Idi na sadržaj

believer

Član
  • Broj poruka

    773
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

  • Days Won

    6

Član Komentari u profilu pisao u believer

  1. :hahaha: :hahaha: :hahaha: bolidu! samo da ti javim,da ce vrlo brzo on da mi postane novi Najbolji drug....ima da otpadnes ko trin`esto prase ako nastavis da me meces na ignor... :dry:

  2. a da znas da si pogodila.Legla mi je u ove sate ko budali samar.Fala sestro :kiss: i da se ne uobrazis,jedan :sutoguz:

  3. a ja...nezna i pitoma,ko kakav laki proletnji suncev zrak na listu jedne bele breze.... :narcisa: nije tesko biti fin....:bajk:

  4. ahahhahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaahaaaahhhhhhhhhhhhhhh :hahaha: srocila si je bolje od Prevera! :hahaha: nego nisam tela to da kazem sujeta je strasna stvar :smeh: il zavrsis u DB-u jebuci mater svima koji su te uvredili na skolskom odmoru il`odes u inostranstvo i vratis se s meckom.... :smeh: a bane...je nishtak....laze dok zine pas :dry:

  5. eh,nekad davno,kad nisam imala dete a imala sam divan devojacki zivot bila sam u kondiciji....a onda su stvari krenule nizbrdo....:( za Ninju ne verujem...on je od onih cistunaca da ti se prisere....

  6. gilipter,banDZika,bizgov,mazgov,dileja,krele izvolte posluzite se.... :kiss: ajd sad :sutoguz:

  7. Hvala na lepim zeljama i dobroj nameri :) Budi u 2012. sretan i zdrav!

  8. hvala,matori :kiss: tvoj programcic radi kao sat,Nero sam sutnula!

  9. idi pa sad :smoke: na kartama....:prcprc:

  10. ih,Adrijan! :wtf: Adrijan je samo trenutni lek za trenutnu losu situaciju.....:streber:

  11. imala si srece sto su mi gosti plavili kucu ovih dana,te propadoh..:(...i imas srece sto dzin i votka odvojise me od kompa i natJecanja....ali.....ne zadugo bejbe,ne zadugo...:kez:

  12. jao,pa ti si i pJesnik! :trep: i pjesnik i oloSH ! :treptrep:

  13. koji si ti kreten :hahaha: pa zar u pola pet ujutru da igras tetris svemujebem!!!!!bolidu :hahaha:

  14. Kulturo,na ti filharmonija !!! :pljuc:

  15. lelee bato!posò pa jos ubavo placen? pa da castis,jednu masinu za ves da si mi kupis,da si vise ne trljam kosulje na ruke,sve me izede prasak.:(.bog ti dao zdravlje,grom (onaj) da te zaobidje... :lol:

  16. ma gde si ti meniiiiiiiii!!!!!!!!! :ushicenje: (pa onda :sutoguz: ) ne maris sto me nema? :trep: a ja se vratila :treptrep:

  17. Mahjong? Naravno da moras sve karte da ocistis.Ocistis ih ti i na 1700 i na manje..a rezultat nabiflas kad ih u sto kracem roku sve ocistis :) aj sad,veDZbaj :smeh:

  18. Metnem ti bas,a ti ga izvadi ako ti se ne svidi :kez: je l se tako razgovara s finom sredovecnom zenom?! DZubre .:dry:

  19. neces verovati al jesam. :stid: samo ne masem time ko gacama...nego se nosim ko kamen-kremen :kez:

  20. nego,da izvestim sta je podmladak uradio ....kreten je oduvao engleski i pao srpski....:dry: zasto? nije dovoljno skoncentrisano citao pitanja,a enggleski je radio levom rukom,posto ga zna ko maternji...i adio filoloska.....sad idemo na normalni prijemni...ako nas bog pogleda bice drustveno-jezicki,ako je kreten ,bice prirodno-matematicki..... ljubac,bejbe.....

  21. Nemoj da se pravis blesav! :ljutko: Kazi kumu ( :trep:) da i ja postojim....

  22. Odo` da spavam.lako je tebi,Gilipteru,da se sprdas....ubedjena sam da ti u ovom trenutku radi masina,po jeftinoj,ko singerica.... :dry: sutra nastavljamo pregovore ako preteknesH.... :pljuc:

  23. pa ti nisi na igricama???? sad cu da se zanesvestim...:blink::blink::blink::blink:

  24. sa 12,sa 12 ,bato :smoke: sva sreca te ovog naseg nisu fabrikovali braca Djokovic no su ga pustili da odrasta igrajuci se sa ostalom decom ispred solitera.....

  25. ti si moje srce :kiss: a je l da da je pesma skroz jebozovna? :smeh:

×
×
  • Create New...