Idi na sadržaj

mikibgd

Član
  • Broj poruka

    26
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

Sve što je napisao član mikibgd

  1. misli luduju danas

  2. Ne volim kada neko kao poslednji seljak ne skine najlon sa ekrana novog mobilnog bar šest meseci!!!:kalas:
  3. Topim se ali ne od miline!:(
  4. :fijuk::jupi::jupi::jupi::jeee::jeee::jeee::jeee:

  5. Da li bi bila spremna da ako si sigurna da je to čovek tvog života, taj život provedeš pored njega daleko od ostatka sveta( ne mora pusto ostrvo)? Da li bi sve( ali baš sve ) žrtvovala za pravu ljubav?
  6. Došao sa malog puta po rodbini i prijateljima. Kuckao jaja par dana...... Najlepše je biti kući:kez:
  7. Evo predlazem Orion Lady .:ok:
  8. Posto nema pitanja znaci li da sam zavrsio? --- Update --- Posto sam novi i ne znam ko je bio u ovoj stolici vreloj molim da neko predlozi sledeceg umesto mene:naklon::naklon:
  9. Kad već voleš evo

  10. Nije tajna ali mislim da je dovoljno reći okolina BGD. Čitam sve redom i još nekako nisam počeo da filtriram( baš ima dosta zanimljivih tekstova) Prve poruke sam razmenio sa Veštičarom i Aikom. Upoznavao sam devojke preko neta ali nije bilo živog kontakta, uglavnom porukice i neki simpatični četovi. --- Update --- Dok sam bio mladji izlazio svuda. Sada uglavnom neka mirna mesta, restorančići i kafići u toku dana(ali je to stvarno jednom mesečno). U poslednje vreme sve više sam ili po privatnim žurkama( penzionerski-kartanje, roštilj....) ili kući samujem. Najlepši izlazak je s
  11. Odgovorih tebi na moj post jos se slabo snalazim ali napredujem pozz:uredu:
  12. Moram da pitam nesto. Nije mi tesko, ali da li cu ja odgovarati na ova pitanja do kraja zivota ili bar malo krace? Ne znam kakav je obicaj pa da ne pogresim. --- Update --- Trenutno citam Vladiku Nikolaja(ponovo) i tu je bas tesko odabrati nesto sto mi nije lepo. Inace iskreno malo citam i zao mi je zbog toga. Bio bih razocaran pre svega sa mnom i sa mojim odnosom prema njoj. Ali ako je prava ljubav odvukla od mene naka je sa srecom. Da se ne hvalim telom ali stvarno mislim da je kod mene najintimniji deo i najzanimljiviji. Mozda i guza:kez:
  13. :respect:Hvala, hvala

  14. Najduza veza oko 5 godina sa nekim prekidima. A katastrofa traje vec 3 god. Naravno bilo je prolaznog sexa, ali ozbiljne veze ne:stid2:
  15. Neces verovati ali sa starih ploča pokojnog ćaleta. Uz njih sam učio da sviram. Posle ostale u uhu. I sviram i pevam ali ne preporučujem slušanje toga sem uz mnoooogo alkohola. I ja obožavam gejše:kez: Šala naravno, ne zameri!
  16. Pa kada sviram samo devojci pored mene. Recimo Rjabinušku....
  17. Akustika. Nisam bas neki svirač, ali trudim se. Volim tamburaške pesme i ruske romanse. Sviram gitaru od srednje škole, a sviram k..... ceo život! Mala šala, nadam se da ne zameraš:hahaha:
  18. Mislim da ne znam tačno. Izlizana fraza je da izgled ne znači ništa. Iskreno nije mi na prvom mestu izgled, ali neka erotičnost mora da postoji. U stvari mislim da to sve treba da dođe iznutra i da se jednostavno oseti. To i sva ostala privlačnost mora biti obostrana. I to je onda valjda to.
  19. Bolje da je čekam ceo život, nego da ceo život provedem uz nekog skota( i obrnuto naravno):deda2:
  20. Da posećujem i volim da ih čitam i pišem na njima. To kada neko neće da da mišljenje o bilo kojoj temi je čisto foliranje. A takođe mislim da je to sve veoma korisno, ako su postovi iskreni.... Najbolje sam stvari naučio o ženama upravo od žena. Mislim da važi i obrnuto!
  21. Zavrsio gimnaziju, napustio ETF. Radim u nekom knjigovodstvu naravno što moram(treba nešto jesti). Volim elektroniku, ali iskreno voleo bih (sanjam) da sam ribar na nekom lepom grčkom ostrvu. Foliranje i jajarenje me izludjuju. U slobodno vreme sviram gitaru i tražim ljubav svog života!!!! Ili što bi rekao Džoni jedem govna i sanjarim....:kez:
×
×
  • Create New...