Idi na sadržaj

Preporučene poruke

Ko je, šta je, zašto je faca?

Podelite impresije.

Evo za početak... On.

seanconnery169400.jpg

Ako kome treba objašnjenje, evo jedno od mnogobrojnih.

v209718p0.jpg

"Gospodine Džobs,

Reći ću ovo još samo jedan put. Razumete engleski, zar ne? Ja ne prodajem svoju dušu Eplu, niti bilo kojoj drugoj kompaniji. Ja nemam interesovanja u "menjanju sveta", kao što predlažete. Vi nemate ništa što trebam ili želim. Vi ste prodavac računara, a ja sam jebeni DŽEMS BOND!

Ne mogu da smislim brži način unuštavanja moje karijere nego od pojavljivanja u jednoj od vaših reklama. Molim ne kontaktirajte me ponovo."

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Slažem se sa Adrijanom da je Šon Koneri Faca! Jedan čovek koji traje toliko godina, a što je stariji izgleda sve lepše i muževnije, pri tome ima neke vrlo dobre crte i osobine čoveka, koji bez obzira na svu slavu i pompu koja se godinama diže oko njega, nije poklekao čarima Holivuda i vinuo se bez mere na zvezdano nebo... like it!

Po meni je Faca kod nas Vanja Grbić :uredu: Sad ćete reći da se ponavljam, ali jedan vrhunski sportista koji se pokazao i kao neko ko ima veliko srce, ko ume da se bori za svoju državu i predstavlja je u najboljem svetlu, neko ko se i van sporta pokazao kao pravi čovek i dasa u punom smislu te reči... a kada ga sretnete na ulici i u parku sa decom, vidite da je jedan sasvim običan čovek, pristupačan, ljubazan i otvoren za razgovor... :uredu: za mene je on sa naših prostora bio i ostaće Faca! Ne znam kakav bi to postupak trebao da uradi pa da se sroza u mojim očima :beyond: teeeeško....

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Ono pisamce iz posta #1 sam prvi put još davno video. Juče sam ga negde usput "snimio" ponovo. Nisam pročitao prateći tekst, jer mi je odmah na pamet pala ideja za ovu temu. Pošto nisam imao mnogo vremena, požurio sam da je postavim na forum. Evo sadam, uz kaficu, ponovo vršljam netom i opet vidim to pisamce, ali sada sam imao vremena da pročitam o čemu se radi. Stvar je u tome da je pismo falsifikat, koji su svojevremeno napravili ljudi iz Epla, sa njihovog sajta za zajebancije.

Kad se nisam poj'o tog trenutka. :aaa:

No, konstatacija da je Šon Koneri faca i dalje stoji! Pa ne bi baš njega izabrali za zajebanciju bez razloga. :dry:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...