Idi na sadržaj

ako_odem

Član
  • Broj poruka

    2105
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

  • Days Won

    4

Član Komentari u profilu pisao u ako_odem

  1. :aaa: Dobro, kaži kad hoćeš da se nacrtam tamo, i dolazim!!!! :čupakosu: (:oblak:)

  2. :ajme: Ajde ovaj paćenik shumica, on je proverena dijabola a i nemam pojma šta je napisao, ali brat Valter...kakav klizeći. :ajme: Nego, možda deluje? :uzbud:

  3. :hahaha: Ali srCe, SEBI nisam dosadan. Dobro, izvini. :stid2: Ja sam jedan užasan, zao čovek. :(

  4. :ljubac: :balavi: i ostale onomatopeje. Budi srećna, E.

  5. :new::new::new: A vid' ovo!!! 'naĆi, moj život je od danas ruševina...a bio je kao japanski vrt sa sve šaranima što plivaju po njemu...onda je naišao cunaMi... :(

  6. .....zaigraaaajjjjj, neka znaju svi, rođendaaaan da slavimo miii....

    :ljubac: :ljubac: :ljubac:
  7. ...a vidi KaNtamarana...sabrana dela na zidiČu...:lol: No, dobro: :ljubac:

  8. ...loše vriJeme za nas rajsKe ptice, stvarno....nego, posebno moram da pohvalim izbor drugog xita...:kolce: zLoćo :kiss: ....život je, ipak, more...

    http://www.youtube.com/watch?v=ykgx-1W0HIg

    :srce:
  9. Bože, kako Vi imate prefinjen instikT. :sunce: Idem sad, uz želju da provedete prijatne sate na ovdašnjem forumu. :andjeo:

  10. Budućnost je u meNtalnoj snaZi. Objasniću ti to prvom prilikom uživo. :andjeo: I ne obraćaj pažnju na ove neke sadomazobizarštine što pokušavaju da se udenu između nas dvoje...prostor među nama je previše tesan za tako nešto. :stid:

  11. Cico...znao sam da si slatkiš, ali da si toliki, e to baš nisam znao. I drago mi je što si slatkiš. :stid: (samo da znaš, i dalje balavim)

  12. Čuo sam, bilo na svim televizijama :kez:. Vaistinu se rodi. :andjeo: Nego, super ti je sličica u profilu, mala. Balavnuću malo, kažu da se valja na blag dan: :balavi:

  13. Da ti pravo kažem, iščitavao sam Vampirske hronike i šljakao sve i svašta kod kuće. Ne bih se ni večeras ulogovao da nisam morao da skoknem na sajt Carska ptica i proverim kakvo će biti vreme ovih dana, moram da treniram golubove. :andjeo: Ali mi fališ, to je istina, i moraćemo da odradimo neki deal oko skorijeg viđanja, live. :treptrep::ljubac: P. S. SreČicu nisam kontaktirao. :lazy:

  14. Draga gđice, voleo bih da pronađete te zidiće na kojima se ljubakam. Pošto ja znam da ih baš nešto i nema, možda jednom ukapirate da ste priličan izuzetak. :stid: (igrice-bljak)

  15. Eno ti na temi Ja smem. :balavi: Dexidriraću. :balavi:

  16. Evo, molim Boga da se izj...da sve bude okej. :andjeo: Ax, to podrigivanje... :stid: tvoj :balavi: (u prevodu: balavKo)

  17. golubgolubgolu prrrrrprrrrrrprrrr golube, dođi 'vamo! I ostale oNomatopeje dozivanja golubova :lol: Ti si budala, mala. :kiss:

  18. Heh, pa da. To sam ja. Osoba koju zafrkavaju. Tužni klovn. Gde će ti duša Gavrilova.... gde???!!! (mislim da sam za ovaj nastup zaslužio Oskara :flower:) :ljubac:

  19. http://www.youtube.com/watch?v=9ofkq7Z6b7o

    Opa! :kolce: (sve naJ, bejBi :kiss:)
  20. Ispao sam šonja. Opet. U muško-ženskom društvu sam izgleda bio najurađeniji na kraju večeri. :( Jesam li rekao da sam ispao šonja? :(

  21. Je l' akcenat na "sisate klinKe"? :lol: Budalo. :ljubac:

  22. Jedva čekam da se to desi :kez:. Ne očekuj da ti dolazim u posetu. :lazy:

  23. Jes' vidla kakE suuu...:balavi: Nego Džeco, primećujem spotove jaaaako sumnjivog kvaliteta na tvom zidiČu. Da ispravimo to:

    http://www.youtube.com/watch?v=GyLlWXFn4_o

    :rnr:
  24. Kao što Šako voli Dadu. Samo na incestoidan način. :stid: ...o dođi miiiiiiiii...nijedne usne se ne ljube sameee, o draga pomisli bar ovog popodneva na meeee...ti znaš da same se ne grle rukeeeee, o dođi sunceeee na mooojee mukeeeeee.... :serenada::stid: :ljubac:

×
×
  • Create New...