Idi na sadržaj

Najave muzičkih dešavanja


Preporučene poruke

Zaz u Novom Sadu 24. avgusta!

:uzbud:

Francuska pevačica Zaz, sve popularnija i kod nas, 24. avgusta će nastupiti u Novom Sadu u okviru "Međunarodne nedelje horskog pevanja", a u organizaciji "Cantat Novi Sad" i "Europa Cantat". Ova muzička smotra biće organizovana pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada, od 22. do 28. avgusta.

izvor:smedia

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 3 sedmica kasnije...
  • 1 mesec kasnije...
  • 3 meseci kasnije...

Disciplina kičme 11. novembra u Domu omladine

Grupa „Disciplina kičme“ održaće koncert u petak 11. novembra u Domu omladine i tom prilikom uživo izvesti pesme sa aktuelnog, osmog po redu studijskog albuma „Uf“

spek-disciplina-kicme_310x186.jpg

"Disiplina kičme"

BEOGRADSKI pank-fank-rok-dramendbejs sastav „Disciplina kičme“ održaće koncert u petak 11. novembra u Domu omladine i tom prilikom uživo izvesti pesme sa aktuelnog, osmog po redu studijskog albuma „Uf“ (PGP RTS). Poslednji album ovog alternativnog rok benda, koji od osnivanja 1981. godine predvodi bas gitarista i pevač Dušan Kojić Koja, bio je „Kada kažeš muzika, na šta tačno misliš, reci mi“, koji je objavljen pre četiri godine, a beogradska publika imaće priliku da se na koncertu (osim novih pesama „Prestani da mrziš“, „Neukusu treba reći ne“ ili „Šta je to što drži danas tvoju pažnju“) podseti i proverenih hitova ovog benda čija je muzika mešavina mnogobrojnih stilova.

- Album „Uf“ dobio je izuzetno pohvalne recenzije ne samo u Srbiji, već na čitavom prostoru bivše Jugoslavije - ističe frontmen „Kičme“ Koja. - Ljudi pričaju da je on dokaz da je moguće zvučati mladoliko i zadržati zrelost koju godine nose, da nam je muzika dobra za đuskanje, a tekstovi lako pamtljivi i ja sam presrećan zbog toga.

Ulaznice za koncert „Discipline kičme“, po ceni od 1.100 dinara, već su u pretprodaji na blagajni Doma omladine, a na dan svirke koštaće 1.300 dinara.

izvor: novosti

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...