Idi na sadržaj

Preporučene poruke

Kuba, Puerto Ricco i druga ostrva Karipskog mora gaje šećernu trsku od čije se fermentacije dobija rum, bezbojno jako alkoholno piće. Zlatnomrku boju dobija stajanjem u ugljenisanim ili neugljenisanim buradima.

Pije se čist, iz malih čašica ili dodaje u niz drugih pića, napitaka i jela dajući im poseban prijatean ukus.

Neki ga stavljaju u džem od šljiva, često je dodatak kolačima, sladoledu i drugim poslasticama.

shotrum.jpg

Prekucala iz mog kuvara

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...