Jump to content

Mia

Members
 • Content Count

  5,338
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  375

Everything posted by Mia

 1. Mia

  Mudre misli

  ~ Blago onom, ko ima krov nad glavom i topli dom. I najmilije u njemu. Samo toliko. I samo sve! ~
 2. Mia

  Plus / Minus

  450 i ja tebi - trt Milojka
 3. Mia

  TikTok

  Pretpostavljam da nemate nalog.. mada vidim da uzima maha među tinejdžerima. Kada sam pitala dete šta je to, odgovorilo mi je da bih se dobro kotirala, uzevši u obzir da dobro đuskam.. Mislim se, samo mi još to fali Nisam ljubitelj video zapisa.. i ne kapiram šta oni ljudi (korisnici) rade tamo? (pitam za drugricu )
 4. Mia

  Instagram

  Pre godinak dana mi je bilo super na instargramu, Policijski čas se pretvaro u lajvove mladih umetnika. Sve su to tetkina deca. Barem nema komentara.. onih.. negativnih. (pogotovo što je moj nalog zaključan) I danas me obraduje saradnja jednog poznanika, ubija kako peva.. a tetkino dete.. fantastičan saksofonista sa njim. U 30-ak sekundi sam imala utisak da instrument plače, koliko je jaka emocija. Nisam iz priče da nešto, ili nekog preterano pratim.. ili da me prate. Samo provereni kontakti.
 5. Mia

  Korona virus

  Astrazeneca. Jesam prvo bila opredeljena za Sputnjikovu vakcinu, ali kada sam videla da od nje nema ništa.. prijavim se za tamo neku,, i ubodem ovu. Ok, vaksinacija, kao vakcinacija. Nije mi bilo svejedno. I porađala se, i istrpela kojekave bolove.. doktor mi je rekao da je moja reakcija normalna. (ne znam više šta je normalno ) Imala zakazano u 13h05' završila u 13h Čak smo sestra i ja pevale dok me je bockala - njen deo ''udahni duboko'' moj deo: ''vidiš da te hoću, najbolje se stvari.. '' i boc ni osetila nisam. Doktor je lepo rekao da mirujem i da vakcina ima dejstvo.. da
 6. Slušam muziku i obaram temperaturu.
×
×
 • Create New...