Idi na sadržaj

Emili

Član
  • Broj poruka

    5
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

  1. Emili

    Osigurajmo najvrednije

    Ja ako se odlucim, moram biti zadovoljna. Hvala na odgovorima
  2. Emili

    Osigurajmo najvrednije

    Da li zivotno osiguranje, podrazumeva kad dozivis godine na koje si osigurana, da te pare mozes iskoristiti kao penziju. Znaci radis sa parama sta hoces. Posebno placanje penzionog fonda me ne interesuje.
  3. Emili

    Osigurajmo najvrednije

    Da li zivotno osiguranje, podrazumeva kad dozivis godine na koje si osigurana, da te pare mozes iskoristiti kao penziju. Znaci radis sa parama sta hoces. Posebno placanje penzionog fonda me ne interesuje. Ja za pastetu imam. Nisam zaposlena ali imam prihode i mogu sebi da priustim osiguranje. Skim god sam razgovarala o osiguravajucim kucama, nailazim samo na nezadovoljstva. To su osobe koje su osigurane zivotno u razlicitim osiguravajucim kucama. Koja je razlika izmedju uniqe i winera. Da pucam u filijalu winera, ili da pucam ovde za info....?
  4. Emili

    Osigurajmo najvrednije

    OK. krug je smanjen. Uniqa ili Merkur? Ima li neko iskustva sa osiguravajucim kucama?
  5. Emili

    Osigurajmo najvrednije

    Kazu, to bi trebalo zbog vas, zbog dece ma zbog svega. Ko god razgovara samnom, iz bilo koje osiguravajuce kuce, prica isto. Dobro, sve znam. Ali kako imaju srca da navaljuju na nekog ko nema ni za pastetu?! I da ima, a kako da se odluci, kad svi pricaju primamljive price....
×
×
  • Create New...