Idi na sadržaj

Aiko

Član
  • Broj poruka

    2372
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

  • Days Won

    43

Član Komentari u profilu pisao u Aiko

  1. Nikako da uhvatim nekog da me slika, ali kad je friz u fulu..meni se jako dopada i svi mi kazu da izgledam mladje..

  2. Najozbiljnije..:uredu:

  3. Ok je sad, sutra ce ici u skolu..i jedva ceka! Kaze da se smorila kuci i da je zatupila..xaxaxax-..cuj!! Hvala na cestitkama..bas sam ponosna mama!

  4. Nisam juce videla poruku.. Djak prvak je odlicno..fino nam je krenula ta skolica i mnogo smo srecni. Danas nije otisla u skolu i bas joj nije pravo..navukla je izgleda neki virus, kaslje kao konj..ne volim bas sto izostaje, ali zaista u ovakvom stanju nije bila za skolu..

  5. :ggg::ggg::ggg: znam te ticoooo...ja sura pocinjem da radim (petkom), odoh da probam da zaspim...moram u pet da ustanem..uffff

  6. A na guzu bi progovorila..:lol:

  7. :lol: e daaa...a pazi nas dve sto se dopisujemo na svim frontovima..:ggg:

  8. Dolazi zena iz Beograda u veterinarsku ambulantu ovde kod mene..nije znao ovaj decko sto radi da mi kaze tacnu cenu jer i nema nista fiksno..sve zavisi sta radi i koliko ima posla oko kuce.. Nadam se da se necu puno slognuti..:lol:

  9. Chupi je shi cu...za utorak smo zakazali friziranje, ajme meni..:lol:

  10. xaxaxaxaxax, joj secam se te fotkeee i tvoje tugeee.. ma bice nam jako neobican i smesan, ali sta je tu je.. Moram da pitam da li ovde kod mene jos uvek dolazi frizer u vet ambulantu, ako ne, moracu ga u NS na frizuru..dok platim i gorivo, bolje sama da ga olindram..:lol:

  11. Ma da, sad da ga sredi, pa ga ja posle odrzavam, vec sam uhodana..i da znam za ubuduce, nema morske vode...a kako je uzivao u plivanjuuu joooj..

  12. Ma nije kasno, ionako moram da cekam platu..htela sam okvirno da znam.. Auuu bogtemazo, bas je punooo..ti se friziras za 500, a ja za 300 dindzi dva puta godisnje..:lol: Ja sam mog shicka lepo odrzavala do mora, ali od slane vode je kao cebe i evo nema sanse da ga rascesljam..ju kad kazem muzu cifru, ima da se slogne..:lol:

  13. Chupi se od morske vode jako ucebao, morace na sisanje..znam da ti svog medolina vodis, pa me zanima cena tog zadovoljstva?

  14. Hvalaaaaaa!!!! Bilo nam je prelepo...to nam je bilo poslednje zajednicko letovanje...sinak sad vec veliki...bas sam tuzna zbog toga.. :kiss:

  15. .....i preplanuo..:roll:

  16. Aiko

    Hvalaaaaaaa..ljubimmmm..:kiss: :srce:

  17. 26. jula..:uzbud:

  18. Hvala draga..:kiss: Sve je spremno, samo da krenemo..malo nas drma nervoza pred put, pa ne mozemo odspavati..ali izdrzacemo..kad se setim da sam sutra u ovo doba na terasi sa pogledom na more, joooj..

  19. Hvala draga.. Kao dete sam, ne mogu iscekati da krenemo.. :kiss:

  20. Sutra uvece..:uzbud: :kiss:

  21. Daaaa, to je bila jednaa od vecih provala u mojoj karijeri.. Pazi kad sam zakopcala samo prvo dugme i izasla..i svi ono:new:, a ja se cudila sta im je.. Kad sam spustila glavu, uffff..:ajme:

  22. :hhh: jos se ja pitam sta ti bi..dobro bar nije prazan..:lol: :srce:

  23. Sram te bilo..:kez:

  24. To sam i ja govorila do pre dva meseca..i onda mi samo kliknulo..

  25. Uf, meni je kuvanje uvek uzbudljivo..u koje god doba..:) Ma Dzoli je mala beba za mene..:lol:

×
×
  • Create New...