Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/19/2013 in all areas

 1. I ja pijem kafu ( Bonito ) i malko gledam kroz prozor a tamo ......Sunce! Welcome Sunce!!!!
  2 points
 2. Da je današnja omladina elektronski nepismena...ili mi se čini..ili sam ja naletela na pojedinca (više komaTa pojedinaca...). Da današnja omladina od svog rada na računaru, ume samo da "lajkuje" na FB i da je totalno nesnalažljiva...!!?? Zar je moguće da mlad vaspitač, studnet..nebitno...postavi ovakvo pitanje i da još nakon mog odgovora postavi ovako glupo dodatno pitanje??!!! ...ili su isuviše lenji da nauče osnovne stvari u radu na računaru? ...ili ja previše očekujem od današnje omladine koja je odrasla uz računar?? Zar "tetka" da ih uči? :hhh:
  1 point
 3. Pa evo, dosla sam i ja Jopet ovde da vidim kako ste, sta radite, sta ima novo i tako... pregledavam sto bi se kazlo. :)
  1 point
 4. gresan

  Pitam te, pitam...

  Ja nisam na pauzi!!! Je l' da da vas je lepo videti opet?
  1 point
 5. Sladak sam ko mango, zajeban ko Django.
  1 point
 6. svratih malo :)
  1 point
 7. lenjivica

  Cover

  http://fliiby.com/file/1447920/edfxddg7dhh.html Ima i malo loshijih iliti mojih Michael Jackson _beat it :)
  1 point
 8. Mukica Roki? Sreca, pa su mu crte lica solidno slozene, jer sa recenicama ne moze da se izbori ....msm, Sanjici ce biti lakse da ga gleda, nego slusa. ... Zato je 'mama Rokica' lik. Zena kao da se rodila ispred kamera - opustena, nasmejana, duhovita, ali i namazana. Steta sto Roki nije povukao neki gen i od nje. ....... Ne znam da li sam spominjala, ali tokom ovog serijala (preskocila sam 3-4 epiz.), upadljiva mi je bila ta neka 'kolektivna zaljubljenost' zena ...sve su bile zaljubljene u svoje domacine ...skoro dramaticno, zakljucak - scenario i 'uloge po ugovoru' ...
  1 point
 9. bigrancer

  Sitnice...

  O... znace mi Sitnice jer one govore vise od hiljadu i hiljadu reci i pretvaraju se Momentalno u Monumentalne Gromade koje Mojim Mislima obasjavaju put u tim dugim nocima figurativno receno.......waistinu.:uredu:
  1 point
×
×
 • Create New...