ELA 1400 Napisano December 4, 2011 Prijavi Share Napisano December 4, 2011 Priblizavaju nam se razni praznici, kada obogacujemo nase uobicajene menije, ne bi li sebi i svojim dragima priredili uzivanciju za culo ukusa...... DomaC'ce, sta spremate 'pod obavezno'? Da li eksperimentisete sa novim receptima ili idete na sigurno i spremate ono sto znate da svi vole? Kolege, bez cega ne mozete da zamislite bogatu trpezu? Da li je prasetina nezamenljiva....sarma podrazumevana? :vez: Citat Link ka poruci Podeli na drugim sajtovima
Starsica 757 Napisano December 4, 2011 Prijavi Share Napisano December 4, 2011 Pod obavezno je meso u nekom saftu Posto nisam ljubtelj sarme ( ), keva je takodje ne mirise, tako da je mrzi i da je sprema, osim tog mesa uvek napravi sos od tunjevine i belog luka i standardni pire krompir i rizi - bizi pirinac. Sto se mene tice, ja volim eksperimentisanje i ove godine cu i ja da se ukljucim u kujnu, pa cemo videti da li cemo ostati gladni ili cemo bit' debeli kao sto smo i bili :kez: Citat Link ka poruci Podeli na drugim sajtovima
ELA 1400 Napisano December 4, 2011 Autor Prijavi Share Napisano December 4, 2011 Kod mene se standardno roluje pile, dva...ali ako se zadesi i prasence (za nase potrebe polovica) umem da ga ispecem k'o Siptarka (by zMu). No, meni je mesiste sporedno, na drugom mestu, jer se oduzmem u pripremanju (a i tamanjenju) salata. Rusku smo izgustirali, pa je dostojno zamenila Mimoza, za moju dusu je salata od pecuraka, za g-dina Meksicka, za klinca od kukuruza. Zaboravih belu corbu, pilecu, naravno. Oko sarme se ebavaju muski ......... Desert su dve torte - vocna i cokoladna .........ps. Posle klope polegamo ko trutovi :kez: Citat Link ka poruci Podeli na drugim sajtovima
Preporučene poruke
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.