0
Od kojih se zivotinja plasite? I zasto?
Kao mala najvise sam se plasila misheva, izmedju ostalih zivotinjica.
Danas dok je izmedju mene i zivotinje koja je opasna i veeelika, pristojna udaljenost ili mozda elektricna zica -sve je OK. Ne bojim se.
Inace strah me od velikih paukova, zmija otrovnica i skorpija.
O ajkulama necu da pricam - ne idem ja u duboko kad se kupam. Sto je sigurno, sigurno je![]()
Froggy, froggy, turn around,
Froggy, froggy, sit right down.
Zaba je najstraSnija zivotinja![]()
Mislim... mislim.... i nešto ne uspevam da se setim ni jedne životinje koja me zapravo plaši.
Možda recimo zmija...ali ne u toliko meri da je ne bi klepila nečim po glavi.
U mladosti (prošli vek) bila sam izviđač 12 godina. Noćila u šumi, što sama (po razno raznim zadacima) što u društvu. Navikla sam nekako na životinje i njihovo prisustvo. Nikada nisam imala ni jedno loše iskustvo i verovatno zato ih se ne bojim.
Sećam se, Makedonija, nas četiri u idemo kroz šumu, zastanemo da se nešto dogovorimo a zmija mi pređe preko noge. Šok...pa smeh mojih drugarica zbog napravljene face.
Pre tri godine sam imala miša u stanu. Ustvari nekoliko njih. Vijali se miš i ja po stanu-ja pob(i)jedila!!
Naravno, ovo ne znači da sam neustrašiva. Da se neću povući instiktivno korak nazad ukoliko naiđem na zmiju...![]()
Kad bih se mogla vratiti u mladost, počinila bih opet iste greške i ludosti, ali malo ranije.
neplasim se nijedne zivotinje,jedino sto nevolim da vidim je zaba i to ona krastaca,fuuuuuujA inace stvarno sene bojim nijedne.Nediram ih nediraju me
![]()
Svaki covek se plasi od neke zivotinje, ali to nije onaj klasicni strah od lavova na pr., vec neki iskonski, usadjen u kosti, pomesan sa nekim gnusanjem.
Ja se plasim pauka, odvratni su!![]()
Uvek budi svoj! ...osim ako možes da budes Betmen! Budi Betmen!
Stvarno,sad razmisljam ne plasim se ni jedne zivotinje. MSm na ove nashe,naravno da bih se uplashila velikih lavova i tigrova,al ovo buba,zaba,slepi mish,mish koji vidi...ma svi oni cool,mada obozavam da jedem zabe(batake) jako je sochno. Ne znam shto se vecina ljudi plashi zaba
![]()
Nuzna je mera u svemu.
rePtili i gmizavci..deFinitiVno.
Od ovdašnjih nijedna. Malo su mi odvratni pacovi, i to je to.
Od stranih bih se verovatno plašio slona, nosoroga, lava, tigra, nilskog konja, crnog pantera, kobre i ostalih otrovnica, vellike bele ajkule i tako nekih nekulturnih i nevaspitanih životinjica koje mogu da me eliminišu.![]()
Trenutno 1 članova gleda temu. (0 članova i 1 gostiju)