Morpheus 5,112 Posted April 8, 2016 Author Report Share Posted April 8, 2016 Samo da dodam, nakon malo dužeg korišćenja i isprobavanja na nekim sajtovima koji izbacuju desetine pop-up prozora - ništa se ne pojavljuje! Ovaj program se MORA imati, naročito ako gledate serije i/ili filmove online, savršeno radi i blokira mnoge stvari koje standardne ekstenzije ne mogu.EDIT: u pitanju je trialware. Daje vam probni period nakon čega zahteva kupovinu. 19.95 USD Prešao na Adblock Master za Mac, radi istu stvar uz manje opcija, javljam kako radi. Adrijan 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted April 22, 2016 Author Report Share Posted April 22, 2016 Evo da vam preporučim još jedno parče softvera, koje nažalost morate malo sačekati jer su verzije za Windows i Linux u nastajanju. U pitanju je Flixtools o služi tome da preuzmete prevode za serije i filmove koje imate na računaru maltene jednim klikom miša. Odaberete jezik za koji želite prevod, ubacite u galeriju filmove i serije za koje želite da preuzmete isti i gledate kako sve bude preuzeto za svega par sekundi. Sa sve prilagođenim nazivom prevoda da se uklapa sa filmom! Tu su i opcije za konvertovanje, sinhronizaciju pretragu i mnoge druge manje bitne stvari. Na Macu prosto savršeno radi.Evo i linka, tu se možete registrovati da vam jave čim verzija za Windows bude gotova:http://www.flixtools.com/en/osflixtools.subtitles-download/subtitles/5560665 Quote Link to post Share on other sites
Klo 113 Posted May 6, 2016 Report Share Posted May 6, 2016 (edited) znate sta...za ftp man`te se filezilla, man`te se core ftp, ili ko koristi dreamweuver (prim. aut. nebitno koja verzija) i njegov site menager... tu je total commander koji sam iz samo meni znanih razloga zaobilazio uuuu sirokom luku, jos iz ere XP-a. edit: ujedno je i nekome ko ce razumeti @neobarocco koje su prednosti total commandera? Koje su to opcije koje total commander ima, koje ga za tebe čine boljim od drugih? Koristim FilleZillu i deluje mi jednostavnija i brža, pa te zato pitam. He, uspela sam da tagujem Edited May 6, 2016 by Klo vesticara 1 Quote Link to post Share on other sites
neobarocco 1,125 Posted May 21, 2016 Report Share Posted May 21, 2016 ko koristi dreamweuverA sta ti je to "dreamweuver"? Verovatno je tada bio neki bug a imao sam pri "ruci" TC koji je odradio posao u datom trenutku. Quote Link to post Share on other sites
Klo 113 Posted May 21, 2016 Report Share Posted May 21, 2016 nem pojma Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts