Idi na sadržaj

Ne gledaj me popreko...


Preporučene poruke

...jer ja TO radim - iako znam da nije lepo :stid2: ............. Dakle, tema je o nasim losim navikama, o sitnicama koje druge iritiraju, a nama su bezazlene ........i pre svega - prijaju nam iako znamo da nije lepo, pristojno itd. .............ps. Molim vas da izostavite cackanje nosa i sl. :roll: ............. Meni zvocaju sto jedem stojecki, a meni je to najsladje :stid2: Volim da strpnem koji zalogaj s nogu, umesto da postavljam sto (pa posle sve to jos rasklanjam, jelte)...ali slicno radim i na poslu - pre pauze malko zvaknem, i pobegnem da popusim koju (hm, onoliko, koliko 'moze da se postigne' za 3O min :kez:). Drugom navikom bodem ochi komsinici - i to svake nedelje kad po podne kad izadjem da cupkam travu u dvorisnoj basti. I suake nedelje ista prica:'Nemoj danas da radis!' ............. Znam, znam, ali ja uzivam :uzdise: ............. Ae, ofirajte se malo i vi :strikeraj:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

.Meni zvocaju sto jedem stojecki, a meni je to najsladje :stid2: Volim da strpnem koji zalogaj s nogu, umesto da postavljam sto (pa posle sve to jos rasklanjam, jelte)...

sem ovo sto se i meni desava, nerviram ljude sto volim kad zavrsim s jelom, da strpnem malo leba - otkinem komadic i pojedem ga. to je mamu uvek uzasno nerviralo, a i danas kad ponovim kod nje opet zvoca. kaze hleb uvek ostavis ko da su ga grickali misevi. :lol:

muza nerviram tako sto kad skuva kafu, pocnemo da je pijemo zajedno, on zavrsi u roku od 5 minuta, a ja moju cu da pijuckam jos mozda pola sata i vise.

zasad toliko...

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Ja ne podnosim jednostavno da neko zaboravi da nije sam i tipa gricka nokte...vadi iz očiju šta vadi...puknem odmah. :neurotic:

Mene se opominje što nekad znam (često) kad sam kući, da nabodem hranu na nož i jedem. :kez: Znam koristiti pribor za jelo...ali nož volem najviše. :stid2:

Ono što su mi kao mlađoj branili...to je pipkanje lica. Ali to valjda svako žensko radi.

Otkad sam starija...volim da češkam, diram kosu. Još ako slučajno naiđem na neku kvrgicu, krasticu...nema sretnije od mene :hahaha: ...znam..odvratna sam. :lazy:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Volim predjelo na slavama, i ostalim tako nekim manifestacijama, a najBolje volim kuvana jaja iz predjela.

Kad sam biJo mali ćale i keva su mi govorili, pre nego što bismo krenuli na tako neku mamifestaciju: "Sine ne moraš da pojedeš sva jaja iz ovala, nije lepo :kez:

I onda odemo tamo gde smo pošli, ja naraFski krenem da jedem sve jajne polutke sa ovala :balavi: i ondaK, njih bude sramota da mi kažu neštA i gledaju me popreko i onda ih ja lepo , malČice glasnije pitam :Šta me gleda'/te :lazy: i oni se zacrvene i to je to :pljuc:

Bio sam streptomicin za njiNe gluposti, na kraju su odustali od lepog vaspitanja :lazy:

Inače sam fin deĆko, sreČica :lol:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Deshava se cesto da budem zaboravna do te mere da zaboravim ime s osobom kojom pricam. Pa ga zovem eee ks ks i tako ko psica da zovem :angel: . Pored toga mojoj drugarici jako smeta shto pushim duvan,pa se obicno oko toga prepiremo. Imam ruznu naviku da zevam bez da pokrijem usta,pa tako gutam okolinu(aa tako mi slatko da zevam) . I lenjost naravno, ne mogu ljudi oko mene da se nacude kako mog biti tako hladnokrvna i lenja ...ima dosta tu :smeh:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Ljude u mojoj okolini nervira to sto mene skroz zabole za sve okolo, ali odistinski..nervira ih to sto sam u svemu sto radim najbolja i sto u poslu uvek imam najoriginalnije ideje..

I nervira ih moja fizicka snaga, kondicija..

A tek to sto se pravim da ih slusam, a ne cujem ni rec..

A naj, naj, najvise ih nervira sto umem da budem tako prokleto direktna..ali to samo bas kad me jako smaraju..inace sam fina..:kez:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 2 sedmica kasnije...

Svi znamo kako s. naocare, a boga mi, i displej na mobilnom, umeju da se umusave ...a papirne maramice nisu uvek pri ruci. Kako ne drzim bas mnogo do misljenja, a vala ni do pogleda (onog 'poprecnog'), jednim elegantnim pokretom ih izglancam, o pamukom prekrivenim -'desni grud' ...naravno, prethodno ih fino zamaglim toplim dahom. :roll: ... Uhvacena sam na delu (iako nisam trljala mobilni, k'o Aladin lampu), tek da mi ne budu slovca zamagljena - i dobih epitet ....ma, necu ni da napisem, msm, stvarno :uzdise:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 2 godina kasnije...

Ne znam da li sam bila gledana ''popreko'',

ali me je žMu danas, dok sam gledala neku garderobu za Kikija zvao,

i između ostalog pitao kada ću da budem u stanu.

:huh:

''Zašto? I nemam poIma''.

''Izgleda da sam zaboravio da zaključam stan''.

I sada ja, kao i svako.. nenormalno biće, koje neke stvari gleda malčickO drugačije,

odgovorim da ne vidim tu nikakav problem,

jeeeer.. onaj ko se nameračio, ako se nameračio na naš dom,

može da uđe u isti i bez ključeva, zar ne?

''Rekoh.. pa dobro.. šta će da nam odnesu?''

( :lol: )

Odvalim se od smeha.

Jednostavno, to su za mene trivijalne stvari.

Šta mogu da promenim, ukoliko mi je stan bio otključan cca sedam sati?

Ništa, apsolutno.

Da lomatam moje lepe none na putu do kuće, nije mi padalo naPamet.

Muk, ''sa druge strane žice'' mi je rekao sve.

Mslm - meni uletelo smešno.

:liza::lol:

(ne smem da zamislim ''prekorni pogled'') :lol:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 7 meseci kasnije...

Grickam gornju usnu toliko da zaboli... :(znam da ne izgleda lepo kad idem ulicom i to radim,

ali kad sam u nekom svom filmu... :beyond: nesvesno, potpuno nesvesno to radim...

Kad stojim u mestu, obično stojim na petama ili cupkam,

a nemam pojma zašto to radim...

uglavnom - ne stojim mirno :jokjok:

Mrdam obrvama dok pričam :lol:

i to mrdanje oslikava moje raspoloženje :beyond:

(x puta dok držim govor, sinak ume da priđe i prstom mi smiri obrvu :lol: )

Ima verovatno toga još,

samo se moram setiti čime još nerviram ljude oko sebe :hahaha:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 1 mesec kasnije...

Čistim mrvice sa stola rukom, i kod kuće i u gostima. Uvek bude "Pa, nemoj rukom, ima kr..." Nek' ima, neće mi otpadne ruka.

Kad nešto objašnjavam, pričam sve glasnije i glasnije, delujem isfrustrirano i iznervirano. Pogledi variraju od zabrinutih do veselih.

Uvek (jako često) ostavljam poslednji zalogaj u tanjiru ili poslednji gutljaj u čaši. Neki psihološki fenomen, šta li, ali ja zaista imam osećaj neverovatne sitosti pred taj poslednji zalogaj, stvarno "ne mogu više".... Stara majka obično ne može odoleti, mora da prigovori. :lol:

Kad nemam šta da kažem ili me ne zanima ono što mi pričaju, ćutim. Ovo ume da bude bolno za kul persone iz moje okoline, pokušavaju da sebi olakšaju muke silno se trudeći da me uključe u razgovor, a neuspeh u toj nameri očigledno jako frustrira. Majke mi, ponekad u nečijim očima vidim mržnju kad ono što je njima bitno a meni potpuno nevažno udari u zid. :hahaha:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Kad pojedem jabuku, retko kad ostatak bacim u kantu, obično sejem te ostatke po stanu ili kući. Tačno znaš ko je ih jeo.

Nakon što ustanem od stola sa stolice, ne vratim je nazad. Znaš tačno kad sam bila da jedem.

Ruke često držim u pantalonama. Ne u džepovima, nego baš u pantalonama ili češće među nogama. Ružno je, znam. Kad sam kući, držim ih u gaćama. To uglavnom zato što je tu najtoplije a meni su šake vazda hladne.

U stanju sam da posejem i po nekoliko para čarapa po stanu (kući) dok se ne nakupe da bih ih stavila na pranje. Samo ih skinem i bacim u ćošak.

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima

Vi ste meni svi fenomenalni...vi tacno zante sta kako i kada nesto radite sto druge nervira...ja sigurno nerviram...ma stoposto...ali se ne mogu sjetiti nicega trenutno...mada sam se maksimalno iskorigovao u tome da nekoge ne nervira moje ponsasanje i neke navike...a tako bih sad volio da kazem radim to i to i neko puce od muke zbog toga...ali se ne mogu sjetiti...:)

odoh viditi unazad...da nisam nesto slicno vec stavio ili nedajboze nesto kontra ovoga...pa da se korigujem dok ima tajma...:lol:

Link ka poruci
Podeli na drugim sajtovima
  • 1 godinu kasnije...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...