Idi na sadržaj

Za rođendan hoću veće grudi!


Preporučene poruke

Sedmogodišnja devojčica Popi kao rođendanski poklon od mame je dobila vaučer za povećanje grudi, koji će moći da upotrebi tek sa navršenih 16 godina. Takav poklon nije veliko iznenađenje kada se uzme u obzir da je njena mama na razne tretmane do sada potrošila pola miliona funti.

Poučena iskustvom svoje majke jedna sedmogodišnja devojčica iz Velike Britanije žarko je poželela da kao rođendanski poklon dobije operaciju uvećanja grudi.

D-u.jpg

Budući da je i sama gotovo zavisnik od plastične hirurgije 50-godišnja Sara Bardž je sa velikim zadovoljstvom poklonila maloj Popi vaučer za povećanje grudi u iznosu od 6.000 funti (9.800 dolara).

Osim vaučera Popi je od svoje majke dobila kompjuter i komplet nakita od ružičastih Svarovski kristala.

„Ti pokloni su ostvarenje mog sna. Sve moje drugarice su mi zavidele", rekla je devojčica, dodajući da jedva čeka da ima velike grudi kao mama.

„Dala sam joj vaučer kako bi mogla da se operiše kada bude napunila 16 godina, kada je to zakonski dozvoljeno", objasnila je Sara javnosti već poznata kao „Barbika u ljudskom izdanju".

D-527.jpg

Rođendanskim iznenađenjima, ipak, tu nije bio kraj. Popi i njene drugarice slavile su uz dečji šampanjac i posebno osmišljenu tortu čija je izrada koštala 250 funti (400 dolara). Kao specijalno iznenađenje, od mame male Popi gošće, a i slavljenica, dobile su kompletan tretman manikira, pedikira i ekstenzije za kosu.

Popine sestre Šarlota (25), Hana (17) i polusestra Džezi (17) već su išle na razne kozmetičke tretmane, pa čak su koristile i botoks, dok je njihova majka dosad na hirurške intervencije potrošila više od 500.000 funti (818.000 dolara).

D2-u.jpg

Sama Sara Bardž uveliko se priprema za svoj 51. rođendan kada planira još neke „popravke" na već prilično zategnutom telu.

Dok se bude nalazila na liposukciji i na zatezanju lica Sara želi da snimi čitavu proceduru kako bi svojoj najmlađoj devojčici Popi omogućila da sve to vidi.

„Želim da Popi vidi šta se dešava. Neki ljudi misle da je sve to kontroverzno i zaista me ljuti kada stranci za mene govore da sam loša majka, jer mislim da joj baš nikakvo zlo ovakvim poklonom ne nanosim," objasnila je Sara.

Popi je, prema rečima njene mame, dobro dete koje voli da se igra.

„Današnje devojčice ne žele više Snežanu i Pepeljugu. Njihovi idoli su poznate dame poput Lejdi Gage", objasnila je Sara naglasivši da samo želi da Popini snovi postanu stvarnost.

RTS

Dosla neka druga vremena, moja cerka je prilicno zaostala..ona jos uvek voli Pepeljugu i Snezanu..

Izmenjeno od strane člana Aiko
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Ekstremno zvuci, no, koliko znam, kod amera je obicaj da devojke posle dobre mature, od roditelja dobiju za poklon uvecanje grudi.

A sta dobijaju deCaci? :vez: .............. OT. do sesnaeste ce PoPi da ukapira da joj je mama frik, i dace novac u dobrovoljne svrhe :roll: ............ma, zaebavam - imace biG bubiS, i udace se za nekog starkelju - lovatora :strikeraj:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

A sta dobijaju deCaci? :vez: .............. OT. do sesnaeste ce PoPi da ukapira da joj je mama frik, i dace novac u dobrovoljne svrhe :roll: ............ma, zaebavam - imace biG bubiS, i udace se za nekog starkelju - lovatora :strikeraj:

nemam pojma sta dobiju decaci, za nas je tamo sve freak, a za njih smo mi freak! :lol:

mozda auto?

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

ok je to... Sara je bash cool mamy f3ee625a.gif

A biJo bi red da i ta deca (nebitno kog uzrasta) za uzVrat roditeljima poklone - uvećanje mozGa

za početak mak veličinu u biber nUmber :uredu: pa polako, sTep by step.. do pasuljske moždane gromade (ko podnese zahvat)

dŽeparac im sigurNo nije mali, mog'o bi (valjda) to da poKrpi

Izmenjeno od strane člana Glisha
Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Pored svih lejdi gaga i jelena karleusa(mala slova s'razlogom :dry: ) tesko da i nasa deca zive normalno...Imam ja u svom okruzenju,bliskom,osobu koja slicno razmislja ko ova barbika:( samo sto je kod nas dozvoljena plasticna operacija sa napunjenih 18godina,pa se iskreno nadam da ce do tad grudi da joj porastu,da joj se ne placa ugradnja silikona ...

Sva sreca pa moja deca ne slusaju ni jk ni lejdi gagu,nego jos uvek cene kvalitetniju muziku i nisu iskomercijolaziovani klinci...Ziveo Il Divo,Sting and R'n'R:uredu:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Zao mi tog deteta,ta majka nije svesna koliko ce njeno dete biti glupavo kada odraste,jer joj se desni deo mozga nece razviti na pravi nacin,zbog pogreshnih informacija koje usvaja od malena. Jako glupav nardo,jezivo glupav,ne glupav morbidan. Pravi konkubina od deteta. Ne razumem ,ja se tu nishta ne bih pitala :roll:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...