Idi na sadržaj

"Čudni" sportovi na Eurosport-u


Preporučene poruke

Eurosport često pušta prenose nekih čudnih sportova za koje naši ljudi često nisu ni čuli, ili ih samo podsećaju na neke ovdašnje obične sportove. Ja često ostanem satima pred ekranom gledajući snooker (snuker), bowls (bouls), curling (karling), pa ponekad čak i hokej na travi deluje zanimljivo kad ga prenosi neki od komentatora pomenute televizije.

Pratite li ove neobične sportove, ili sam samo ja čudak kojem je to zanimljivo?

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 1 godinu kasnije...

Nisi samo ti čudak. A t da smo u mnogome slični, utvrdih odavno.

Snuker i dan danas volim pogledati, iako za zelenom čojom više nema mojih miljenika Stivena Henrija i posebno Stiva Dejvisa. Jebte, sad kada se setim, njih dvoica su bili kao Prost i Sena u F1. Onomad, dok sam se aktivno bavio bilijarom, u našoj varoši nije bilo stola za snuker, a žarko sam želeo da se u njemu oprobam. Verujem da bi bio dobar, ako ne i odličan. Inače mi je držanje taka više ličilo na snukersko, pošto sam ga žuljao bradom i po tome sam se izdvajao. Nakon nekog vremena moj drug iz osnovne škole Crv, je nabavio jedan snukerski sto, čak i osnovao klub, ali tada sam ja već okačio rukavice o klin. Čitaj, oženio se. :dry:

Boćanje ili kako ga ti nazivaš Psosude (:hhh:) imam često prilike gledati u komšiluku, leti predveče, kada se dalmoši okupe. Čak su osnovali i dva luba, a čujem da imaju i ligu. Tako da taj sport ne pratim na TV-u.

Karling obožavam, posebno ženski! Zaista mnogi podcenjuju taj sport, ali je to izuzetna kombinacija veštine, saradnje i strategije. A ženski je specifičan u tome što igračice uglavnom nisu atraktivne, ali se obavezno u svakom timu nađe jedna koja opovrgava pravilo, pa se ondaK njena lepota još više ističe. :smoke:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...