Idi na sadržaj

Preporučene poruke

Svima se desilo da budemo startovani ili da startujemo nekoga. E pa, neka ispadnu na videlo oni koji su vam ostali u pamcenju kao najoriginalniji, najgluplji, smesni ili kako li vec mogu da ispadnu :)

Kakav pristup volite?

Da li vas je startovao neko ko je vaseg pola? :kez:

LM, ja ne volim kad je tip napadan, isto tako ne volim razbacivanje glupim fazonima koji vise ni klinkama nisu interesantni. Ne volim puko upoznavanje, volim da budem osvajana polako i natenane, jer sam ja jako retko u ulozi onoga koji osvaja, numem ja to.

Jedna od fraza koje pamtim jeste: "Nemam pojma da se ljubim. Nauci me." :stid:

Poslednja je sasvim obicna, ali jebitacna: "Hajde da se ljubimo. Zajebi masu." i ja, sta cu, jbg.. :kez:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

nikad to nisam znao ni umeo ni smeo, tunjav sam, povučen...baš nikakav ali jednom, sasvim slučajno ili pod dejstvom alkohola, na nekoj svadbi pre mnogo godina, čestitke mladencima, kumovima, roditeljima mladenaca...otme mi se komentar "e još da izljubim deverušu i mogu kući"...svadba išla svojim tokom a deveruša "kad ćeš ispuniti obećanje" pa "kad ćeš ispuniti obećanje"..."šta sam obećao?" nikako se nisam mogao setiti dok me nije izvela na ulicu, posela na klupu ispred baba Ankine kuće i uhvatila da me ljubi sa žarom kao da se nikada ljubila nije a sa očiglednim iskustvom....

to je prošlo, ona se udala, živi daleko, čujemo se ponekad a klupa, klupa je sad u mom dvorištu, tražio sam da mi je daju kad je baba Anka umrla da me seća na moju smotanost i deverušinu požrtvovanost...

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Nisam neki "starter" bio nikada...jbg uvek bi mi se u toj situaciji zavezao jezik. :kez:

Ali jednom sam nadmašio sam sebe. Prišao sam devojci i pitao je: "Izvini, mogu li da zapalim cigaretu žarom iz tvojih očiju"?

:hahaha:

Da sam bio na mestu te ribe, ispovraćao bih ti se po faci. :lol:

Nego, nemam pojma. Majke mi, ja ne znam šta znači "startovanje". Priča ili krene kao reka ili je nema. I to je to. :)

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Kod mene je palio onaj dugi direktan pogled u oci ...to je prvi 'signal' da me neko startuje ...a posle ide verbalizacija. Msm, ja se jos uvek secam nekih - jer, super je osecaj dok te signale preradjujes u svesti (ma je l ON to mene gleda? ...ili mi se cini? ...oooo, stvarno me fiksira!!!....pa, onda ona mala frka u stomaku) ...svakog startovanja se secam po tim 'muvanjima pogledom', i prvih poljubaca - ali se reci ne secam :uzdise:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Mislim da zavisi od toga koje su žene u pitanju. Ja recimo nikad ne bih mogao da budem sa onom koja bi se primila na izjavu tipa "tvoje su oči kao gorska jezera - mogu li da se ogledam u njima" ili "čini mi se da sam u otkucaju tvoga srca čuo slova svoga imena" ili tako nešto.

Mislim, to su tako izlizane, preizlizane reči, na stranu što su sve priče odavno ispričane, ali ipak je ostalo dovoljno prostora za nešto što se zove trenutna inspiracija.

Ili se samo meni čini da je tako.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Najsmeshniji start kojeg se secam,msm boze bio je pre dva dana pred trafikom. Dodje mi lik iz cista mira i pita me: Jel boli? . Ja se izgubila,gledam ga...reko: Kupovina ne boli :lol: osim kad nemas para,a on...Sigurno je bolelo kada si ispala iz raja :blink::blink::hahaha::hahaha::hahaha: moja reakcija jedno 30 sekundi sam ga belo gledala i onda sam nacisto prsla od smeha i brze bolje krenula ka kuci. Tek on,stani...Ubrzala sam i on naravno nije krenuo za mnom. Tek posle se setim da mi je to komsija u ulazu...sad ne smem izlaziti ni do trafike :uredu:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Još jedan poučan primer startovanja. :liza:

Muškarac. Rane tridesete. U pomalo neudobnom položaju oslonjen na šank. Svako malo lizne od svog duplog pelinkovca. Po odeći, nogama koje u ritmu muzike titraju po podu, po držanju tela, prosto po svemu, može se reći, stereotipni Eros-Bos... ančeros. Dva stola dalje, sama, mirno sedi lepa žena. Po spoljašnjosti bi se reklo da su generacija. Je li samo dobro očuvana ili je stvarno ista godina proizvodnje, teško je reći, ali da dobro izgleda je fakat.

- Mmmm, vidi one mače - pomisli naš glavni junak - baš dobro izgleda. Kako bi samo rado pričao s njom... Ali šta da joj kažem?? Tako sam prokleto stidljiv i svaki put kad pokušam pričati s nekom ženom, valjam samo gluposti. Hm... Znam! Reći ću joj da sam se u nju zaljubio na prvi pogled. Ma, ne. Radije ne. Ismijaće me i izvaliti neki od ženskih fazona na tu temu. Možda da joj pošaljem piće, a ostatak će doći sam po sebi?! Pih, baš sam smotan.

U tom trenutku žena ustaje i odlazi.

- Jebi ga... Stvar se sama od sebe riješila. Baš sam smotan. Kako mi fali hrabrosti svaki put. Toliko je tema o kojim bi se dalo nešto mljeti. Pa i upucavanje je za ljude. Šta mi može biti, da me odbije ili da pristane?! Ni od jednog od tih stvari se ne umire. Mada bi u ovom drugom slučaju umro od sreće. Možda je i bolje ovako. Ko zna kakve bi mi sve probleme ova lepa žena donijela...

Par minuta poslije, žena se vraća i sjeda za isti sto.

- Evo je opet! Vratila se! To je to! To mora da je znak! Mi smo određeni jedno za drugo! Sad ću joj prići. Valjda ispričam nešto interesantno! Sad ili nikad!

Eksira svoj dupli pelinkovac da se okuraži, provuče ruku kroz kosu, uvuče stomak, ispravi leđa, lagano odšeta do stola za kojim lijepa žena sedi, spusti se na slobodnu stolicu i dubokim glasom upita.

- Jes' ti to pišala, aa?!

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Meni su najjači startovi ikada kada smo kao klinci pitali ribe da pođu s nama. Hoćeš da pođemo :lol:, mislim, užasi promiskuiteta, ali ljudi su u to vreme bili jako fino vaspitani :lazy: Ko pita ne skita.

Elem, najjači start koji se meni desio, skroz spontano je bio davne 96. kada sam po upisu na fax počeo da radim na trafici, jerbo sam hteo od te plate da napravim žurku :stid2: i posle nekih dva tri dana, prilazi devojka mojih godina sa sestrom koja je tada možda imala 6-7 godina i kako mi je bila slatka ta klinka poklonim joj sladoled koji je odabrala, i vraća se posle 10 minuta ta devojčica sa papirićem, na kome je pisao broj telefona, i kaže :Moja seka ti je poslala ovo, i rekla da ti kažem da joj se obavezno javiš :lol:

Šta sam mog'o, mor'o sam da joj se javim, ipak sam ja altruista :lazy:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Sad me kolegE iznad podsetile. Radnja desavanja - supetarsko setaliste, tek sto smo izasle u nocni provod. Setamo sestra i ja, i skontamo razgovor iza:'Ma mladja je sladja ...- ali je starija iskusnija (rece drugi) ...mladja je secerko ...- ali je starija bomba (o5 drugi)...mora da je leva mladja?... - bice da je desna starija, A?'. Nas dve se uspijamo, ali naculile uSesa, sve bi da se okrenemo al' nas blam. (na scenu stupa hungaria lengvidZ, i dogovor 'da l' uteCi il' pobeci'). Lm, kibiceri drze korak, i kite pricu sve upadljivij, ali, tek su nam u diskoteci konkretno prisli da se upoznamo. :strikeraj: ...........jaP, bile smo mlade i naivne, pa im je Zvaka upalila :stid2:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Moj komšija - kad smo bili srednjoškolci, a on išao u Želeničku školu, ispod leve miške drži pola hleba, u levoj ruci paštetu, desnom kida hleb i umače ga u paštetu, pored njih prolaze 2 eruptivne buduće železničarke i on im punim ustima kaže:

- Maco, kaži frrrrrrr...

(probajte da to izgovorite usta punih paštete i hleba :lazy:)

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 2 godina kasnije...
  • 2 meseci kasnije...
  • 11 meseci kasnije...

Ovo što mi se desilo danas, 

nije startovanje,

ali čika se potrudio i sve na fin i kulturan način,

pa mi nije bilo mrsko, kao neki postupci od pre,

kad pogledom kažem dovoljno,

da se izgube u vidu magle :lol: 

 

Danas, sipi kišica, naravno - ja nemam kišobran,

a pre sinkove utakmice idem do jedne radnje

da kupim nešto i sitnim koracima skoro trčkaram...

Pored mene, skoro u korak, ide jedan čika i ima kišobran

i gleda u mene...

 

- Izvinite, molim Vas, podelio bih kišobran sa Vama,

da ne pokisnete :)

- Ne treba, hvala Vam :)

- Nije mi teško, otpratiću Vas, gde god ste krenuli...

- Zaista nema potrebe...

- Eto, a tako ste lepi, mada ste u crnini...

- Hvala Vam

i uz ljubazan osmeh, pređem ulicu i stignem do radnje,

a drugarica me posmatrala iz radnje

i kaže:

- Znala sam! Onaj ti se obraćao što je išao kraj tebe? Hteo je nešto, a?!?

- :beyond:  nisam kriva...

- Da, daaa... a za mnom ide samo pas lutalica, a ne neki muškarac :dry: 

 

 

 

 

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...