nečim što bi ga ubilo.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

E stvarno, na cega sve covek moze da bude alergican pa to je cudo jedno! :ajme:

Moje cedo je po dolasku u Kanadu postao alergican na hladnocu. :sokiran: Mislim...tamo 8 meseci zima on alergican na 'ladno. Tuga! Prvi put sam tamo saznala da i na tako nesto organizam reaguje. Zimi je bio upakovan kao :nindza: kako bi sto manje bio izlozen hladnoci inace bukne kao bulka ako nije.

Srecom nije sam na sebe alergican pa se, rekla bih, lakse tretiralo sve to ali alergija kakva god..zesca "crevna napast"! :dry:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Moja tetka je radila u apoteci i počela da poboljeva od alergija. Na ispitivanjima - katastrofa. Stotine stvari su joj smetale. Recimo, sirće, paradajz i brojno drugo voće, povrće, hrana... Lekove, polen, smog, prašinu, kućne ljubimce i da ne pominjem... Lekar joj je rekao: Ili menjaj sredinu i seli se negde na otoke ili Dalmaciju, ili se dovodiš u realnu opasnost da umreš relativno brzo...

Moja tetka već 38 godina živi na Hvaru. Bila je i pored neprijatnosti koje alergija nosi ipak neuporedivo srećnija od mališana pomenutog u uvodnom postu...

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Pitaj tetku mogu li da se doselim kod nje na Hvar?

Da nije tvoja tetka slučajno moja tetka? :hhh: Vrlo mnooooooogo sličnosti imamom nas dve :hhh:

Ja još samo na sebe nisam alergična :hhh: :hhh: Ne bi vam pisala spisak mojih alergena ali podugačak je :hhh: :hhh:

Vremenom naučiš da živiš sa tim pa ti dođe nekako smešno...a kad postanem alerginčna na samu sebe onda se selim negde....

Mada.....vidiš! Kada odem u moju "šumicu" tamo je sve dobro..to znači sledeće-ili se tamo seli i putuj svaki dan na posao ili ...:hhh:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...