Idi na sadržaj

bigrancer

Član
  • Broj poruka

    1210
  • Datum registracije

  • Poslednja poseta

  • Days Won

    13

Sve što je napisao član bigrancer

  1. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=-55d4XkfW8w
  2. bigrancer

    Xit dana

    http://www.youtube.com/watch?v=Qm9lF8aZxNk&feature=player_detailpage
  3. Da ce i ovo leto biti dugo i toplo lepo. " naci vrelina! I jos sam zakljucio da bi trebalo otici na neku planinu na par dana a ne bi bilo lose i duze. " naci "ladovina. Na Kopaonik , naprimer , u narodu poznatijem kao Kop, ili na Zlatibor zeleni ili Taru a moze i na Frusku goru jer se i ona u planine racuna.
  4. Volimo ..ma sta volimo ...obozavamo pesmu ...Zajdi ...zajdi ....:kez:
  5. bigrancer

    Xit dana

    http://www.youtube.com/watch?v=DgCY4qHujTA&feature=player_detailpage
  6. Nikada nisam ...ali nikada.. u svojoj karijeri branja visanja pojeo ni jednu visnju. A sok od visanja ...e njega volim. Sta ti je covek. Ono sto ti je na dohvat ruke ....ono sto ti je u ruci ....to ne .. ...a sublimati .........preradjevine ...............to da...
  7. Ovaj film sam voleo kad sam bio " mali " i zbog filma i zbog razloga .....tamo nekih...dalekih.
  8. Scenarijo je napisao jedan veliki pesnik. Ime rezisera je isto kao i ime najveceg pantomimimicara. a njihova imena su slicna jednoj planeti u suncevom sistemu ...dakako ( nije dokazano da ih ima jos negde ) Malo podataka ali znacajnih. Ime filma ?
  9. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=j6KhuI_42W4
  10. kao detektivi resavali bi Karameline neresene slucajeve :lol:
  11. Malo gledam Farmu a malo velikog brata. Evo sada prica Vendi:roll: Priva o socijalnoj inteligenciji. Obozavam rijalitije samo mi je sada malo nezgodno i malo sam i razocaran jer ne mogu da pratim u isto vreme sve te igre , medjuljudske odnose , desavanja.....ona kaze njemu , pa on njoj odgovori i sve tako ........ Na Farmi je moj favoriu Milan Tarot a u Velikom bratu Vendi. Zbog njenih kapaciteta:)
  12. Eto , rekoh ja. Dobar je Sinisa ali nema Dzaje . A da su pored himne zaigrali i Uzicko kolo? Mozda bi bilo sasvim drugacije. To je ona karika koja nedostaje. Moracu nazvati Selektora Sinishu i obrazloziti mu ovaj moj konstruktican predlog:kez:
  13. Nije gresni. Gresis. Nije to shvatanje potreba i interesovanja dece vec je to jos jedna kockica u mozaiku negovanja patriotizma . da ne kazem nacionalizma , kojim su mlade generacije vec poprilicno zadojeni , pa sve vise imam osecaj da drzava ( politicari i crkva ) to radi sasvim namerno. Jedino ne znam iz kojeg razloga.?
  14. Gledam tekmu bez tona jer sam malo slusao komentatora. Tesko da cemo pobediti. Dobro , tu je Sinisa ali je to malo. Mesi nije uzeo nase drzavljanstvo a nema ni Dzaje.
  15. I ja pijem kafu ( Bonito ) i malko gledam kroz prozor a tamo ......Sunce! Welcome Sunce!!!!
×
×
  • Create New...