Mia 6,075 Posted August 1, 2021 Author Report Share Posted August 1, 2021 3.1.2021. at 20:26, Smucalica said: Tako da, draga @Mia potpuno si u pravu, samo da je zdravlja... sve ostalo će doći... kadgod... možda kad se najmanje nadamo Baš tako Desila sam se sama sebi.. pobedila slabosti.. prigrila ih.. skinula 10 kg.. koji mi nisu smetali, ali sam navikla bez obzira na godine, budem fit. Mnogo borbe sa sobom, emocijama... I znaš.. ako iko razume.. oseća sve ono, o čemu si pisala pre par dana.. ta sam.. jer kada mi se tata ne javi na telefon, jedan deo mene se pokida.. svesna da smo svi mi smrtni.. da nam je stigao avgust, mesec u kom mi je imuno sistem najslabiji, jer sam u tom mesecu imala tragediju, kao mala.. i nedostaje mi moj bata.. lep.. crnook, nasmejan.. onaj, kog sam volela više nego mamu i tatu.. da ne nabrajam... Divim se tvojoj snazi, za lepu i lekovitu reč.. i dela... Adrijan and Smucalica 2 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted August 15, 2021 Report Share Posted August 15, 2021 Malo sam ...povređen. Ne želim to sebi da priznam, ali jesam. I moram da preispitam neke odluke, neke posvećenosti... možda i celu stvar. Biće čudno teško naći balans u ovome. Smucalica and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted August 15, 2021 Report Share Posted August 15, 2021 Šefe, ne daj se. Mislim na tebe i šaljem veliki zagrljaj A ja... kako sam? Malko pomerena ovih dana... previše emocija u par dana me sastavilo i pokušavam da nađem balans u svemu... Sutra je novi dan. Radni dan. Držim se. Moram da se držim.... Mia and Morpheus 2 Quote Link to post Share on other sites
Mia 6,075 Posted November 30, 2021 Author Report Share Posted November 30, 2021 Dobro. Jedini izbor koji imam. Hvala mojoj srodnoj duši, koja je sa mnom prošla sve i ostala normalna Morpheus 1 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted December 3, 2021 Report Share Posted December 3, 2021 Ranije sam otprilike u ovo doba postajao mrzovoljni starac kojem smeta sve živo... sad dobrovoljno kitim jelku, nosim deda mrazovu kapicu i šegačim se po lokalu, mamim osmehe svakom posetiocu. Odlično sam. Mia and Smucalica 2 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted February 1, 2022 Report Share Posted February 1, 2022 Gladan sam Digao sam kredit da sredim zube, koji su prethodnih meseci u procesu sve bržeg propadanja. Našao sam (za sad, deluje) odličnog stomatologa, koji polako vadi krhotine nekadašnjih zuba, brusi, polira... u pripremi za most. Dakle nema vruće, hladno, tvrdo, čak i mekano ume da povredi rane. Gladan sam. Ali, još malo, ne smeta mi... imaću normalne zube, normalan osmeh. Adrijan, Smucalica and Mia 3 Quote Link to post Share on other sites
Smucalica 5,972 Posted February 5, 2022 Report Share Posted February 5, 2022 Od juče sam pod stresom Sinoć sam komšiju, tinejdžera, vodila u hitnu na ušivanje, posekao je dlan, sam u kući, roditelji mu nisu tu... sinoć mi je pola života otišlo... čovek iz hitne kaže, moram ići sa njim, maloletan je ulazak u kola hitne, dobro poznat enterijer i frka: sirena, brzina i motanje u krivini... a ja dečaka mazim po glavi i smirujem, a želudac se diže... slike su mi se ređale pred očima, jbt, nema još ni godinu dana... na prilazu ulaza u bolnicu sam ispraznila želudac kad sam izašla iz kola, a ona sam zbrinula dete Onda nesanica i briga do pola noći, a san ne dolazi... Gadan osećaj, opet isprepadanost, hladan znoj i moje glupave šale da oraspoložim dečaka Hvala dragom Bogu... napetost polako popušta i smirujem se Valjda će noć napokon doneti san Adrijan, Morpheus and Mia 3 Quote Link to post Share on other sites
Morpheus 5,112 Posted July 7, 2022 Report Share Posted July 7, 2022 Učim da govorim i da se smejem.... Most na gornjoj vilici gotov. Nije još cementirano do kraja, ali brzo će i to. Drugi čovek sam, samopouzdanje na maksimumu. Smucalica and Mia 2 Quote Link to post Share on other sites
vesticara 6,022 Posted October 3, 2022 Report Share Posted October 3, 2022 Sjajno Sve po taman. Da je bolje ne bi valjalo Adrijan 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts